sosyal medyada fenomen olmak uğruna genelde fiziksel özelliklerini kullanarak prim yapan ve çok takipçiye (takipçilerinin çoğu erkek) ulaşan kadınlar, kadının...bir obje olarak gösterilmesi, hakkında ne düşünüyorsunuz?
Kadın mı kendini obje olarak sunuyor yoksa toplum mu öyle algılıyor?
Kimse kızmasın fakat bu artık alışılmışlıktan mıdır yoksa kadınlar gerçekten bunu idrak edemiyor mu bilmiyorum fakat çoğunlukla kadınların kendini obje olarak gösterdiğini düşünüyorum. Hadi fenomen olma çabasını, orasını burasını göstermeyi geçtim. Para, ün ve şöhret için yapmadığı sürece bu obje olarak sunmak değildir. Ama bunları geçsek bile yüzyıllardır gelen çok basit bir örneği vardır bunun. Nedir biliyor musunuz? "Evlenmeden olmaz." Eğer ki dini inancı yüzünden yapmıyorsa saygım sonsuz, peki kaçınız gerçekten sebebin bu olduğunu düşünüyorsunuz? Yüzde 5 bile olduğunu sanmıyorum. Ya beni bırakırsa, ya beni kullanıyorsa, ya gözünde basitleşirsem vs. vs. Hani sen bu adamı seviyordun, evlenmek istiyordun peki? İnsan sevdiğinden şüphe eder mi, güvenmediği ile evlenmek ister mi? Güvenmediğin birisi ile evlenmemek ne kadar mantıklıdır? Ben işimi sağlama alayım evlenmeden yapmayayım, atsın imzayı bana dokunmaya hak kazansın. Bundan büyük objelik mi var Allah aşkına? Üstüne daha geçen sitede soru vardı evlendim bana sadece 3 tane bilezik taktılar, ablama 10 tane takılmıştı ben ucuza mı gittim diye. Hadi buyurun buradan yakın.
Üstüne kadınların çoğu da aynı onlardan önce gelenlerin zihniyetinde. Oğlum istediğini yapsın ama kızım yapamaz diyorlar. Çok şahit oldum buna. Hepimizin ilk öğretmeni en başta annesidir. Anne ne kadar düzgün yetiştirirse çocuk da o kadar düzgün düşüncelere sahip olur. Kısacası bu toplum baskısı dediğimiz şeyi düzeltebilecek kişiler, bu düşünceleri yok edebilecek kişiler en başta kadınlardır. Fakat bunu yapmak yerine sürüdeki bir koyun olmaya devam ediyorlar ve hiçbir şey düzelmiyor. Üstelik ek bir çaba göstermeyip değiştirmeye çalışmadıkları halde, gelip toplum baskısından isyan ediyorlar.
Bu kadın büyük ihtimalle manken. İnsanların ağzı sulanırken bu kadın para kazanıyor. Günümüzde bu aşırı normal. Bu şekilde para kazanan binlerce kadın ve erkek var.
Şuna inanıyorum, insan kendi konumunu kendi belirliyor, ben nasıl davranır hareket eder ne bileyim karakterimi ortaya koyarsam öyle geri dönüş alırım , tabi bı erkekler içinde kadınlar için de geçerli
Kadinlar topluma aykiri davranmayi ve başina buyruk olmayi seviyor. Direksiyonu kadina fazla verirseniz toplumun freni patlar. Ben her zaman bu fikri savunmuşumdur.