Abla her ne kadar bir soruna yaptığım yorumda verdiğin tepkinden dolayı sana kırgın olsam da , azmine hayranım. Fenomen olmayı hak ediyorsun sen. Yalnız kurt, tek tabancayım. Ama bir gün o Siz de dünya evi dediklere yere girerim umarım.
Tepkin biraz farklı idi ama 😏🤔😁 Yok olan toplum değerleri üzerine soru sormuş idin. Ben de ne kaldı ki değer olarak elimizde demiştim. Sen de ters yapmış idin 😉
bende öyle diyorum ama... bazılarının sıcak sulara inme ütapyası... nedeniyle yayılmacı politikaları var... türkçesi bazen sen birşey yapmazsında gelir biri vurur :)))
Pascal ilk geldiginde kimse tanımıyordu... tamam az viraz fransa ligini bilenler... belki menajerlik oynayanlar... sonra ne oldu kanımıza işlemedimi... bizi diskoya götür demedikmi... sevdik be abi :) inönü yıkılırken üzülmedik mi.. vodofonuda sevmedik mi... yani bu işler belli olmaz büyük konuşmamak lazım :))
yani yalnızlık iyi olsada çokta alışmamak lazım... bir şey illa zaten... istemezken gerekleşir genelde... o yüzden kapıyı biraz aralık bırakmakta fayda var...:)
En İyi Cevaplar