Paylaştığın görsel tam anlamıyla yobazlık haklısın. Sorsan şimdi müslümanlığı yere göğe sığdıramaz çok dindar takıldığını görürsün ancak "Sizi dininizden dolayı yurtlarınızdan sürüp çıkartmayanlara karşı Allah iyilik etmenizi yasaklamaz" ayetinden haberleri bile yoktur.
Kördürler, cahildirler, herşeyi bildiklerini sandıkları için bişey anlatamaz, öğretemezsin, ülkemizde iki çeşit yobaz insan vardır 1. Si aşırı dinci geçinenler 2. si kemalist geçinenler...
Saçmalık resmen. Bunun Yobazlıkla alakası yok bence İnsanlık ile alakası var. Ay şuna bak. Gebertirim ben öyle insanları. Gören de çok iyi Müslüman da başka inançlara böyle davranmaya hakkı var sanacak.
Ben Müslümanım 😂 Ama bugün 2 dır böyle şeylerle karşılaşıyorum. Çok sinirlendim.
14 yaşında ki bir kızı evlendirmede problem görmezler.. lakin 20 yaşında ki bir kızı sevgilisi ile görünce taşlarlar. + Kız okumaz diyip de eşinin doğumunda kadın doktor arayan bir zihniyettir kendileri..
Tek kelimeyle "ahlaksız" diyebilirim. Ben dini hassasiyetleri olan biriyim ama birçok farklı dinden , kültürden arkadaslarim, tanidiklarim var, iyi de geciniriz.
Yobaz kelimesi sadece bir kesime hitap etmemez zaten Türkiyede sallasan yobaza değer, entellektüelim diye geçinen yobazlar, marjinaller, ateistler, solcular, çağdaş yobazlar vb. ile doludur etraf... Yobazlık beyinde çözülmesi gereken bir hadisedir, kendine göre etrafındaki insanlarla, konuşmadan, dinlemeden, anlayacak kapasitesi olmamasına rağmen anlamaya bile çalışmadan "yobaz" yaftası yapıştıran insanlar da asıl yobazlardır.
Sevgilinle sarilirsan karismaya calisirlar ama Karisini sokakta olduren adama asla ses cikaramazlar Cunku korkak, pisirik, cahil, gerizekali ve sığ dusunceye sahip insanlardir ve egoistlerdir
Evrensel hukuk ilkelerine, evrensel ahlak davranışına , evrensel görgü kurallarına sahipsen hangi dine inanırsan inan veya inanma iyi insansındır. İnsan olmadıktan sonra (doğuştan değil, davranıştan insan) hangi dinden olursan ol beş para etmezsin.
Beyinlerinin kullanabildikleri kısımları, hepsinde ondalıklı sayılarla ifade edilebilmektedir. Fakat paydadaki değer sıfırdır paydaki sayının da kaç olduğu önemsizdir. Umarım anlaşılır olmuştur..
Her şeyi bildiklerini, bilen birilerini bildiklerini sanmaları, kalıpların dışında fikir oluşturamadıkları ve hepsinin temelinde sorgulamadan ve hoşgörüden bir haber olmaları...
Bazı insanların duyguları hisleri ve kalpleri körleşmiş. 5 vakit namaz kılsa ne fayda. İnsanlık olmadıktan sonra. Empati yapamayan insan bence bu dünyaya faydasız insandır.
Yobazlikla alakasi yok tamamen cehalet sanki o yardim etmese oylece kalacaksin hayat duracak bunlari kafana takman yalniş benim çocukluk arkadaslarim okul arkadaslarimin arasinda cok hiristyan vardi kiz erkek din dil irk ayrimi asla yapmayiz
Problem burada ki yorum değil problem dışarıda ki bir kişide değil problem bunlar gibi olanların gem sanalda hem de gerçek hayatımda ki çoğunluğu bu sadece bir tanesi
Ha dur ona da açıklık getireyim hristiyanı Christian diye yazsaydım İ değil I kullanmalıydım ama ben “hristiyan“ yazdım bu yüzden i harfini kullanmalıyım. Yarım dil kültürünle provokatörlük yapmaya çalışma hadi bakalım
özel isimi Türkçeyle kullanıyorum ben bu kelimeyi Türkçe telafuz ediyorum Türk alfabesiyle yazıyorum ve Türkçe cümle içerisinde kullanıyorum ve yaptığıma istisna derler. Ne oldu zoruna mı gitti?
Sen artık 32 yaşında bir teyzesin programlamanın baya geride kaldığı gayet ortada ne yap biliyor musun? Dil ahlakı/bilgisi/kullanımı üzerine eğitimler al
Katılıyorum sen cahil olan kısımda kal zira İmmanuel’in Rab bizimledir anlamında olduğunu bilmeyip bunla Türklüğümü bağdaştırıpta kültürlü olduğunu iddia etmen saçma olurdu.
En İyi Cevaplar