Eve sabah Sarhoş gelen Abi'm ve yaşanan kotu seyler?

Selam arkadaslar, cok zor durumdayım gecen sabaha Abi'm eve sarhoş geldi uyandığımda Abi'm bas ucumda sigara iciyor oturuyordu. Şaşırarak ve korkarak uyanmıştım abi bişeymi var noldu diye sorduğumda sarhos oldugunu anladım.. Sonra kontrolunu kaybedip düştü. Pantolonunu çıkarmamı istedi uyuyabilmesi için. Allahıma sukurler olsunki odamin karanlığında pantolonunu çıkarıp yatağıma yattı bende mutfağa gecmiştim.. Mutfağa geçmeden önce Abi'm pantolonunu çıkardıktan sonra tamamen boxerinide çıkarıyodu karanlıkta olsa cok kotu hissediyorum gun boyu ağladım.. Abi'm aksama kadar uyudu uyandığında yaptıgım yemegi verdim.. Gayet normal oturduk hersey normaldi sonra Abi'm disari cikti bende uykusuz oldugum icin erkenden uyumuştum.. Gercekten cok kotu hissediyorum. Sürekli ağlıyorum. Abi'm beni ağlarken gördüğünde sebebini sordu, bende abi nolur Bidaha alkol icme dedim. Merak etti bisey mı yaptım ben yoksa diye sorular soruyor napim bilmiyorum cok kotu bir ruh halindeyim.. Abimle cok guzel abi kardeş iliskimiz vardı simdi Abi'mle normal bir iletişim kurabilebilirmiyim hep bu olanları hatırladıkca.. Allah'ım hepimizi haram islemekten muhafaza etsinn (amin)
(Benim yaşim 20 Abi'm 22)
Eve sabah Sarhoş gelen Abi'm ve yaşanan kotu seyler?