Aile & Toplum Hastaneye gidecem ama randevular dolu gidemez miyim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Salı günü doktora gitmem lazım salıya randevu alabilir miyim diye baktım baya ileri tarihte müsait gözüküyor Randevusuz gitsem salı günü bakmazlar mı? Hastaneye gidecem ama randevular dolu gidemez miyim? Cevapla Tarih Soruları Randevu Soruları Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (36-45) +1 yıl özelse bakar, aradan alır gelmeyen falan olursa ya da enson 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Devlet hastanesine gidecem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bakmayabilir ama şansını dene Yorumla Soran +1 yıl Psikiyatriye gidecektim Yorumla
quessgirl Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 34% +1 yıl Sabahtan git şansını dene belki kayıt açarlar 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Psikiyatriye gidecektim Yorumla quessgirl +1 yıl Olsun. Ordaki sekretere de randevu bulamadim ilacim bitti vs kayit acar misiniz diye acarlar buyuk ihtimalle Yorumla
BBenimleEvlenirmisin Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 36% +1 yıl Acilden gir başkd hastaneye bak 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Psikiyatriye gidecektim Yorumla BBenimleEvlenirmisin +1 yıl Geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin dikkat etmelisiniz kendinize inşallah daha iyi olursunuz başka hastanelerde piskatri doktorlarıda var mutlaka Yorumla Soran +1 yıl Çok teşekkür ederim Yorumla
MİKROP06 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 32% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 492 cevap paylaştı. Hangi bölüm 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Psikiyatri Yorumla MİKROP06 +1 yıl Sabah erkenden gidip sıra alabilirsin Yorumla Soran +1 yıl Alırlar o zaman dimi Yorumla MİKROP06 +1 yıl Yüzdelik dilim gibi düşün. Randevunun bir kotası var. Sıranın bir kotası önceliğin bir kotası. O yüzden gidersen muhtemel alırsın ama çok erken git ki erkenden muayene olursun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
özelse bakar, aradan alır gelmeyen falan olursa ya da enson
Devlet hastanesine gidecem
bakmayabilir ama şansını dene
Psikiyatriye gidecektim
Sabahtan git şansını dene belki kayıt açarlar
Psikiyatriye gidecektim
Olsun. Ordaki sekretere de randevu bulamadim ilacim bitti vs kayit acar misiniz diye acarlar buyuk ihtimalle
Acilden gir başkd hastaneye bak
Psikiyatriye gidecektim
Geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin dikkat etmelisiniz kendinize inşallah daha iyi olursunuz başka hastanelerde piskatri doktorlarıda var mutlaka
Çok teşekkür ederim
Bakarlar ben Suri ben Suri de sıkıntı yok 😃
Erkenden gidip sıra alman lazım
Hangi bölüm
Psikiyatri
Sabah erkenden gidip sıra alabilirsin
Alırlar o zaman dimi
Yüzdelik dilim gibi düşün. Randevunun bir kotası var. Sıranın bir kotası önceliğin bir kotası. O yüzden gidersen muhtemel alırsın ama çok erken git ki erkenden muayene olursun