Böyle beyniniz mutsuzluktan durmuş ve zaten hayat da anlamsız herşey düz ama sizin sorumluluklarınız var mutsuzken pili bitmiş şekilde hayata devam edilmiyor ne yapmalı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılhayatım boyunca mücadele verdim zaten buda bana baya tecrübe sahibi yaptı. artık şu an kafamı dinliyorum yalnızım yalnızlığı seviyorum kimse rahatsız etmiyor hiç evlenmedim hiç kız arkadaşımda olmadı hiçte evlenmeyi düşünmedim düşünmüyorum artık zamanında kalkıştıkda olmadı.
136 Yorumla- +1 yıl
yani diyeceğim hiç bir şeye kafanı takma rahat ol
Soran+1 yılYa bak ben de öyle düşünüyordum ama artık eksiklik hissediyorum bir sıcaklık mı desem insan arıyor bazen yoksa şu an benim yaşantım da aynı senin gibi
- +1 yıl
tabi haklısın yalnızlık allh mahsus. şimdi şöyle bir şey var dediğim gibi yukarıda anlattığım gibi bana ailem baskı kuruyor işim gücümü aldım kamudayım 8 yıldan beri ama düşünmüyorum çevremdekilerde zorluyor maddi durumum iyi okumayı düşünüyorum sınavlara hazırlık yapıyorum birde kafama göre bulamadım ki
- +1 yıl
kafama göre birisini bulsam anlaşabileceğim neden olmasın gelecek kişi rahat eder yanımda naif kibar bir insanım anlayışlıyımdır ama yok
Soran+1 yılÖyle ha deyince bulunmuyor ki ya ben de özgürlüğümü kısıtlayacak biri olmasından korktuğum için hep uzak duruyorum ama bunun acısını da çok çekiyorum
- +1 yıl
nasip kısmet şu an kafam rahat önceden rahat değildi şimdi rahat istediğini yapıyorum iyi. yönde geziyorum eğleniyorum kafama görrçe takılıyorum ama önceliğim sınavlarım
Soran+1 yılSanırım ben de ikinci üniversiteye sarılmak zorunda kalacağım 🤷🏿♀️Yoksa kafayı yerim galiba
- +1 yıl
haklısın kardeşim birşey demedim zaten. aynen bende düşünmüyorum ama aile baskısı var yalın gidiyor dedi 30 oldum evlenmen gerekiyor yuvanı kur diyorlar yokki diyorum ailemde diyor bulduk sana diyor bende beğenmiyorum bulduklarını. beğenmiyorum derken insan insanı beğenmek zorunda değil ki zorla güzellik olmaz insanlar da beni beğenmiyordur örneğin. yani kısacası anlaşamam diye fikirlerimiz uyuşmadığı için kabul etmiyorum buda en doğal hakkım yani
- +1 yıl
ne okumayı düşünüyorsun
- +1 yıl
bizim bakanlık sınav açıyor on giricem tekrardan kpssye giricem
Soran+1 yılE tabi ki öyle bakalım umarım denk gelirsin isteyeceğin birine
- +1 yıl
bazı şeyler anlaycpımda burda herşey yazılmıyor kusurabakma lütfen
Soran+1 yılYo sorun değil anlayabiliyorum biraz
- +1 yıl
sanmıyorum. bu devirde kimseye güvenmiyorum çok kalkıştım tanışmak için ama yoruldum inanki en iyisi biraz ara vermek dinlenmek dedim. Ayrıva tatile çıkmak lazım dedim
- +1 yıl
kadınlar erkeklere erkeklerde kadınlara güvenmiyor gayet normal * güvenmemeleri ma güvenilir insanlarda var hepsi çn söylemiyorum
Soran+1 yılAnlayacağımı mı sanmıyorsun?
Sen de söylemişsin bazı durumlarda güven konusu yaşıyorsun ben de böyle anlamıştım zaten- +1 yıl
zaten bu yaz İstanbul antalyaya tatile gideceği. m
- +1 yıl
hımmm çok iyi az çok anlıyorsan zeki kızsın 😀
Soran+1 yılBu ülkede bunu tahmin etmek zor değil her erkeğin problemi bu🤷🏿♀️
- +1 yıl
nasıl ynş anlycğını sanıyorum ben neden öyle söyledinizkş
- +1 yıl
tahmin edebiliyorum
- +1 yıl
Ayrıca özgürlüğümü kısıtlayacak biri olursa karşı çıkarım bu ailem sevgilim arkadaşım dahi olsa
- +1 yıl
birde ben canım sıkıldığımda kendimi yalnız hissettiğimde kitap okurum macera dram td bilim kurgu kitapları okurum kitap okumayı seviyorum
Soran+1 yılHayır erkekler biraz ev kızı gibi olsun ama okumuş olsun istiyorlar soğru değil mi?
- +1 yıl
haklısınız bende buna kant getiriyorum zaten. ama ben o düşüncede bir insan değilim geniş düşünüyorum düşüncem dar değil hani ev hanımı olsun öyle böyle diye ayırt etmiyorum benim düşüncem. laf yapımızın uyuşması anlaşabileceğim insan olması fakat okumuş ama kendini geliştirmemiş insan çok gördüm az çok insanları tanıyabiliyorum işim gereği. Ayrıca okumamış kendini %80 geliştirmiş insanda tanıyorum çevremde çok efendi kibar nasıl nerde yerinde konuşacağını bilen insanlar var
- +1 yıl
okumuş insanda gördüm çevremde var ma nasıl diyalog kuracağını yerinde davranmatn kişiler de var ayriyeten güzel ahlak edepli hayalı da değiller ben genel konuşuyorum
- +1 yıl
Ayrıca bir konu daha var bende dört dörtlük değilim kimsede öyle değil zaten hatasız kusursuz insan olmazsa tadı tuzu olmaz bu hayatın. tuzu biberi onlarsa insanız sonuçta. evleneceğim insanda kusur olucak her halukrda kabul edicem
Soran+1 yılYani bilemiyorum insan sayıyo da kriter hiç ortada yoklar🤷🏿♀️Ben ne istediğimi bile unuttum
- +1 yıl
aynrn vallahi
- +1 yıl
gizli üyesinizmsizden birşey rica etsem olurmu
- +1 yıl
takip edemiyorum sizi siz takip edebilirmisiniz siz nasıl isterseniz hanım efendi
- +1 yıl
?
Soran+1 yılgizli takılıyorum üzgünüm
- +1 yıl
siz bilirsiniz sorun yok
- +1 yıl
sadece sordum 😀
- +1 yıl
ısrar etmiyorum farkındaysanız
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
7Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim adım...
Ben bu işi imkansiz okdugunu girene kadar savasirim. Boyle134 Yorumla
Soran+1 yılSavaşacak gücüm kalmadı...
Cevap sahibi+1 yılbir dusun bakalim. Yılmak sna göre biseymi.
Bnca zman savasiyorken.
Bnca sey gecmisken
Soran+1 yılYa ben diye bişey kalmadı ki bana göresi olsun
Cevap sahibi+1 yılO kdr kotu yani?
Soran+1 yılÖyle...
Çok bekledim sabrettim birgün beni dinleyecek biri çıkacak dedim o zaman yaşamanın bir anlamı alacak dedim şimdi hem umutsuzum hem mutsuzum
Cevap sahibi+1 yılBnce umudunu kaybetme.
Emin ol senden beteride vardir.
Zaten genel olarak şuurlu ve olgun iaanlar bu durumu yasiyor. Cnku zamane insanlari hep toz pembe bakiyor hayata.
Soran+1 yılbazen farkındalık da zarar verir güçlü olmazsan farkındalık da boştur o gücü de ancak sevgide buluruz
Cevap sahibi+1 yılZiyadesiyle haklisin. Belkide ayni durumu yasiyor olabiliriz.
Ama bu denli karamsar olman uzdu acikcasi.
Soran+1 yılaslında karamsarlık değil tükenmişlik biraz da
Cevap sahibi+1 yılAnliyorum.
Eminim suanda mecburi bir yasam surdurme psikolojisindesin. Dedmya belki ayni vaziyetteyiz.
hergunun sonunda ayni dusunclerin izdirabini duyuyorsundur.
Soran+1 yılve bazen ızdırap duyacak düşüncem bile olmuyor boş boş bakıyorum
Cevap sahibi+1 yılBeklentilerin yorgunlugu.
Ve sonu gelmeyen yalnizlik hissi. Sabrin tukenisi. En basit isiga butun kalbinle yönelme...
Cevap sahibi+1 yılAma kendine gelmelisin...
Soran+1 yılama nasıl?
Cevap sahibi+1 yılKelin ilaci olsa kendi başına sürer😅
Ama degisebilirsin. Degistirebilirsin yani.
Sahsen stabil bir duruma baglamis yasiyorum...
Soran+1 yılSen niye değişmiyorsun?
Soran+1 yılBenim kadar şikayetçi değil misin yoksa
Cevap sahibi+1 yılDegisim icin bir yardima ihtiyacim.
Sikayetim var lakin alistim mecburen alistim anladinmi
Soran+1 yılSanırım ben de mecbur kalacağım😕
Cevap sahibi+1 yılBelki oyle olmaz. Boyle deme ya
Soran+1 yılDemek istemezdim ama🤷🏿♀️Maalesef yalnızlıktan ölünmediğini anlayacak kadar can çekiştim
Cevap sahibi+1 yılYemin ediyorum aynen.
Cünkü kendime dedim:
Yalnızliktan ölünseydi ilk ölen sen olurdun.
Soran+1 yılAma gerçekten biraz daha kalırsam ölmezsem de öldürecem kendimi😂
Cevap sahibi+1 yılAslinda basit seylerden mutlu olabiliyoruz biliyorum.
Ama yinede bir kalp ariyor insan, sicak bir bakış, ve minik bir iltifat...
Soran+1 yılÖyle...
Bence sevginin tedavi etmeyeceği insan yoktur ben sevildiğimi sanınca bile ışık doluyor içim
Cevap sahibi+1 yılBide bana sor😅 1 kere dedim sanirim biri benim kadar beni sevicek.
Demez okaydim 3ncu ayda. Dunyam yikildi.
O gunden sonrami?
Ne sevdim nede inancim kaldı.
Nede biriyle olmak istedim.
Yinede gonul istiyor ya.
Soran+1 yılYa ben de kendime hep söz verdim katıydım bu konuda ilişki yaşamadığım halde biri için çok üzüldüm asla bir erkek almam hayatıma dedim
Ama kim sevgiye karşı koyabilmiş ki...
Cevap sahibi+1 yılYani haklisin. Kalp sanki inadina bunu sevicem diyor kendi kendine.
Yinede insanin karşısına anlayışlı biri cıksın istiyor.
Yoksa hep zman kaybi oluyor
Soran+1 yılAh bilsem özgürlüğüm elimden alınmayacak bu kadar geri durmazdım🤷🏿♀️
Cevap sahibi+1 yılNeden elinden alinsinki?
Yani anlayis sahibi bir insan ne kendi ne karsindakinin hakkına kastedilmeyecgini bilir. Bu şuurda ona saygı gosterir
Soran+1 yılBunlar lafta ya her erkek illa ket vurur diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılYanlış dusunuyorsun.
Eger oyle bir fikir sahubi olmasaydim neden dile gtiriyimki yani?
Soran+1 yılBazen dil başka kalp başka söyler bilmediğimiz bir sebepten sen de öyle düşündüğünü sanıp aslında öyle olmayabilirsin
Cevap sahibi+1 yılPeki efendim. Ne diyebilirmki
Aile & Toplum konusunda 415 cevap paylaştı. 2 adet çilekli link bir paket sigara alır sahilde denizi seyrederim. O sırada olayları kafamda halledip sahte dünyaya geri dönerim
07 Yorumla
Soran+1 yılGüzel ifade etmişsin de🙂Seninki kafa karışıklığında yapılacak bişey ben hayattan vazgeçecek aşamadan bahsediyorum
Soran+1 yılNe mesela?
Soran+1 yılGüzel düşünce ever bu mantığı bazen ben de kurabiliyorum ama şu aralar istediğim kadar mantıklı söz duyayım yine de çöküşteyim...
Soran+1 yılBen de öyle düşünüyorum ama deli gibi yalnızım...
+1 yılKafa dağıtmak için saçma sapan diziler ya da videolar izlerim
01 Yorumla
Soran+1 yılOnu bile kafan almıyorsa? yani hiç zevk vermiyosa
Sinirli agresif olurum önüme gelene takılırım terslerim
00 YorumlaKitap okumaya gömülürüm orda bulurum cevapları
08 Yorumla
Soran+1 yılCevap bile arayamayacak haldeysen?
Soran+1 yılHayır ya kafam almıyor ki🤷🏿♀️Çökmüş durumdayım ölsem yeridir
Soran+1 yılYa ben zaten soyutladım insanlardan kendimi uzak duruyorum zarar görmemek için
- +1 yıl
Bak sabah erken kalk yürüyüş yap sonra gel sıcacık kahveni hazırla çek kokusunu içine iyicene sonra kahveni içerken mis gibi kahvaltılıklarını hazırla bir yumurta zenginsen sucuklu:) yap kahvaltını tak kulaklığını aç müziğini giderken işe dinle şarkılarını binince otobüse aç kitabını dalsın gözlerin kelimelere süzül anlam içeren harflerin içinde arada bir kaldır kafanı cam kenarından izle kısa süre insanları dinle kendini içinde ki masum şarkıyı düşün sonra koskoca evren ve küçük derdimle ben buna inat görmeliyim de hayatı yaşamalıyım sonuna kadar sonra dal yeniden kitabındaki hikayene inince otobüsten çek havanın narin kokusunu içine mutlu olmayı düşün geçiceğini zamanın daha güzel günlerin geleceğini sadece kötü günler şimdi idi de içinden sonra dal kalabalığın içinde git nereye gitmen gerekiyorsa ama mutlu bir insan olarak
Soran+1 yılÇok güzel anlatmışsın da bak sana hayatımı söyleyeyim servisle gidip geldiğim bir köyde öğretmenim ve bulundığum lise mesleki tatmine ulaştırmıyor iş arkadaşlarım kuyu kazma peşinde ben tek yaşıyorum arada eski arkadaşlarımla görüntülü konuşabiliyorum sevgilim hiç olmadı etrafta da yok olacak biri derdimi sıkıntımı dökecek kimse yok...
Şimdi gel müziğini dinle kahveni iç hayallere dal🤷🏿♀️
+1 yılOyun oynuyorum genelde
10 Yorumla
+1 yılYaşadığımın farkında olamıyorum
029 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmalı ki☹️Hayata dönmem lazım
- +1 yıl
Dönülecek gibi durmuyor
Soran+1 yılNapim intihar mı edeyim🤷🏿♀️
- +1 yıl
Saçmalama olmaz öyle şey
Soran+1 yılE böyle de yaşanmıyor
- +1 yıl
Ben yasiyorsam sen de yasayacaksin
Soran+1 yılHerkesin acısı kendine🤷🏿♀️Eğer çok acı çektim ben bile dayanıyorım anlamında dediysen
- +1 yıl
Acini merak ettim. Dokunsam elim yanar mı acaba
Soran+1 yılKapattım üstünü hissetmem dokunsan
- +1 yıl
Ben hissettiririm kendimi
Soran+1 yılAmacın ne tekrar acı çekmemi sağlamak mı😂
- +1 yıl
Acısı olan bir kadının sıcaklığını başka sıcaklığa değişmem
Soran+1 yılHep öyle derler ama azıcık somurtsun kadın sıkılıp bırakırlar🤷🏿♀️
- +1 yıl
Somurtan değil çok naz eden kadın sıkıyor beni 😉😉
Soran+1 yılEdebilir önemli olan sevmek
- +1 yıl
Kötü biri degilsen neden sevmeyeyim ki
Soran+1 yılİyi olmak yetmez çekim de şart
- +1 yıl
Sen benim yerime de çekici olursun artık 😊
Soran+1 yıl😂sen bu hızla benden daha iyilerine layıksın
- +1 yıl
Ne hızı?
Soran+1 yılyürüme hızı :D
- +1 yıl
Yurumuyorum çünkü ne yöne yürüyeceğim bilmiyorum 😊
Soran+1 yılnasıl bulursun yönünü genelde:D
- +1 yıl
Görüş alanima girmesi lazım 😊 bir hayalin peşinden gidersem kaybolurum
Soran+1 yılevet doğru yolu sen buldun :D Yönünü de bulman dileğiyle...
- +1 yıl
Neden şu an önyargılı davraniyorsun?
- +1 yıl
Seni cezbetmeye çalışmıyorum ya da etkilemeye. Acı çeken kadının sıcaklığına yönelmeye farklı anlamlar katmana gerek yok
Soran+1 yılsakin ol şampiyon :D Ben acıyı tedavi olarak görev edinenleri doktor olarak bilirim gerisi başka amaçla yönelir acılarına
- +1 yıl
Başka bir soruda buluşmak üzere diyelim o zaman
Çalışırım işime bakarım.
00 Yorumla
+1 yılÇay içiyorum iyi geliyo 🤗 bana en azından.
00 YorumlaSuu sessii dinlerim.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt