Arkadaşlar çok pişmanım ALLAH affeder mi zina olur mu yaptığım cinsel birleşme olmadığı için zina değil de sadece haram mı olur?

Arkadaşlar birgün bir arkadaşımla kola çekirdek yapalım diye yanına gittim sohbet ederiz kafamız dağılır diye. Sonra parkta oturuyorduk bir araba geldi mini etekli bir kadını arabaya bindirdi götürdü arkadaşım arabaya attı kadını dedi. Sonra bizim mahalleden biri var hergün birini atıyor felan dedi. Sonra ben Allah bizden uzak etsin dedim oda dediki bize lazım olan şeyler dedi ileride tecrübe lazım dedi. Bende valla dedim benden uzak olsun böyle işler dedim. Sonra bir kız beni eve çağırmıştı oda biliyordu beni çağırdığını yapacak olsam zaten onla yapardım dedim. Diğer hafta oldu yine sohbet etmek için kahvehaneye oturduk. Sonra pişti oynayalım dedi ben bilmiyordum öğretti bana biraz oynadık. Dediki yanında para var mı varda ne oldu dedim ne kadar dedi ne olduğunu söyle ne kadar olduğunu söyleyeyim dedim sonra söylemedi 200 küsür para vardı yanımda 200 felan var dedim sonra dediki bir numara aldım 2 kadınlarmış onlara gidelim dedi benim paramı ver dedi ben sana haftaya öderim dedi yanımda para yok dedi. Dedim yok ben gitmem felan dedim. Sonra bir arayıp konuşayım o zaman sadece dedi. Yok dedim yinede aradı. Sonra arabada veriyoruz demişler bizim arabada yok bu dedi bir tanıdık var arayayım bizi gelsin götürsün dedi bende yok saçmalama dedim dert etme birşey olmaz felan dedi bende yok arama dedim bu hemen aradı en başta zorla kapattırdım sonra aradı bidaha kendi kafasına bir tanıdığına bizi götürür müsün dedi adam birini ben yaparım o zaman felan dedi sonra buda kabul etti. Ben ara gelmesin dedim ısrar ettim tartıştım tamam gitmeyelim sadece konuşalım adam gelsin felan dedi. Bende seslenmedim bekledik adam geldi arabayla bindik adam direk sürmeye başladı arabada kimsede çıt yok arkadaşıma dedim gitmeyelim ben inecem dedim o bekle bir felan dedi. Korktum sesim soluğum kesildi. İnşallah polis çevirir diye dua ettim. Neyse bunlar yolda giderken kadını aradılar aşağı inin dediler 1 i patlamış dediler sonra 1 kişi geldi. Benim dilim tutuldu. Konuşamaz oldum korkuyordum. Sonra bunlar sürdü kadın 100 istedi adam 50 ye anlaşmaya çalıştı kadın o zaman geri bırakın dedi bana dediler dönelim mi geri diye bende dönelim dedim sonra adam yanınızda kaç para var dedi o güne kadar arkadaşım sandığım şahsiyetsiz 110 dedi hemen adam genegeri tamam dedi 100 veririz dedi. seslenemedim korkudan ilk defa kötü bir işe bulaşmıştım aklımda kadına dokunmamak vardı ilk önce diğer adam yaptı bana sıra sende dedi bende yapmamak üzere bindim kadın açmıştı arabaya bindiğimde gir bana dedi yok dedim niye dedi yok istemiyorum dedim sonra yalamak istedi şeyimi sonra yok dedim en azından yalayayım felan dedi bende bir anlık yalattım başka hiçbirşey olmadı çok pişmanım huzurum kaçtı Allah a karşı çok utanıyorum. Allah a tövbeler ettim bidaha yapmayacağıma dair bidahada yapmam zaten beni bu yola düşüren çocuklada irtibatı kestim Allah ıslah etsin. Allah beni affeder mi? Benim bu yaptığım cinsel birleşme olmadığı için sadece haram mıdır yoksa zina mıdır çok pişmanım. Allah inşallah affeder 😢😢
Arkadaşlar çok pişmanım ALLAH affeder mi zina olur mu yaptığım cinsel birleşme olmadığı için zina değil de sadece haram mı olur?