Gizli Üye(30-35)+1 yılyou know what? bunu söylemek bana düşmez ama hislerime ve senin sahte saflığına bakarak cevaplıyorum aslından hoşuna gitti egon okşandı ama bu tuhaf durumdan kendini kurtarmak için "amaci neydi" falan diye kendini kandırarak sıyrılmaya çalışıyorsun yahu gayet açık sana sarkıntılık etmiş sende bişey dememişsin" şaşırdım" diyosun ama eminim oan havadaki tuhaf durumu sezmene rağmen orayı terketmedin ya da havayı dağıtmadın devam ettin...bi yandan bu tuhafmı tuhaf durum seni telaşlandırırken bir yandanda egon okşandı "vay bee kuzenim bile" dedin hadi bize itiraf et bari kimse kimseyi tanımıyor burada yani en azından umarım öyledir
12 Yorumla- +1 yıl
aslında orayı terk ettim havayı da dağıtmaya çalıştım. nasıl bir manyaksın ya? çok istiyorsan al kuzenim senin olsun ama benden uzağa. ben sevgiye inanmam canım. ailemin sevgisine bile inanmıyorum. sevgi konusunda ve bu tür konularda okşanacak bir egom yok. devam etmedim. ben böyle birşeye alışkın değilim. kilitlendim kaldım öyle. biraz geç olsa da dur napıyorsun yeter ben gidiyorum filan diye çıkıştım. öncesinde havayı dağıtmaya da çalıştım. gerçekten, al senin olsun. istersen halana söyle nüfusuna alsın. al, senin kuzenin olsun.
Cevap sahibi+1 yılal senin olsun ne ya? banane kızım tanımam etmem olayın benle ilgisi yok bu olayı sn yaşadın bizlere anlattın bizdeki okuduğumuza göre thlil ettik benimkide ister beğen ister beğenme ben insanların duymak istediklerini söylemem yani en azından internet ortamında düşündüğümüzü söyleyebilelim kuzenine meraklı değilim saçma olmuş al senin olsun ne ya..ne dememizi bekliyorsun böyle tuhaf bir soruda olan olmuş olayı çakmışsın gelip burada anlatma amacın ne ki? düşündüğümü söyledim duymak istediğini değil
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkek mi kız mı? kaç yaşında ve sen kaç yaşındasın? durup durrkn mi geldi yoksa hani uzun sürdr görüşmüyodunuz öyle şaka amçlı gelirnr sarılınır öpülr falan
121 Yorumla- +1 yıl
durup dururken. uzun süre görüşmüyorduk, evlerine gittim. müzik çalıyordu filan oturduğum yerde dans ediyordum yanımda oturuyordu zaten. dans ederken yaptı bunları?
- +1 yıl
ve, erkek.
Cevap sahibi+1 yılkaç yaşında bu önemli..
- +1 yıl
19.
Cevap sahibi+1 yılsen ondn biraz daha büyüksn anladım kadryla de mi?
- +1 yıl
ay farkı var...
Cevap sahibi+1 yılöncelikle maalesef kardeş gibi büyüsenizde kardeş değilsiniz ve böyle durumlarda bir taraf farklı bakabiliyor.. kuzenin belkide sonradan sana karşı bişyler hisstmiş olabilir aynı yaşıtsınız bide.yani bunlar olabiliyor.ve elinden öpmesi hiç nromal gelmedi bana bir daha öyle bir davranışını yakalarsan daha dikkatli ol.kardeş gözüyle değilde birzda acaba bana farklı mı bakıyor diye bak..ve dikkat et o senin kerdeşin değil.
- +1 yıl
kardeşim değil zaten, farklı bakmasından korkuyorum...
Cevap sahibi+1 yılkardeşin değilde bende onu vurgulamaya çalıştım sen nromal bakarsın o bakmaz hoşlanıyo olablr ve farketmemiş olablrsin..
- +1 yıl
Normalde pek görüşmeyiz. ayda 1 en fazla 3. Nasıl hoşlansın ki? Mesaj da atmam. Yani iletişimimiz bu. Bu yüzden garip geliyor. Bir yandan diyorum sevdiğim biri olduğunun bilincinde hoşlanmaz. Diğer yandan bu olaya bakıyorum... Kafam allak bullak.
