Kardeşime sapık dadandı ve daha 14 yaşında...?

Bizim burada bir aile var yan apartmanda oturuyor. Birde yarı engelli bir oğulları var. Aklı dengesi tam yerindemi bilmiyorum ama eller bacaklar tam normal değil. Özürlü işte. Ve bu çocukla üvey annesi kardeşime takmış durumda. Bu özürlü çocuk facebooktan surekli kardeşime yaziyormuş. Kardeşim engelliyor arkadaşlarına ulasiyormuş. Sapık gibi kardeşim okuldan dönerken camdan surekli bakıp duruyormus.

Üvey annesi bize gel diye israr ediyormuş surekli ve bu kadinda kapalı falan birsey. Kardesim diyo peşinden geliyorlar sürekli eve kadar koşarak geldim. Kadin gördüğü yerde bana tukuruyor puu yaziklar olsun sana diyerek falan diyor kardeşim.

Sinirden elim ayağım titredi. Ciddi anlamda tukurmus kadın. Ve benim özürlü diye bildigim kişi 29 yaşında falan. Ben akli dengesi yok saniyordum ama gayet facebook kullanmayı biliiyor. Biz küçükken de bizim arkadasimiza aşık olmuştu onu rahatsiz etmişti.

Ben ne yapmalıyım şimdi? Kardesim daha 14 yaşında ve eve gelirken farkli yollardan geliyormuş ve korkuyor onlardan. Anneme söylesem çok fevri hareket eder korkuyorum olay buyumesini istemiyorum...

Dipnot : annesi 2 sene once öldü. Babasi hemen bu kadinla evlendi sonra kadin 55 yasinda falan var.

Lutfen yardimci olun bende 19 yasindayim ne yapacagim bilmiyorum. Sinirden çıldırdim suan...
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar biraz önce facebook hesabini inceledim zihinsel engelli diye dusundugum çocuk (!) 29 yasinda olan , bir sürü kardesimin yaslarinda kizla fotografi var...

kendini onu kalp icine kotup paylaşmis...
Güncellemeler
+1 yıl
Anneme anlatmadan o adama faceden gerekli ikazlari yaptim. Annemede eve gelinxe anlatacaktim. Kadin kapiya dayandı. O öksüz birisi nasil öyle konusuyosun sen falan filan ortalığı ayaga kaldirdi bende baya bağırdım. Rahatsız oluyo istemiyor kardeşim dedim.

üste cikmaya çalıştı onun çok ömrü yok sizde bir gün öyle olabilirsiniz falan dedi ama hepsinibagirarak...

Bende annemi aradım. Kadinla konusmuş. Aramış kadın onu. Eve gelince konusuruz olayi bilmedigimden bir şey diyemedim dedi.
Kardeşime sapık dadandı ve daha 14 yaşında...?