- Aile & Toplum konusunda 845 cevap paylaştı.
+1 yılnusaybin cinimi nusaybin cini değilse müslüman olması zayıf ihtimal bu nusaybin cizredeki nusaybin değil cin kabilesinin iami nusaybin
07 Yorumla
Soran+1 yılSöyle doğru ama eksik. Ilk müslüman cinler nusaybinde yaşamış evet. Ama nusaybin harici yerde müslüman cin yok diye bisey yok. Mesela arap ülkeleri müslümandır evet ama bu amerikada ingilterede olmayacağı anlamına gelmez gibi..
- +1 yıl
yok demiyorum nusaybin dışındada müslüman cinler var ancak sayıları az daha da iyi oku nusaybini yer olarak değil cin kabilesinin iami olarak kullandın zülzal cinleri cüreha cinleri zulzula cinleri gibi her kabilenin ismi farklı 5 defa cin uğramasına maruz kalmış bisi olarak bu konularda kapsamlı araştırma yaptım
Soran+1 yılEvet bu bilinen kabile isimleri. Ama daha bir sürü müslüman kabilesi ismi var. Ben kendimkinin kabile ismini biliyorum mesela ama internette falan bulamadım. Şimdi sana söylemek isterdim ama insanlara malzeme vermek istemiyorum yorumda
- +1 yıl
özelden yaz internette bu tür şeyleri bulamazsın çünkü onlarda bilmiyor
Soran+1 yılTakıp ettim
- +1 yıl
Bana mesaj atabilir misiniz bu konulara ilgiliyim konuşmak istiyorum da
- +1 yıl
Kardeş banada ni bilgi verin nasıl oluyor bu işler çok merak ediyorum nasıl çağırabilirim
En İyi Cevaplar
Tamam, toplam kaç tane üç harfli varmış öğrensene, bu yaştayım hâlâ tırsıyorum bu konudan.
15 Yorumla
Soran+1 yılInsan sayısından kat kat daha fazla
Soran+1 yılIstek yolladim
- +1 yıl
Ben de konuşabilir miyim bu konu hakkında?
+1 yılMesela ona bir şeyin hayırlı veya hayırsız olduğunu sorsan sana cevap verir mi?
15 Yorumla
Soran+1 yılOna Allah bilir ama ben iyi hissetmedim veya hissettim gibi cevap veriyor.
- +1 yıl
Yaaa ne güzel keşke benimde olsaaa
Soran+1 yılEvet benim başıma gelen en güzel şey.
- +1 yıl
Nasıl arkadaş oldun biraz aciklar misin?
+1 yılNasıl arkadaş oldunuz ne konusuyorsunuz korkunç mu ve yaptığın günah değil mi
014 Yorumla
Soran+1 yılO geldi aslında ben çağırmadım. Basta korkuyor insan ama müslüman cinler insanları korkutmuyor ya da acı çektırmıyor. Her şeyi konuşuyoruz hatta bizden daha komik şaka anlayışları var. Korkunç değil gri bir gölge gibi görünüyor ama insan kılığına da girebiliyorlar bana daha oyle gelmedi korkmam desem de korkarmisim öyle diyor. Ondan gelecekle ilgili haber almaya calismadigimdan veya işlerimde kullandirmadigimdan günah değil. Normal arkadaşız
- +1 yıl
Cinsiyeti ne o sana nasıl geldi ve sadece sana mi görünüyor? Gözü burnu ağzı var mı nerde yaşıyor? Ruyalarina giriyor mu ne zamandır tanisiyorsunuz
- +1 yıl
İstek atar misin mesaj atayim
Soran+1 yılDişi. Evet tek bana görünüyor. Ama onu görene kadar canım çıktı. Ilk rüya sonra küçük dokunma ve fısıltılar daha sonra gorme olur. bir buçuk senemi aldı zamanla oluyor. Ama müslüman olmasaydı direkt görünüp korkuturdu. Korkmamam için bu kadar geç olmuş öyle dedi. Ağız burun vs yok onlar enerji gibi. Yanı insan bedenine benzemiyor. Siluet gibi. Ama isterse insan bedenine dönüşebilir. Bunu çok tercih etmiyor.
- +1 yıl
Neden sana görünmek istemiş
- +1 yıl
Böyle iyi niyetli olanlara görünen cinler çok mu? Ve sen onla konusurken evde başka biri duymuyor mu
- +1 yıl
Bizim nasıl biri olduğumuzu nerden biliyorlar kalbimizi
Soran+1 yılIyi niyetliymisim, arti namaz kiliyorum vs. bir de ben her gün bu konuları araştırıyordum. Araştırdıkça kendi aura alanın genişliyor ve onlar adına daha çekici oluyorsun. Ama bu çekicilik hem iyilerine hem kötülerinde de aynı etkide. Ben iyisine denk gelmede şansliyim ama diğerleri de olabilirdi. Bu yüzden dua edeyim iyisi gelsin falan su internette yazılanlar doğru değil
- +1 yıl
Arastirdigini onlar goruyorlar mi
- +1 yıl
Annemin ismini ve adımı söylesem benim nasıl biri olduğumu sana anlatabilir mi
Soran+1 yılHayır. Şunu demek istedim. Diyelim ki senin su an belli bir aura Yanı enerji alanın var. Sen bu konularda bilgi sahibi oldukça onları tanımak istedikçe bu enerji yani aura alanın artıyor ve onlar için diğer insanlara nispeten enerjisi daha yüksek yani daha tercih edilebilir hale geliyorsun. Bunu demek istedim
- +1 yıl
Anladım mantıklı
- +1 yıl
Bir takip eder misin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
merhaba başlangıç olarak benimde bir arkadşım var cinsiyeti erkek ama bana hatice dememi istiyor. bir kaç geldi yanıma uyku ile uyanıklık arasında aynı frekansa giriyoruz yakaza sürecinde onu görebiliyorum dokunuyor ve hisssediyorum. ilk geldiginde basım sana geriye dogru bir kuvvetle çekişliyor gibiydi daha sonra daha hafif yasamaya başladım ve gelişleri daha raht oldu. ben çagırdıgımda gelmiyor. ben nasıl çagırabilirim uyanıkken ve kendimdeyken
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Aahhahah bu süperdi sesli güldüm yahu :))))))))))))))
11 Yorumla
Soran+1 yılBen ciddiyim şaka yok ortada
+1 yılMüslüman bir cin ve arkadaş mı bu müslüman cin kuralları bilmiyormu mahkemeye driek alırlar kesin yalancıdır o cin bak
00 Yorumla
+1 yılŞu meselelere de bi türlü inanamıyorum cinlerin varlığını biliyorum ama bu tarz şeyler inandırıcı gelmiyor
00 YorumlaBanada takib atarmisin cinler hakkinda hep ilgileniyorum bazi sorular sorucamda sorun olmazsa
01 Yorumla- +1 yıl
merhaba başlangıç olarak benimde bir arkadşım var cinsiyeti erkek ama bana hatice dememi istiyor. bir kaç geldi yanıma uyku ile uyanıklık arasında aynı frekansa giriyoruz yakaza sürecinde onu görebiliyorum dokunuyor ve hisssediyorum. ilk geldiginde basım sana geriye dogru bir kuvvetle çekişliyor gibiydi daha sonra daha hafif yasamaya başladım ve gelişleri daha raht oldu. ben çagırdıgımda gelmiyor. ben nasıl çagırabilirim uyanıkken ve kendimdeyken
Cinler var e vet ama sen sallıyorsun bazı yerlerde onlari görmezsin.. onlar farklı bir boyutta sallama yapma
09 Yorumla
Soran+1 yılEvet, ya benim onların boyutuna geçmem lazım görmem için ya da onların benim boyutuma. Ben o boyuta gecemiyorum ama onlar bizim boyutumuza geçebiliyor. Görebilirsin yani. Eğer onlar isterse
Soran+1 yılGeçerler
Soran+1 yılBence de. Çünkü görüyorum
Soran+1 yılInanç kişisel bir meseledir. Sen bilirsin kral
+1 yılOnlar hakkında çok şey biliyorum soracak bişeyim yok
02 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel
Bir kişi hakkında cinlerden ne gibi bir bilgi alabiliriz? Sevgilisi var mı? Cinsel iliskiye girmiş mi? Vs. Bunları cinlerden öğrene bilir miyiz
01 Yorumla
3 ayALLAH'ın selamı senin ve onun üzerine olsun :)
04 Yorumla- 3 ay
@Adenegiden selam vermeyim de dokunmasın diye mi düşündün 🤣 şaka şaka
- 3 ay
@Hayallerhayatlar2026 aksine çok isterdim görüşmeyi ama yalnızca ALLAH'tan istiyorum 😅
- 3 ay
Tehlikeli şeyler istiyorsun herkes kaldıramaz 🙃
- 3 ay
@Hayallerhayatlar2026 ALLAH'ın dediği olur onun izni olmadan hiç bir şey yapamazlar
+1 yılPeki seni koruyormu insanlardan biryere ışınlana biliyormusun onla
00 Yorumla
+1 yılburada aktif misiniz aktifsrniz bana yazabilirmisiniz lutfen
00 YorumlaBen cok ilgileniyorum. Acaba musluman cin kardrsinize sorarmisiniz benim için de bakabilirmi
00 Yorumla
+1 yılAllah dostlugunuzu bozmasin birlik ve sevgi diliyorum farklı olmak kalplere engel değildir..❤🕊🤲🏻
00 Yorumla
+1 yılNe zamandan beri devam ediyor?