Cevap sahibi+1 yılhemen karar vermeyelim ama sevmek için illa görmek gerekmezki..ve takip en iyisi sana bakışları, sözleri davranışları bir tuhaflık hissedrsn ona göre nasıl davranıcana karar verirsin bence şu an mantıklı bu geldi..
- +1 yıl
ondan bir 20 dk önce sevgiliye hediye muhabbeti geçti, o zaman diğer kız kuzenim de vardı yanımıza. ben oyuncak araba alırım dedim. senin sevgilin olsam seni bir dk tutmazdım atardım git git ıy filan yaptı. sonra da bu...
- +1 yıl
tavrı ve davranışı kesinlikle çelişiyor. deli mi ne
Cevap sahibi+1 yılöyle dediğine bakma o cmleler bazen tam tersi ifadeler için kullanılabiliyor ama en mantıklısı gözlemlemek şimdi bir arkdşıma sordum erkek oda sarılırken bı tuhaflık hissetmiş mi dedi.yani öpmesinin dışında sarılınca.. bide bir erkek olrk normal görünmüyor dedi.
- +1 yıl
sarılırken değil de öptüğü zaman benim şalterler attı. tuhaflık hissettim tabii. boyundan ve ellerden öpmek nedir -_-
Cevap sahibi+1 yılişte erkek arkdşım onun nromal bişy olmadığını söledi.. de takip et ya gerçekten hoşlanıyosa açığa çıkar ama yani hoşnadı diyede suçlamakta doğru değil tabi eğer hoşlanıyosa
- +1 yıl
tamamdır. öpmesi normalse bir erkeğe göre, normaldir herhalde. yani, umarım. başkasını ölümüne sevdiğimi bile bile benden hoşlanmak gibi bir hataya düşmemiştir inşallah.
Cevap sahibi+1 yılyanlış mı yazdım.hayırrr normal değil dedi.
- +1 yıl
değil mi? ben en iyisi görüşmeyi keseyim, tek çözüm bu gibi.
Cevap sahibi+1 yıldeğil.. yanlış yazdım herlde afedersin ya.ama emin olmak için gözlemlemeli dedi ona mesela kuzenine yakın durursa anlayabilir davranışlarından dedi.ama sanırım sen bunu yapmak istemezsin anlıcam diye yakın durmak pek iyi değil.. nromal karşılaşınca davranışlarına bak illaki bişeyinden anlarsın hoşlanıyosa ona görede tavır takınırsın.ama şimdidende uzak durman iyi aslında çünkü kuzen olup evlenenler var hoşlanabilmesi oldukça normal kalıyo..
- +1 yıl
tamamdır, teşekkürler.
Sen bile emin değilsen burdakiler nasıl emin olsun. Seni şaşırttığına göre davranışsal bir değişim söz konusu o cepte. Davranışlar akıldan geçenlerin izdüşümüdür ama sen masum düşünmende fayda var.
13 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler... umarım masum düşünmekten başıma bişey gelmez. bana kalsa şu an aileme anlatıp olay çıkarırdım ama, masum düşünmek istiyorum. kardeşim gibi çünkü. :(
- +1 yıl
evet... kafayı yemek üzereyim, imdat! :D
+1 yılöperken götünü ellediyse amaç yatak... belli... masum öpüi ve dans ıse farklı
03 Yorumla- +1 yıl
masumluğunu bilmem ama dans var. öyle bir şey yapsa daha fazla şok olamazdım.
- +1 yıl
her kız kendısıne bakışdan ellenilme şeklinden amacı anlıcak derecededır.. yanı saf masumca bır dans ve dokunuş olu olmadıgıı kız anlar... ellerkenki parmakalrın duruşu tutuşu bunu gosterir sanırım..
- +1 yıl
anlayamadım işte. anlamam için daha önce başıma benzer bişey gelmiş olması lazım, gelmedi? bu yüzden masum mu değil mi anlayamıyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
+1 yılkendisi de yanlış yaptığının farkına varmış ama bence sen onla arana bayağı bir mesafe koymalısın.
