Asosyal biriyim ama sosyal de olmak istemiyorum. Aşırı yalnız hissediyorum ama Kalabalıklara karışmak da istemiyorum. Güzel bir açıklama yapar mısınız, neden böyle hissediyorum?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Mesafeyi seviyosundur bende oyleyim cok aktif yaşam benlik değil yalnızlığı sakinligi huzur u seviyorum ben öyle çok çevre seven insan seven birisi degilim
Ama bir süre sonra kafayı yiyor insan okul olmasa insan görmüyorum ama insanlara yaklaşmak da istemiyorum yani ne istediğimi bile bilmiyorum asosyal biriyim ama sosyal olamıyorum bazen sosyal olmayı hedefliyorum sonra vazgeçiyorum. Etrafımda kalabalık görmek istiyorum ama istemiyorumda falan filan...
Ben kafayı yemiyorum 😂😂 cidden sakinligi seviyorum sen erkeksin bide Üniv ye mi gidiyorsun hiç mi tek tük arkadaşın yok 4 5 tane olsun en fazla ywter arada sırada buluşun çok bunalmassin veya kurs a spor a git
İşte bunları yapmak da istemiyorum ama istiyorum da skdjd gerçekten çok kötüyüm.
İnsan ilişkilerinde çok kötüyüm, insanlara ayak uyduramıyorum.
O zaman üsengecsin veya aktif sosyal olsan değmicek gibi geliyo pasiflige gidiyorsun gibi oluyo. ama hem şikayet edip yerinde saymak saçma 😂😂
İnsan ilişkilerinde çok kötüyüm
Bende de şöyle bir durum var dışardan gören aktif sosyal sanıyor girişken samimiyim hani Üniv de de çoğu kızla konuşur ederim ama okul kapansa biriyle dışarda bulussam konuşacak konu bulamam pasiflesirim neden oluyo bilmiyorum toplu kızlarla olunca sorun yok ama baş başa dışarda buluşsak çok sıkıcı olur aklıma konu dahi gelmez. Diğerleri aktif olduğu için her şeyi konuşuyo ediyo ama ben de oyleyim
Yok ben dışarıdan da gayet düzenli olarak girip çıktığım ortamlar tabii çekingenligimi , pasifliğimi belli ediyorum. Ama bunlar benim karakterim gibi olmuş, üzerime yapısmislar sanki
Bende ayniyım. Tamda tarif ettiğin gibiyim. Cekingen biri misin peki? Yoksa insan mı sevmiyosun?
Evet çekingen bir insanım , kolay arkadaş edinemem. Şu an sadece 1 arkadaşım var ama onunla pek görüşmeyiz ama bazen aklıma geliyor arasam da bir yerlere gitsek sonra vazgeçiyorum. İnsanda bu kim olursa olsun en ufak bir şeyde bir daha samimi olasım gelmiyor gerçi kaç arkadaşım oldu da böyle diyorum ama mesela dedikodu yapmayı sevmem dedikodu ile ilgili bir şey konuşsun soğurum ondan hemen falan filan çok tuhaf bir insanım aslında. Kimseye kötülüğü dokunmayan, sessiz, sakin , çekingen sırf bu çekingenlik yüzünden pek başarı elde edemeyen staj zamanimda bile pek bir şey öğrenemedim. Böyle işte kardeşim.
Tuhaf biri değilsin. Bu zamanda ahlaklı olmak nerde.. Neden cekingensin peki? Dış görünüşunü felan mi beğenmiyorsun? Hani genelde bu özgüven problemi halini alır ya.
Yoo ortalama bir insanım ama insan ilişkilerinde çok çekingen oluyorum onlara ayak uydurmakta zorlanıyorum. Kalabalık ortamlarda hemen sıkılıyorum. Staj zamanı mesela öğrenmem lazım bir şeyler ama orada ki kalabalıktan uzaklaşmak istiyorum, ya da mesela atılgan olmadığım için çok şey öğrenemedim de ama bunlar sanki beni karakterim, yapım olmuş gibi değişemiyorum, bilmiyorum yaa.
Sıkma kendini bu sadece sende yok emin ol. Saydığın özelliklerin çoğu bende de var. Yalnızlığı çok severim ama tek farkımız ben çekingen değilım. Yani önceden öyledim ama bunu aştım. Anlattıklarına bakilirsa Iyi bir insana benziyorsun bu devirde senin gibi insanlara ihtiyac var emin ol. Insanları seni taniyip, sevmeleri, saygi duymalari icin kendini ifade edebilmen, girisken olman lazim. Beş para etmiyecek kro , serseri erkekler etrafta elleri cepte dolasâcaklarına sen kendini ispat et.
İşte bu dediklerin yok bende, olamıyor da sanki karakterim gibi olmuş. Beni kuşatmışlar sanki
Bana mesaj atar mısın? Burdan olmaz. Dertleşiriz
Ben atamıyorum sen atmalısın
Sen gizlisin ama. Nasıl yapıcaz?
Depresyonda olabilirsin ya da degismekten korkuyorsun.
Aa evet sanırım bu değişme düşüncesi de olabilir. Etrafımda kötülük ile uğraşan o kadar çok insan var ki ben de onlar gibi ( iyilik meleği değilim tabii ki) olmaktan korkuyor olabilirim ama sosyal olma yeteneğim de yok yani insanlar ile konuşacak bir güzel konum yok mesela. Hayatımda bir aksiyon yok böyle olunca basit, sıradan bir insan oluyorum.
Çünkü insanların yapayliklarindan bıktın
Doğru düzgün insan tanımadım ki kral. Aslında bu asosyal olma durumu çocukluktan beri var bazen mutluyum bu durumdan bazen de kafayı yiyorum, kalabalık istiyorum ama sonra elde etmeden baz geçmek istiyorum.
Ben çocukken sosyaldim muhteşem insanlar vardi çevremde sonra ma llara kaldık kendi kabuğuma çekildim
Bu durum benim tüm yaşantımı etkiliyor, etkileyecek de insan ile ilişkilerim bok gibi olduğu için çalışma alanında bile başarısız olacağım
aynısı bende de var. cevabını bilmiyorum