Çeyreği satınca fark ediyor ama gramı satınca fark etmiyor, alım satım fiyatı aynı bence bir sürü gram alsam daha mantıklı sizce?
Çeyrek
Gram
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Gram daha mantıklı. Çeyrekte sanki ziynet eşyası alırmış gibi satarken işçilik bedeli düşülerek satabiliyorsun. Yani daha yüksek fiyattan alıp, ucuza satıyorsun. Ziynet eşyalarında olduğu gibi işçilik bedeli var. Benim bildiğim bu. Gram al, hatta altın hesabı aç, döviz hesabı aç. Bunlar bence daha yararlı olur.
Kuyumcuyla anlaş tüm altın al eline 300 geçince dersin bana gram ver bir dahakine geldiğimde şimdi fiyat nasılsa benden öyle yap aş bu grami ceyireği ver birdahikne o ceğireyi yarim yağ sonra tüm parana göre atirirsin anlaşmalı olduğunda kaybettiğin birşey olmaz
Ufak birikimler yapacak paran var ise ister gramla al ister dirhemle al, yeterki al. Dolar euro gibi ha indi ha çıktı diye hop oturup ne sen kalkarsın nede yüreğin ya da ızıcık taha bekliyeydimde şimdi şukadar kar ederdim söylemlerini ortadan kaldırırsın. Altın alda ister alttan ister üstten al farzetmez
Birikimin ne kadar?
Ne kadarlık süre bekleteceksin?
Öyle 300-500 liralık altın alacağım diyorsan boşver uğraşmana değmez, ama diyorsan ben 100K alacağım ve en az 5 sene dokunmam unuturum o zaman kelle al derim (ata denir cumhuriyet denir tam altın denir)
Cevap
91Cevap
Gram veya levha altın kesip veriyorlar gramdan bile daha mantıklı nakite dönerken çok daha az zarar edersin hatta 0 a yakın bile diyebilirim ama çok kayda değer meblağlardan bahsetmiyorsak eğer gr altın en doğru tercih olacaktır
tam altın al kapalı cumhuriyet. 2 milyar 10 lira.
Para biriktirmen güzel' ama bu kadar hesap kitap' para denen uyuşturucuya değmez'
Sana denenmiş yüzde yüz' kar edeceğin bir sır vereyim'
Sağlıkla parayı asla dost edinecek kadar yüz göz etme' ♪♫
Gramın alış satış fiyatı arasında o kadar fark yok ama çeyrek de 5-6 lira fark ediyor. Gram almadığın için pişman oldum. Kesinlikle gram diyorum.
Kendinizi hiç zorlamayın ben 48 ay hiç sıkmadan 1 gram altın aldım ve harcamadım şu an duruyor 1 gram çok rahat alınıyor çeyrek biraz kasıyor
gram da aynı çeyrek de aynı. yani ikisi de altın. çeyrek altın da gram altın da altının karatına göre para eder. asla fiyatı düşmez.
Uzun vadeli yatırım yapacaksan mesela 10 sene gibi çeyrek al derim. Zamanında tanisini 50 TL ye almıştım.
En az zarar ettiren gram altin diye biliyorum bankalarda gram altin biriktirmek kazançlı.
Çeyrek altınla daha iyi yapılır. Çünkü gr altındaki alım-satım arasında ciddi bir oranda fark vardır. Hem de gram altın olmasına rağmen. Oysa çeyrek altında bu oran çok düşüktür.
Gram daha mantıklı hem ucuz, hem de ülke yıkılsa altım hâlâ durur, çeyrek çok pahalı.
Gram daha mantıklı , hem banka hesabında olabiliyor. Hemde tarihi v. s değer kaybı yok
Annem gram altında daha iyi oluyo diyo açıklama da yapmıştı ama unuttum gxjamsjms
Ziraat altın hesabı aç gram gram biriktir.Çeyrek altın elinde olursa harcama gereği duyabilirsin.
çeyrekte alsan gramda alsın uzun vadede kazanırsın ben gücüm hangisine yeterse ondan alıyorum çeyrek gram farketmiyor
İkiside aynı gramı dala çabuk harcarsın çeyrekte düşünürsün en azından
Hiç bir fark yok, biri 1 gram diğeri 1,6 gram. Alışta satışta 3-5 TL düşüyor ikisinden de.
Kesinlikle gram hatta külçe şeklinde olan var işlenmemiş, satarken neredeyse hiç zararın olmuyormuş
Fark etmez ikisi de altın sonucta ev falan al daha iiyi oluyo şu devirde,
İnternetten al gram altından başka yok ziraatte iş bankasiyla alacksan cumhuriyet al
Lira ya da Has altın... Onun dışında altında başka bir ürüne yatırım yapmam...
Senin gelirine ve en çok ne artmış bunun istatistiği önemli.
Alınıp satılması kolay her yerden yapılabilir işçilik ücreti yok 😊😉
Çeyrek daha iyi kendine kolye bileklik yaptırabilirsin çeyrekte hem birikim hem takı ben seviyorum
Ben aldim pisman oldum. Bir günde 780 tl kaybettim. Banka hesabinla alacalsan sakin alma.
Olay #ALTIN olunca şıklara bile 5 Xper geliyor... Yoruma kaç gelecek acaba?
😂😂😂
Bu arada gram dedim... ☺️
En iyisi katılım bankalarından birine gidip altın hesabı açtırman böylece altını en düşük kur farkıyla alıp satma şansın olur
Gram alma. Gram satıştan satıp senden alırken 22 ayar bilezik fiyatından alıyor dolandırıcı kuyumcular.
Bir sürü derken?
Bence külçe al, uğraşma incik boncukla.
Gram altın alın alım satım arasında ki fark çok az değer kaybetmez. Çeyrek ve diğer altınlarda alım satım arasında fark çok. Ama aldığın gram 24 has olsun.
Almanın önemi var ne aldığının yok
Alınca hemen harcayamıyorsun onun için fark etmez bence
şu an geç olsa da gram alabilirsin dolardan uzak dur varsa satma.
Tam altın aldım çok kar ediyorum :D
2 hafta'da189 tl kar oldu çok şükür
Altın uzun vadede hiç kaybetmez. Gram ya da çeyrek istediğini al.
Kullanman gerektiginde işciluk olmadigindan kaybi olmaz daha mantikli
çeyrek yorucu olabilir fakat birikim yapılmak isteniyorsa zaruridir.
Çeyrek altın yılık tarihi değiştimi 5 lira ucuz olur yenisinden
çeyrek bir iki sene içerisinde daha kolay değer alabiliyor.
Kesinlikle ve kesinlikle gram tavsiye ederim devamli alip satan biri olarak söylüyorum gram net
Çeyrek daha cazip gramdan
uzun vadeli ikisi de alınabilir
frketmezki önml olan birikim
Gram alıcan garanti iş
Internet bankaciligindan gram
Bissürü gram al boncuk 😃😂
Cumhuriyet altını al yani tam altın
birikim için daha iyi yollarda var
Çeyrek yarım hepsi olur
Gram her zaman iyidir
Hangisine gücün yetiyorsa
Değer kaybetmez fazla.
Tam daha iyi değil mi
Çeyrek tabii ki gramdan ne para çıkar
24 iar gramdan şaşma.
Ben gram altını tercih ediyorum.
Çeyrek al çeyrek. Evde tutma aç bir altın hesabı.
Çeyrek bence hem artışı daha yüksek oluyo.
Bankadan gram altin hesabi actir makas daha azdir
Daha az kaybeeer değer
Temelden rakı bira al her sene %50 geliyor zaten
aynen bir sürü gram daha mantıklı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar