Söz de damada herhangi bir şey takılır mı?
2 Ay sonra farklı şehirlerde olduğumuz için Nişan yapacağız.
2 Ay sonra farklı şehirlerde olduğumuz için Nişan yapacağız.
Sözde damata birşey takilmaz söz yüzüğü takılır sonrasında ya bunu alyans olarak kullanırsın evlilik yüzüğü olarak saglam birsey alırsınız ya da o yüzükleri degistirip evlilik yüzüğü olarak degistirirsiniz ilk söyledigim maddi acidan olan bir çözüm... söz ne erkekte ne kadinda olur ortak kararla yürürsünüz evde
çok şükür mantıklı bir cevap aldım, teşekkür ederim ilginiz için..
büyük ihtimalle sağlam alırız evlenincede onlar takılır :)
Söz manasının kime ait olduğu net olamaz kesin olamaz. Çünkü orada en kıdemli en yaşlı kim varsa ona verilir makas. Mesela kızın babasının amcası dayısı olabilir. ya da erkeğin babasının büyük kardeşi. Böyle sıralayabilirsin.
Cevap
3Cevap
Bana böyle seyle gelen olsa orada bırakır gideerm hayat kuracalsın kim ne alacak derdine düşmeyin... söz asası nedir koy bir çiçek çikolata yeter
ne alakası var , üçün beşin hesabı değil derdim, her şey usulüne uygun olsun ne benim ailemin lafı ona nede onların lafı bana gelsin...
ben 10 yıllık evliyim. ve çok düğün niiaşn gördüm evlilikerin başında sarsan zorlayan sen ben aile olayları... işin içine sen ben ve aile olayını katmanayn gelenel görecekleri takıntı yapmayon nişan söz vs için harvanacak para ile kendine güzel seyler alın. nişan massası kim kuracak derdiniz bu basit çok basit seye takılmayın size br abi tavsiyesi nişanlınla sen ben aileler olmadan birlkte konusaraj yapın
aradığı salağı bulan bir kızımızdiğer kızlar çok kıskandı söyleyim
amacım kıskandırmak olsa kendimi gizlemezdim. üstelik söz ve nişan olayları ne zamandır insanları kıskandırmak için bir alet?
burdaki kızlar ölüm ölüm koca arıyor
yapma valla kaparlar nişanlını
Damada sor sizde takılıyor mu diye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar