Aile & Toplum Burnum inanılmaz kaşınıyor, kimle kavga edeceğim 👊🏻 ? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Burnun kaşınırsa biriyle kavga edeceksin derler hdhdj bilene booool köpüklü Türk kahvesi 😂😂😂Allah aşkına senle olmasın @unknowvn 1 sene öncesinden dolayı kavga etmekten yıldım ☠️Ayrıca bu filmi izlemediyseniz çok şey kaybedersiniz Burnum inanılmaz kaşınıyor, kimle kavga edeceğim 👊🏻 ? Cevapla Film Soruları Aşk Soruları Kaş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
avokadoxs Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Killa Hakanla Fight Club için kavga etmelisin. O şarkıyla filminde adını lekeledi. Ama sonra kahvende köpürür blup blup blup burası merkez Fight Club dhhdhf 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Adana merkez patlıyor herkes gibi oldu bu da shssj Yorumla avokadoxs +1 yıl şarkı öyle 😄 Yorumla
hmmizmirrr Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Kahveleri sadece bana yapabilirsin :D 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Sen beni iyice kendine Kahveci olarak atadın he, çarpıcam ağzına artık iki tane sjsj Yorumla hmmizmirrr +1 yıl Napıyım başkasımı yapsın sen dururken :D Yorumla Soran +1 yıl Evet ben prensesim sjdjd Yorumla hmmizmirrr +1 yıl Vay be peki yapma Yorumla
Işıkhızında Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 58% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 448 cevap paylaştı. Benim beynimde bir tümör olsa adını Marla koyardım Marla. 2 0 Yorumla
Клвдияивановна Takip Et Master Yaş: 39 , eic 60% +1 yıl O etiketledigin disinda baska birisi var mi kavga etmek istedigin 😀😀 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Ben onla kavga etmek istemiyorum ya bıktım shsh Yorumla Клвдияивановна +1 yıl Ahaha naptiki sana 😀😀 hxhdgdggdbd Yorumla Soran +1 yıl Biz eski tanışıyoruz ben sürekli kavga çıkarıyorum sjdj çünkü adımı unuttu başta mal😒 Yorumla Клвдияивановна +1 yıl Hmm 😀😘 Yorumla Клвдияивановна +1 yıl 😀😀 yapicaktim Yorumla
RRRaskoInikov Takip Et Master Yaş: 35 , eic 35% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Fight Club ı izlemeyen yoktur herhalde. Burnunun kaşınması demek burnunun kaşınması demektir. Kavga etmeye gerek yok 1 0 Yorumla
silhoutte Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 75% +1 yıl Burnuna vurmak mı öpmek mi? İşte bütün mesele bu! Fight club; müthiş bir film, devlet destekli ayrıca 1 0 Yorumla
delirtinlanbeni Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Demekki burnun uzayacak ya da sivilçe cıkacak tam üştünde 😂😂😂 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bebek gibi cildim var Şu an deme lan öyle Yorumla delirtinlanbeni +1 yıl Dedim bile korktunmu Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Korkarım daha çok hafif yollu nezle olma habercisi olabilir o kaşıntı. Dikkat et ;-) 1 0 Yorumla
VisneeVodka Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Filmi izledim, burnunu temizle knks 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben senle küsüm 😒 Yorumla VisneeVodka +1 yıl 🙄🙄 Yorumla
ƘíηgAятнυя Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl ilk defa duydum amma senin kavga edesin var bence 😂 0 0 Yorumla
Unknowvn Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Şey değil mi bu dövüşmen guzum 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Güllerin gülü hadi özür dile benden önce sen başlattın sjdjdj https://youtu.be/Fz2PiN7s4wU Yorumla Unknowvn +1 yıl Gamera çekiyor özür dile Yorumla
Sensational Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hayatla kavga edersin ancak. 1 0 Yorumla
Anlayan_adam Takip Et Xper 7 Yaş: 35 +1 yıl Benle edeceksin 1 1 Yorumla Anlayan_adam +1 yıl Gel senle bir konu üzerinde istişare edelim Yorumla
En İyi Cevaplar