12 Yorumla- +1 yıl
normalde zaten aramda bayağı mesafe var kendisi ile aslında... nasıl bu cesareti buldu anlayamadım. -_-
- +1 yıl
daha soğuk ol cesaret edemesin artık
- Aile & Toplum konusunda 364 cevap paylaştı.
+1 yılUtanmıştır demekki sadece kuzen olarak görmüyormuş seni
14 Yorumla- +1 yıl
en iyisi konuşmamak. yaptığından utanmış olamaz mı? yoksa hoşlandığından mı utanıyor? bu tam anlaşılmıyor, anlayamadım...
- +1 yıl
Hoşlandıgından degilde yaptıgından kendisinden utanmış biraz bekle sana gelir acılır konuşur senle
- +1 yıl
tamamdır, teşekkürler.
- +1 yıl
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
Amacını iyi kötü. Sende anlamışsın da sen peki senin için bir oluru var mı bunun
117 Yorumla- +1 yıl
ne oluru ya bakmam kuzen muzen hayatımdan komple çıkartırım. tam emin de değilim, çocukluktan beri beraberiz sonuçta.
- +1 yıl
onu yapacak şey yok onda... ben de bundan korkuyorum. aileye yansımasından. bana aşık olmasın ya dünyada başka insan mı kalmadı?
- +1 yıl
sevgilim yok, sevdiğim var. o da birkaç ay sonra istanbul'a dönecek... taşlar o zaman oturacak yani. kuzenim bunları da biliyor. bunları bile bile böyle davranması daha da garip.
- +1 yıl
pek de görüşmeyiz, bu nasıl mümkün oldu anlayamıyorum. ben bir umut vermedim yani. öptüğü zaman napıyorsun diyememem dışında :(
- +1 yıl
bunu dün yaptı. bugün görüşmedik. haftaya diğer kuzenim ve bu ile bir programımız vardı ama gitmeyeceğim galiba.
- +1 yıl
finallerimi bahane edebilirim ama... o zaman anlamaz bile.
- +1 yıl
dediğini dikkate alacağım...
- +1 yıl
oha daha kötüleri de varmış o.O
Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. normal şeyler bunlar olabilir yani endişe etmene gerek yok kuzensiniz siz.
20 Yorumla
+1 yılbence bu seferlik görmezden gel kimseye söyleme soğuk davran anlasın hatasını iyice bir daha olursa gerekeni yap !
14 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler. bir daha olmaz umarım.
- +1 yıl
olmaz ya hatasını anlamıştır merak etme bence unut gitsin geçmişe takılı kalmak geleceği yaşatmaz o andı ve bitti
- +1 yıl
umarım... teşekkürler.
- +1 yıl
rica ederim
+1 yıliçin bu kadar fesat olmasın kuzenin o yaptığı garip değil
11 Yorumla- +1 yıl
fesatlıktan değil. daha sevgilim beni böyle öpmedi. otomatik olarak noluyor lan modunda kitlendim kaldım. umarım dediğin gibidir.
Yokluk nedir bilir misin? demeye çalışmış arkadaş:))))
10 Yorumla
+1 yılArkadaşım kuzen olmuş Coşkun. Aman deyim uzak dur görüşme bir müddet.
10 Yorumlabir bekle bidaha ayni șeyi yaparsa ozamn ne oldugu beli olur
10 YorumlaBelkide sen yanlıs anladın, saka amaclıda olabilir^^
12 Yorumla- +1 yıl
değildi. şaka amaçlı yapsa anlarım. o kadar gerizekalı değilim.
Bir Daha Aynı Hareketlerde bulunursa Tokadı Yapıştır Agzına Bir Dha Selam Vermez :D
125 Yorumla- +1 yıl
kardeşim gibi, aile de var sonuçta. olayın aileye zıplaması demek, kavga demek. aile bağlarının kopması demek. halamı ve büyük kuzenimi severim... ama halama gidip bu olmamış diyesim var diğer kuzenim hakkında.
- +1 yıl
zaten güncelledim, dün konuşmaya çalıştım. hiç yüzüme bile bakmadı. acaba yaptığından mı utanıyor? eğer konuşabilseydim onu ben utandıracaktım çünkü. ama son durum bu...
- +1 yıl
bence de. yerin dibine girsin, ben konuşmam zaten normalde pek. şimdi daha da azalacak. tek üzüldüğüm, kardeşim gibiydi...
- +1 yıl
kardeş ayağı da kuzen de aynı zamanda. daha da garipleşiyor bu noktada... yoksa biliyorum çok kardeşim dediğim insanı bana aşık olduğu için kardeşlikten reddettim şuana kadar. :D
- +1 yıl
yok, Allah için istisnalar da var şimdi. ama genelleme yapacak olursan, haklısın. kuzende bunun olması saçma. çocukluktan beri beraberiz. elin çocuğunda olmuyor, burnumun dibindekine bak... delireceğim. -_-
- +1 yıl
sakin son sigaramı yaktım :D ülkenın durumu açıksa ortada insanlar bir yavsaklastı biz bir kızın elini tutmaya korkardık hala aynı şey geçerli benım için saysan en fazla 3 kızın elini tuttum şimdi bakıyorumda üfff sagda solda görüyoruz biliyoruz kardeş kanka uzak durucan abi ondan sonra kuzenın bilemıyorum cocukluktan beri beraberiz diyosun ben cocukluktan berı tanıdıgım bir kıza o gözle bakamam bile sen dediğimi yap hatasını anlar o köpek gibi pişman olur gelir özür diler.
- +1 yıl
tamamdır, teşekkürler.
- +1 yıl
daha bir 200 sayfa daha okunacak metnim var. size iyi uykular dilerim. :D
- +1 yıl
ben 2 günde 3500-4000 sayfa kitap serisi deviren insanım... :D ama sıkıcı şu an okuduğum yazı. 200 sayfa çok geliyor. 500 sayfası bitti işte, öyle düşün.
- +1 yıl
rap sevmem. dubstep, trance, electro house'dan şaşmayacaksın ders çalışırken. :D Challenge accepted!
- +1 yıl
bir kusup geliyorum. :D Türkçe Rap çöp...
- +1 yıl
manga dinledim, diğerleri yabancı hep... Türkçe dinlemem genelde zaten :) hele rap hiç. ıy... :D
- +1 yıl
:D bak mesela şu an 90's Trance & Techno çalıyor. Iy tabii ki :D
baskasıylan yasıycagına kuzeninlen yasa eskiden millet kuzeniyle evleniyodu :D :D
123 Yorumla- +1 yıl
yok daha neler... :D
- +1 yıl
gerek yok bence. aşka bile boş iş gözüyle bakan biriyim. 70 milyonluk ülkede başka kız mı kalmadı gitsin bulsun... yok ya, evlerine pek gitmem. Allah korusun.
- +1 yıl
çocuk haftada 1 sevgili değiştiriyor ya nasıl iyi değil. :D en uzun sevgilisi ile 1 ay çıktı. 24 martta ayrıldılar. galiba o zamandan beri konuştuğu biri yok, ki bana gelme hatasına düşmüş.
- +1 yıl
koç...
- +1 yıl
bir koç burcu daha vardı başımda, aramızda 8 yaş var bana aşıktı. onu zor savdım başımdan, mesajla musallat olmuştu. aynı şekilde musallat olmasından korkuyorum. kendinden en nefret ettiren burç koç valla.
- +1 yıl
tamamdır. bu arada aslan burcu erkekleri şımarıktır istediğin kadar sinir ol ama bunu değiştiremezsin... :D sadece önleyebilirsin.
- +1 yıl
koçlarda had safhada işte. yay-aslan-koç üçlemesinin en uçarı, şımarık ve yüzsüz burcu koçtur. aslan burcunun şımardığı belli insanlar vardır ve bunun ölçüsü vardır. koç belli insanlara şımarır ve ölçüsü yoktur. yay şımarmaz. :D
- +1 yıl
hayır ben akrebim. bir daha dokunursa yani zorlamaya giderse kendisine tepki vereceğimi biliyor olmalı. bu kadar salak olamaz herhalde? normalde sevgilisi vardı işte, ayrılalı 1-1,5 ay oldu. neden bana geldi anlamadım? olmayacağını bilmiyor mu sanki...
- +1 yıl
ben kardeşim gibi görüyorum işte. kardeş gördüğüm çok arkadaşım da bana aşık oldu. ama onlar anlaşılıyordu 40 metre öteden. kuzenimin ne halt ettiği belli değil ki çocuğun tam amacı ne çözemedim.
- +1 yıl
amaçsız olduğu belli zaten de soramam ki ben onu ben utangaç bir insanımdır.
- +1 yıl
haklısın, deneyeceğim.
- +1 yıl
teşekkürler size de
burada şiddet devreye girmeliymiş bence ama sen şaşaırmakla kalmışsın
19 Yorumla- +1 yıl
en son sinirlendim yapma yeter filan dedim... ama ilk başta şok oldum bir 15 dk kendime gelemedim. sonra eve çıkıyorum ben yeter bırak sıktın filan dedim.
- +1 yıl
bir dahaki sefere -artık şok olmak yok zaten- geçiririm suratına yumruğu. kuzen işte, kardeş yarısı diye düşünmekten başa geldi hep, kardeş gibi davranıyorsun. birden böyle yapınca da kilitlenip kalıyorsun...
- +1 yıl
bir dahaki sefere zaten olmaz sanmam ama. normalde yanaklarımı sıkar filan. ona da tepki gösterirsem sanırım bunu hiç yapamaz. olay çıkmasını istesem aileme anlatırım, ne dövmesi? dövsem daha büyük olay çıkar.
- +1 yıl
sorun değil bana kalsa ikisini de döverim. hocaya da aileye de yazık ama.
- +1 yıl
haklısın...
ya yaptığından utandı ya da seni denedi veya baktıki sen umutsuz vakasın uzaklaştı senden
10 Yorumla
+1 yılRuhunuz fesat kızım sizin.
11 Yorumla- +1 yıl
abi, ama bayağı bayağı öptü yani. müzik de açıktı. bir anlam veremedim, kafamı kurcaladı.
Aile & Toplum konusunda 501 cevap paylaştı. senden hoşlanıyor olabilir..
10 Yorumlauzak dur seytana uymasına ızın verme
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılonun kuzenliği kalmamış
10 Yorumla ne olcak bana bir kere ver diyor
02 Yorumla- +1 yıl
çok istiyorsa seni alabilir.
bir dahakine tutulma tepkini belli et :)
11 Yorumla- +1 yıl
bir daha olmaz umarım... -_- ama olursa bu sefer kitlenip kalmayacağım.
Diline bir ayar çek diyemedim ne la
16 Yorumla- +1 yıl
şok oldum arkadaşım, alışkın değilim ben bu yakınlığa. annem babam beni böyle sevmez. şaşkınlıktan dilim tutuldu kilitlenip kaldım. mal mal telefonla uğraştım, yokmuş gibi.
- +1 yıl
zaten pek görüşmem ayda 1-3 kere... ileriye gidemez, o kadar da şok olamam.
- +1 yıl
teşekkürler yorum için...
+1 yılkanı kaynamış garibimin :D
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbir dahakine tepkini belli et mesafeyi koy.
11 Yorumla- +1 yıl
tamamdır, teşekkürler.
+1 yılEnsest.
33 Yorumla- +1 yıl
yuh ya daha neler.
- Aile & Toplum konusunda 874 cevap paylaştı.
+1 yılsenden hoşlanmış :)) uzak dur
10 Yorumla
+1 yılyaşlarınız kaç?
118 Yorumla- +1 yıl
19 .
- +1 yıl
hmm bir yere kadar sorun yoktur. ama o sınır aşıldıktan sonra durdurması zor olabilir. hatta aranızda karşılıklı bir aşk bile oluşabilir... dikkat etmek lazım. senin ona kaşrı hissiyatın ne?
- +1 yıl
ne hissiyatı ya, benim deli gibi aşık olduğum biri var. bir şey hissedemem kuzenim o benim. zaten çok nadir görüşürüz, ama...
- +1 yıl
işte o nadir görüşmede o biraz hormonlarının etkisinde kalmış demek ki. bu yakınlık devam ederse engel olamazsınız ama baştan biraz daha mesafe koyabilirsin.
- +1 yıl
ben zaten ona mesafeli yaklaşırım genelde. her biraraya geldiğimizde yanaklarımı sıkar, öper filan. bunları normal karşılıyordum da, bu kadarı bana garip gelmeye başladı...
- +1 yıl
tamamen sevgiyle yapmış olabilir tabii ki o kadar yadırgama. ikinizi de tanımıyorum sonuçta. bu yüzden net bişi söylemem doğru olmaz. ama sürekli böyle devam ederse ilerisi bir yola çıkar yani...
- +1 yıl
eskiden ablasıyla böyle uğraşırdı. ablası evlendi gitti. ondan dolayı mı bana sardı acaba...
- +1 yıl
hmm ensest yönelimi mi vardır diyorsun?
- +1 yıl
oha. koşarak uzaklaşayım... sanmam. ama ablasını çok severdi. şimdi onun eksikliğini hissediyor olmasın?
- +1 yıl
hmm olabilir. o kaç yaşında?
- +1 yıl
19. ay farkıyla ben büyüğüm.
- +1 yıl
hmmm bilmiyorum dediğin de olabilir. buna sen karar verebilirsin. ama bence direkt ince iş yönünden yorumlama masum da olabilir. öyle olmasından rahatsız olduğunu belli edip devam et. bir anda uzaklaşırsan daha çok ilgisini çekebilirsin..
- +1 yıl
pek konuşmam ki zaten, ayda 1-3 kez filan görüşürüz. yazın mesela neredeyse hiç görüşmeyeceğiz. mesajlaşmam da... hoşlanması için bir ümit de vermedim. umarım masumdur.
- +1 yıl
sen vermedin zaten hoşlanması için o hissetti. sadece sen destekleme. ve yoksa bile var olmasın diye ;) sen yaptın demiyorum şu ana kadar ama şu andan itibaren yapma diye telkinde bulunuyorum :)
- +1 yıl
deli misin ödüm kopuyor, düşüncesi bile iğrenç. -_-
- +1 yıl
tamam işte napman gerektiğini söylüyorum ben de :D olasılıkları sayıyorum. sen yapıyorsun ya da yaparsın demiyorum. sadece dikkatli olabilmen için uyarıyorum
- +1 yıl
tamam teşekkürler :)
- +1 yıl
rica ederim :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılhee o zman kuzenin seni dikmeye kararlı gibi:)
116 Yorumla- +1 yıl
oha bir soru sorduk gelen yoruma bak. ana avrat söverim, hoş olmaz.
Cevap sahibi+1 yıldiktikten sonra görüşürüz bebeğim.
- +1 yıl
önce ananı diksin bir söyleyeyim. sonra sülaleye haber salayım. bir üstünden geçsinler. bizim de eksiğimiz kalmasın diğer insanlardan.
Cevap sahibi+1 yılbence sizin sülalenin tüm kızlarını dikcek o hahaha. sevgilin de gelsin üçlü yapın. seni bir diksin öyle bir rahatlıcam ki. ama yakındır bunu hissediyorum gavur tohumu
- +1 yıl
lan ne gavuru * senden daha türkümdür ben. sevgilim yok bu 1. sevdiğim çocuk sevgilim olsa ve bunu duysa kuzenimi diker üstüne de seni koyar ikinizi de çıplak taksimin ortasına atar bu da 2. ananı da muhtemelen bir otelde kiralatıp parasını yetimhanelere bağışlar bu da 3.
Cevap sahibi+1 yılhaha sevgilini dikimle döverim ;) ananında mına sokarım senin de kaypak. gavur oğlu gavur.yunan göçmenisiniz mk türküm diyosunuz soktuğumun yalancıları.