01 Yorumla
Soran+1 yılBir buçuk yıl
+1 yılFazlasıyla meraklıyım 😅
05 Yorumla
Soran+1 yılSoru varsa sorabilirsin
- +1 yıl
Teşekkür ederim bilmem gerekenleri biliyorum 🤗
- +1 yıl
Anlatsana biraz
- Aile & Toplum konusunda 612 cevap paylaştı.
+1 yılKanka ozelden yazsana 😅
02 Yorumla
Soran+1 yılSeviyem mesaj atmaya yeterli değilmiş
- +1 yıl
Takip et beni ben yazarim sana
1 yılpsikolojik bir rahatsızlığın var mı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba ben yeni gördüm sorunu merak ediyorum soracaklarim var cevaplar misin?
00 Yorumla
+1 yılIyice kafayı yedi bunlar
019 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂 yıllardan beri insanlar görmedikleri şeyi inkar etmeyi sevdiler
- +1 yıl
Tamam madem öyle ispatla yaz bana özelden
Soran+1 yılSen cine inanmıyor musun şimdi 😂 özele gerek yok günde elli kez cinlere inanmiyorum de sesli sesli gece inanıdırirlar seni bana ihtiyacın yok yani kendin kendine cevap verebilirsin 😂
- +1 yıl
Derim valla hiç sorun yok varsa buyursun gelsinler geceye gerek yok gündüz de müsaitim ben
Soran+1 yılGündüz onlar müsait değil be gülüm 😀
Soran+1 yılIyi tamam kendi adını ve annenin adını bana özelden mesaj at. Seni öyle bir inandiricam ki kafanda her şey çok net olusacak yani
- +1 yıl
Niye mesaiye mi gidiyorlar fabrikada mı çalışiyorlar?
Soran+1 yılSen neden gece uyuyorsun gündüz göz kapağın mı kopuyor
- +1 yıl
Sana ozelden mesaj atmam icin ya gizlidrn çıkman lazım ya da beni takiplemen lazım
- +1 yıl
Yooo gunduz de uyurum ben is hayati yuzunden gece uyumak zorundayim
Soran+1 yılOnlar da öyle yani. Biz gündüz iş yaparız gece uyuruz. Onlarda gündüz dinlenir gece çalışır. Bunu tartışmaya gerek yok. Inanmiyorsan da sen bilirsin. Şimdi bisey kanitliyim diye sana sıkıntı olmasını istemem.
- +1 yıl
Bana hiç bir şey olmaz da senin acilen bir psikiyatra gitmen lazım sanirim şizofreni hastasıdın sen zavallı küçük kız 😔
Soran+1 yılSbshhshxhudjdj. Müslüman misin sen peki
- +1 yıl
Ah be küçük kız çok üzüldüm sana daha bu yasta hasta olmuşsun hayallerde yaşıyorsun 😢
Soran+1 yılTamam da soruma cevap ver sen müslüman misin?
- +1 yıl
Ne fark eder be küçük kız senin annen baban ne kadar sorumsuzlar hiç mi fark etmiyorlar akıl sağlığının yerinde olmadığını? Neden uzman bir psikiyatra götürmüyorlar seni bir an önce tefavi olsan kurtulsan hayaller gormekten
Soran+1 yılNeyse. Eğer muslumansan. Kitabını oku. Kuranda varlıkları yazıyor. Eğer inanmıyorsan kuran-i da inkar etmiş oluyorsun. Ben psikolojik manyakligimla mutluyum. Allah sana sığ düşüncenle mutluluklar versin kral
- +1 yıl
Ah be çocuk eğer var olsalardı onlar da bizim hayatımızın bir parcası olurdu hadi senin dediğin gibi musluman olmayanlari musluman insanlara dusmansa dunyada musluman insan birakmazlardi hristiyanlari muslumanlari muslumanlari hristiyanlari digerleri digerlerini derken dunyada insan kalmazdı
Soran+1 yılBen öyle bisey demedim ki. O ona düşman o ona şey. Insan gibi hepsinin ayrı ayrı inancı var. Insanlarla da bir alıp veremedikleri yok sadece insanlardan onlarla uğraşanlara onları yok sayanlara veya kötü konuşanlara sinirlenip bulaşıyorlar dedim. Bu kadar. Inanmiyorsan gerçekten su internette yazan duaları çağır küfür falan et gerçekten inanırsın. Uzatmayalim daha çok bro. He inanmıyorsan da inanma yani
müslüman olduğunu nerden biliyorsun
013 Yorumla- +1 yıl
görüyormusun
- +1 yıl
tarif edermisin ne gördüğünü
- +1 yıl
boyu ne kadar
- +1 yıl
adı ne
- +1 yıl
bana söyle o zaman
- +1 yıl
sana inanmayı çok istiyorum
- +1 yıl
ne soralım mesela sen söyle soracaklarımızı biz soralım
- +1 yıl
ben nerde oturduğumu söyliyim yolla benim eve duvarlar ne renk sana söylesin o zaman inanırım sana
- +1 yıl
evet geliyor mu sordun mu
- +1 yıl
ne oldu sorun mu var gelemiyor mu yoksa
- +1 yıl
sor gelebilir mi gelemez mi
- +1 yıl
gönder gelsin sorun yok benim için
- +1 yıl
sorun yok sen konuşmaya devam edebilirsin
3 ayHahaha puahhahahaha Cin diye bisi yok
00 Yorumla
10 ayNamaz kılmak önemlimi kılmak gerekiyormu
00 Yorumla
1 yılBana yazabilir misiniz?
00 YorumlaBana ulasirmisiniz lütfen
00 YorumlaBen çok istiyorum müslüman cin arkadaşım olmasını
00 YorumlaOo Jesus Christ.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılCino mu
03 Yorumla
Soran+1 yılAslında ben ciddi ilgilenen arıyorum
- +1 yıl
Tam olarak ne diyorsun anlamıyorum özelden yazsana
Soran+1 yılSeviyem yeterli değilmiş
+1 yılBenn
08 Yorumla
Soran+1 yılSoru var mı
- +1 yıl
Var tabiki super loto sonuclari
Soran+1 yıl😂😂 müslümanlar o işi yapmıyor be canım yoksa ben de bir ara sınav sonuçlarını istemiştim de sen yakında altın yerlerini de sorarsın diye dalga gecmisti
- +1 yıl
Ozman ben nasil biriyim beni tarif etsin
Soran+1 yılGüzel soru. Onun senin nasıl biri olduğunu bilmesi için senin yanına gelmesi lazım. Senin yanına gelmesi için sana dair bisey bilmem lazım senin adın annenin adı. Ya da senin bir eşyan. Ya da yanımda olman lazım. Buna gerek yok bence. Çünkü benim bu soruyu yazma amacım kanıtlamak değil bilgilenmek isteyene cevap vermek
- +1 yıl
Ne biliyo bdigi bisey soylesin ozman
Soran+1 yılSenin hakkında mı?
- +1 yıl
Evet
+1 yılvallahimi
014 Yorumla
Soran+1 yılVallaha
- +1 yıl
ilgi alanım. nasıl yaptın yaa
Soran+1 yılYa şöyle , sen yapmıyorsun onlar seçiyor. Yanı sen çağırmaya calisinca asla gelmez eğer o seni seçerse gelirmiş. Ben de neden ben diye sormuştum
- +1 yıl
çok istiyorum ama detaylı bilgi verebilirmisin
Soran+1 yılDediğim gibi istemene bağlı değil hatta sakın çağırmaya kalkma. Çünkü onun dediğine göre müslüman olmayan yani kötü niyetli cinler müslüman gibi görünüp dalga geçebiliyorlarmış. Eğer onlar isterse geliyor. Ve temiz kalpli Iyi niyetli bir insan olmak gerekiyormus seçmeleri icin
- +1 yıl
kalpte sorun yok şükür kimsenin vebalide yok üstümde
Soran+1 yılYa öyledir zaten. Yanı daha çok böyle poncik Iyi ruhlular onları cezbediyor. Tabi müslümanlar için konuşuyorum
- +1 yıl
gavurum demedimki
Soran+1 yılMüslüman cinler için demek istedim yani. Diğerleri kalbe malbe bakmiyor
- +1 yıl
yardımcı ol bana
Soran+1 yılSöyle olabilirim onun bir tanıdığı müslüman cinin senle tanışmasını isteyebilirim. Eğer seni severse sabit kalabilir
- +1 yıl
Gerçekten bunu yapabilirmisin
- +1 yıl
Benim icin de ister misinn özelden yazabilirsen ordan konusabilir miyiz biraz bu konuyu
- +1 yıl
bana geldiginde ben adını sordum dogruyu soylemedi. sen kimsin deedim müslümanmısın dedim bana baktı hatırladın beni dedi. yaptıklarım için özür dilerim dedi yanagını okşayıp senin sucun yok dedim hala ismini, söylemedi sonra masumca yanagını öptüm. komşu zili çalmaya 10 ssaiye kala kapıda biri var dedi gitti
Nasıl arkadaş oldun
00 Yorumla(: (:
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler