O da olabilir ancak şu dönemde herşeyin yapay olduğunu dusunuyorum özellikle şu an bile kullandığımız şu KS gibi sosyal medya oluşumlarının insanları katalog haline getiriyor ve herşey için sabırsız ve sıkılgan yetişen insanların bu kataloglarda dalıp gittiğini düşünüyorum ne güven kalıyor ne de inanç
Doğru söylüyorsun ama bazı düşünceler bir yere kadar, inandıran olacaktır birgün:) @Metrukalbim pardon ama yakışıklı veya meslek sahibi olduğumu nereden biliyorsun.. hadi boş yapma
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Gerçekten birinin beni gerçekten herşeyim ile sevebileceğine tabiki de inanmıyorum 😅
İnanmıyorum. Bu devirde kendi ailemde dahil kimsenin sevgisine inanmıyorum zaten ben. Sjsjsjs
İnanmistim ve hala yanilmadigimi düşünüyorum ama sevgi yetmiyor malesef
İnanıyorum valla ben sksk
Harbiden mi?
İnandıran sağolsun knk
Allah bozmasın gardaş : )
Bozdu ama olsundu:)
Nası inaniyon o zaman knk 🤔
Fazla rasyonel düşünmemek gerek inanmayan çoğu kişi biraz özgüveni düşük insanlar gibi geliyor bana gardaş 🤔
O da olabilir ancak şu dönemde herşeyin yapay olduğunu dusunuyorum özellikle şu an bile kullandığımız şu KS gibi sosyal medya oluşumlarının insanları katalog haline getiriyor ve herşey için sabırsız ve sıkılgan yetişen insanların bu kataloglarda dalıp gittiğini düşünüyorum ne güven kalıyor ne de inanç
Yakışıklı olunca veya meslek sahibi olunca herkes seni sever sanma öyle bişey yok egosit olma yani
Doğru söylüyorsun ama bazı düşünceler bir yere kadar, inandıran olacaktır birgün:) @Metrukalbim pardon ama yakışıklı veya meslek sahibi olduğumu nereden biliyorsun.. hadi boş yapma
İnanmıyorum. Her şey yüzeysel oldu ülkemizde
Bu dünya öyle bir yer değil.. 😐
Bence öyle sevebilmeli
Hayır inanmıyorum inanmayacağım da
İnanmaya çalışıyorum
İnanıyorum
niye inanam :D
Asla inanmam