Bir insanın zaafından yararlanmak bence o kişiyi kullanmaktır. İnsanlar artık karşısındakinin zaaflarını arar oldu bu en yakınların bile olabilir. Karşındaki insana güvenemez oluyorsun artık canın yanıyor ve karşındaki senin zaaflarını kullanıyor. Bu çok kötü bir durum bende öyle insanların yeri yok zaaf kullanmam. Zaaflarımı da saklarım kimse bilmesin canım yanmasın isterim :)
doğru bir söz. insan zafının efendisi olmalıdır. efendi ne dilerse zaafı o yönde hareket etmelidir zaafın hakiki efendisi budur. zaafından yararlanan kişi zaafının efendisidir o yüzden zaafın etkisi efendinin sözüne itat etmekle yökümlü olduğu için her zaman efendisinin yararına haraket eder. zaafınına yenik düşmeyen insan herdaim herşeyde başarılıdır.
Bir insanın zaaflarından faydalanmak ona olan düşkünlüğünden, ondan geçmemesinden emin olup her ne yapsam bu nasıl olsa benden kopamaz, benden uzak olamaz düşüncesi ile her türlü baskı, her türlü çirkef düşünceyi nanse etmektir karşındakine. En cok aşk hayatında rastlanan bencilce bir eylem diyelim. Hayatımda an itibarı ile böyle insanlardan arınmanın ferahlığını yaşıyorum şu an. Demek ki kimseye koşulsuz güvenmemek gerekiyormuş ve kimse vazgeçilmez değilmiş bunu ögrenmiş oldu artık.
Bir insanın zaaflarından yararlanmak alçaklıktır ve insanların çoğu ciğeri beş para etmez o yüzden zaafınız olduğu yerden insanlar saldırır en güclü yanınız orası olmalı ki yıkamasınlar sizi
En İyi Cevaplar