Ben uzun zamandır yapıyorum ve çoğundan olumlu sonuç aldım bazılarından alamıyorum sizce tesadüfen mi gerçek oldu yoksa işe yarıyor mu
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hiç yapmadım nasıl bir şey kısa bir bilgi verir misiniz
İşe yarıyor gerçekten
Evet işe yarıyor yaptığım ritüellerin hepsi tuttu ama sadece beni rüyasında görmesi için ritüel yaptım olmuyor galiba
Oha öyle bir ritüelde mi var ajahjdjs belki işe yaramıştır sana söylemiyordur
Ohooo ben mesaj attırdım arttırdım neler neler var
Bana mesaJ atar misiniz benm puanim yetmiyor hangi ritüelleri yaptiniz
İşe yarar bildigin ritüeli anlatir misin? Mesaj atamiyorumda ben
Hangi rituel o tarifini verebilir misin benim domuza yaptim hicbirine donmedi
@CeyeySu özelden yazar mısın bana xper im düşük olduğu için yazamıyorum çok önemli lütfen🙏🏻
Denedim 2 kez aksilik oldu
İlk zamanlar 2-3 kere denemen gerekiyor zaten sonra daha da geliştiriyorsun kendini ister istemez daha da iyi oluyorsun
Adanma ritüelinden bahsediyorum ben ışık getireni konuşuyoruz dimi?
Ahahahahha ne ışığı
SATANİZM
Merhaba bana nasıl yaptığın hakkında mesaj atabilir misin rica etsem?
Yok ya hiç işim olmaz
Yapıyorum da sonuç yok 😔
Belki iyice odaklanamadığın için ve rahat olmadığın içindir inanarak yapman lazım ve kendini çok rahat hissedip sadece ona odaklanman lazım
Öyle yapıyorum canım ama olmuyor 2 aydır deniyorum inanıyorum da ama son 4 günüdür inancım kalmadı 😔 önerebilceğin bir ritüel var mı? 😊
Biraz uzun yazarak ben anlatamam sen de anlayamazsın :(
Ama net sonuç veriyor
Anlıyorum ritüelin adı nedir acaba?
ritüelin adı felan var mı ya ben merak ettim de birazcık yani senin olumlu sonc aldıgından bahsedıyorum
Adı yok varsa bile ben bilmiyorum ama istediğim kişiye bana mesaj attırmıştım
Bu arada bana mesaj atan kişi ile hiç konuşmuşluğumız yoktu ben uzaktan uzaktan beğeniyordum sadece yani bana mesaj atması için herhangi bir neden de yoktu
YouTube da bir sürü video var izleyebilirsiniz ben oradan öğrendim
Ya lütfen bende aynı durumdayım 2 aydır aynı bölümde olduğumuz bir çocuk var çocuk beni tanımıyor bile sadece ilk defa whatsap tan gruba bir şey sordu ona cevap verdim teşekkür etti bu kadar 😔
YouTube de büsürü video var nasıl bir ritüel biraz bahsedermisin seni de sıkıyorum kusura bakma 😔
anlıyorum peki bir şey daha sorucam mesela bunu anlık yapabilir miyiz atıyorum 1 dk onceden basladım bunu yapmaya 1 dk sonrasında etki gösrerir mii
Hayır tabiki 1 dakika sonra etki göstermez biraz zaman geçmesi lazım ilk deneme ile olmayabilir bir kaç kere de denemek lazım
Link atacaktım ama link atamıyorum şu an videonun :(
kardeşim şey youtubedeki başlıgı soyle biz bulalım bari :D
o ni gııı
Bilinç altınla olmasını istediğin bir şeyi evrene mesaj olarak yolluyorsun ve gerçek Oluyor şu an tam anlatamam ama araştırsan iyi edersin
onu değil de şey yapmıştım ben bir ara bardaktaki suyu buzluha koyup dondurmustum sonrasında ustune ve altına elimi koyarak bir şeyler yapmıstım o mu kı adkjfak
yapmadım jkjkjk
Ne ki o
yapmıyorum
Ne ritüeli ama?
Ne ritueli mesela