Aile & Toplum Yeni bir dayımiz oldu. Zavadak dayı nasıl? biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 46 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor Arkadaş ne virüs muş dedim bir yandan ama çok güldüm yaaahttps://youtu.be/5i6dG6uJkIk Yeni bir dayımiz oldu. Zavadak dayı nasıl? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı. Valla adama hak verdim. Kırmızıda dursalar o adam şimdi yatır olmuştu. 1 0 Yorumla
acasda Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 65% +1 yıl 😅😅😅Ben bunun sadece bir kısmını izlemiştim. Çok iyimiş yaa 1 0 Yorumla
barraquda Takip Et Master Yaş: 44 , eic 58% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. bir an , bu millet nereye s.çacak diyen abimize benzettim :D :D 1 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11,8b cevap paylaştı. Bilinçli bir sarhoş:)) 1 0 Yorumla
Yamuşşşş10 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sevdim tam benim kafa 1 0 Yorumla
u fangoria Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 10b cevap paylaştı. dayı yeni efsane 1 0 Yorumla
bugencyazar Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. komik adammış :D 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Valla adama hak verdim. Kırmızıda dursalar o adam şimdi yatır olmuştu.
😅😅😅Ben bunun sadece bir kısmını izlemiştim. Çok iyimiş yaa
bir an , bu millet nereye s.çacak diyen abimize benzettim :D :D
Bilinçli bir sarhoş:))
Bu iyi geldi.. biraz neşelendim :D
Sevdim tam benim kafa
dayı yeni efsane
komik adammış :D