- +1 yıl
yedi sülalemi araştırdım. boynumda şu an ülkü ocaklarının ilk çıkardığı bozkurt kolyesini taşıyorum. seni hollandaya yollamak lazım, orada eşcinsel evlilikler var. çünkü bu kafayla ve bu karaktersizlikle ve bu düşmanlıkla ne burada ne başka ülkede kız bulabilirsin. kuzeninle evlendirilirsen şaşırma.
Cevap sahibi+1 yılbiz ne ülkücüler gördük bulgar göçmeni olup ülük ocaklarında olan. beynin olsa ırkla övünmenin aptallık olduğuna kafan basardı. hadi sie şimdi yorum yapma
- +1 yıl
ırkla övünmüyorum. ülkücü olmamın tek sebebi türk kültürüne ve tarihine olan düşkünlüğüm. gavur diyerek en büyük ırkçılığı sen yapıyorsun. bulgar göçmeni olmak isterdim oh ne güzel sarışın mavi gözlüler. yine de türklüğü seçerdim ama. türk olmak için illa ırk gerekmez. alparslan türkeş'i iyice araştırıp öğrenirsen anlarsın. nihal atsız'ın türkçülüğü ile yürümez bu işler. ne mutlu türküm diyene diye boşuna dememişler. ha bu arada, her ülkücü çocuğunun öğrenmediği şekilde -artık nasıl bir koyu ülkücüyle büyüdüm sen düşün- silah kullanmayı küçük yaşta öğrendim. ha kullanır mıyım? Allah göstermesin. kürt-türk ayrımı bile yapmam. soldan da nefret etmem. ama boynumda ülkü ocaklarının ilk bozkurt kolyesi ile -ki o kadar güzel değiştirmeselermiş keşke- dolanıp duruyorum işte... solcular gibi heryerde bağırmıyorum da. faşist de değilim. savunulması gerekeni savunurum. kimseye ülkücüyüm demem. kimseye gavur da demem.
Cevap sahibi+1 yıltüm ülkücüler ırkçıdır bunu ister kabul et ister etme. bal gibide türk kürt ayrımı yapıyorsun arkadaşım kmseyi kandırma. herkes yapıyor.kürtler de yapıyor. türk ırkı olarak da 14.yy dan sonra medeniyete bir katkı da sağlamadık övünülecek bir tarafımız da yok. hepsi geride kaldı.
- +1 yıl
kürt ve ateist bir arkadaşım var, çok da severim. çoğu ülkücü ateistlerden de kürtlerden de nefret eder. önyargıyla yaklaşırlar. kürt milliyetçilerini de sevmem. ülkücülük adı altında ırkçılığı fazla ileri götürenleri de sevmem. türklüğümle övünmem de zaten. tarihimle övünürüm genelde.
Cevap sahibi+1 yılsenden daha türkümdür dedin lan bana nasıl övünmüyosun mk? ya bırak bu işleri benim de çok sevdiğim kürt arkadaşlarım var bu gerçegi değiştirmiyor. onlar kürt sen türksün yakında patlıcak olaylar biribirniz vurcaksınız. şu an gündem sakin sadece. her ülkücü özünde aynıdır.
- +1 yıl
inan sırf bu düşünce yüzünden sol ile ülkücülük arasında gidip geliyorum. ben tam ortadayım. tam solcu değilim. tam ülkücü de değilim. allah muhafazakar ak kesimden etmesin. eğer tayyip apoyu bırakırsa zaten olay çıkacak. sen bana gavur dersen türkçe yazarak ben de sana senden daha türküm diyebilirim. önce kendine bak.
Cevap sahibi+1 yılpuhahah olay nerden nereye geldi.
- +1 yıl
doğru. en son ananı ankaranın dikmenine yolluyorduk değil mi?
Cevap sahibi+1 yılanana da sülalene de başlatma. uza
açık bişeymi giydin
11 Yorumla- +1 yıl
hayır...
Dikkatli ol
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkudurmuş galiba
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyat gitsin
01 Yorumla- +1 yıl
tabii tabii... buyur sen yat? bana uyar.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar