Erkek kuzenim sürekli birtanem bebeğim diye hitap ediyor bu durumu yanlış anlamalı mıyım?

Erkek kuzenimle ne zaman konuşsam bi tanem naslsın bebeğim napıyorsun diye hitap ediyor bana sürekli ben ona tabi ki abi diyorum bana abi deme de demiyor yani yanlış anlamalı mıyım normal mi bu durum
Güncellemeler
+1 yıl
ya bende biliyorum söylenir söylerler sevgi gösterisi falan anlıyorum ama bizim öyle kuzen ilişkimiz yoktur buluşup bir şeyler yapmayız bayramdan bayrama görüşürüz önceden böyle bir şey yoktu konuşmayız telefon numaraları bile yoktur bende facede birden konuşmaya başladı benimle ve böyle hitap etmeye başladı sevgilimden babamda duymaya elbette alışığım sorun bunları duymak alışkın olup olmamak ile alakası yok sorun niyet bir erkek olarak neden böyle konuşmaya başladı benimle diye ...
Güncellemeler
+1 yıl
ne bilim bazıları çok ayıplıyo fesat olduğumu kötü niyetli olduğumu düşünen de uzak durmamı normal olmadığını söyleyen de oldu ama benim gibi düşünen insanlar da var düşünmeyen insanlarda var ben hepiminize saygı gösteriyorum ama tek ben değilim böyle düşünen anlayan yani
Erkek kuzenim sürekli birtanem bebeğim diye hitap ediyor bu durumu yanlış anlamalı mıyım?