- Cinsel Yaşam konusunda 735 cevap paylaştı.
+1 yılsurekli baska erkeklerin ismini soyle sen misin de mesela ahmet sen misin mehmet sen misin mustafa sen misin de zaten dayanamaz patlar kim oldugunu soyler kim bunlar dedigindede sevgililerim de
035 Yorumla- +1 yıl
eee kim oldugunu ogrenirsin en azindan
- +1 yıl
instgramdan mi yaziyor sana
- +1 yıl
bak akli dengesi sağlam olan insanin yapacağı sey degil bu
- +1 yıl
resimlerini seni begenmis bir manyakta olabilir sikayet etmekle tehdit et
- +1 yıl
manyak iste
- +1 yıl
baska birini bulmuştur sapıklık yapacak belki
- +1 yıl
masallah engellediginde baska hesaplardan tekrar mi rahstzi ediyor
- +1 yıl
valla bahar ne diyeyim iyi bir mal cikmis karsina
- +1 yıl
o zaman tanidigin biri yoksa sifreni nasil kirsin
- +1 yıl
yani nasil sifre koydugunu tahmin edebilecek kadar seni taniyan biri
- +1 yıl
isin zor. valla ne diyeyim bilemeidm benim sapigim. fikan yok olmadi hic
- +1 yıl
bence oda ne yaptığını bilmiyor hayirdir üzülüyon mu bakmadığına
- +1 yıl
hayir sen kasiniyon bence
- +1 yıl
doludur simdi bosalsin yazar sana merak etme
- +1 yıl
bence sen dayanamaz verirsin cevap hosuna gidiyor cunku bu durum
- +1 yıl
sen ne tip bir modelsin ya😂😂😂
- +1 yıl
ne bileyim ben ya git ona sor
En İyi Cevaplar
Eski sevgililerinden olabilirmi aklına gelen biri takıntılı biri olur ya da resimlerine aşık oldu ya da dalga geciyor bir arkadaşın senle
053 Yorumla- +1 yıl
Sürekli sana ilkini soruyor ben ona dikkat ettim ilk aşkın felan saplantılı birimiydi bana cok yapmacık geldi bu daha çok senin kafanı karıştırmak intikam gibi bişey senin ağzından laf almaya çalışıyor bu doğru bir acık arıyor sanki seni bilen biri ama sadece sormuş biri bence tahminim sana yaklaşmak icin bir uğraş gibi geldi sen tanımıyorsun ama o seni yakından tanıyor ama sohbetiniz yok şöyle söyleyim yanlış anlamazsan seni elde etmek kullanmak istiyor
- +1 yıl
Hayır bu kişi ilkim değil o bana asla bu tarz şekilde konuşmaz ve gizlenmez ayrıca kendi adını bana sorup durmaz sabaha kadar başka biri ama cozemedim soyle kimsin diyorum beni seviyorsun tanıyorsun diyor anneme soyledim gelip alicam sen benimsin diyor tanımadığım birini nasıl seviyim rüyamı görüyorsun diyorum öyle demiyordun ama diyor
- +1 yıl
Bence seni kullanmam isteyen birisi sağdan soldan hakkından bişeyler öğrenmiş sana yazıyor elde etmek istiyor gerçekten annesine söyleyen biri ilk önce senin karşına çıkar kendi aiylesini başka insanların yanımda küçük düşürmek istemez kimse oyüzden o yalan yani sadece seni birilerinden duymuş kullanmak istiyor ama sıkıntılı biri paranoyak yani
- +1 yıl
Ben geçen sene takıntılı birinden ayrıldım o biliyor bütün bunları ikimizde birbirimize gecmisimizi anlatmıştık bende sorun etmedim onun hapis yatmış olmasını başkalarıyla yaşamış olmasını falan ama ben ondan ayrıldıktan sonra böyle olaylar olmaya başladı acaba o olabilirmi hiç istememisti ayrılmak yalvarmıştı günlerce Sonra beni tehtit etmişti kardeşleriyle falan tanıştırmıştı beni aramızda bisey geçmedi duygusal olarak ilişkimiz vardı
- +1 yıl
Sevgilim yok konuştuğum biri vardı benden yaşca baya küçük ve bu kişi benim şifremi kırmış o çocuğun adını aşklı sözlerle falan kaydetmistim konuştuğum kişinin bana aynı kaydetigim sözü yazıp yazık çocukla oynama at başından onu ahı çıkar çocuğun bırak gitsin ayrıl beni dinle dedi bana şok oldum özel mesajları mi okumuş
Cesareti yok ama fake ile resimlerini kaldır demesi saçmalık ben engeller geçerim. Gerçek hesabında kim bilir neler var. Belki sen yedeksin
00 Yorumla
+1 yılEski sevgilin olabilir ya da yüz vermedigin biri fakeden yazıyor olabilir bana da oldu kaç defa böyle
07 Yorumla- +1 yıl
Cesaretine ver işte djfjck
- +1 yıl
Barışmaya cakisiyor demekki ya da kiskanmiş takiklik yapmış olabilir oymuş gibi konuş anlamış gibi yoksa devam eder fake olarak
- +1 yıl
Sevdiğin biri varsa ismini ver sende
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Engelle bana istemediğim kişi mesaj atamıyor, sende kabul etme canım..
00 YorumlaHaha hasta mıdır nedir? 😅 De ki; " Beni bu şekilde bir kez daha taciz edersen seni siber suçlarla uğraşmak zorunda bırakırım. "
00 Yorumla
+1 yılGenel de eski sevgili ve özgüven eksikliği olan kişiler yapar bence
10 YorumlaSenin basin bu fakelerle belada
19 Yorumla
+1 yılSorunlu bir tip dikkat et derim
011 Yorumla- +1 yıl
Senin açından zor bir durum. Engellesen bile başka hesapla geri geliyor. Kim olduğunu ortaya çıkarmaya calis
- +1 yıl
Sana karşı ilgisi var belli ama dediğim gibi sorunlu bir tip. Kendini açıklamaya cesareti yok. Bence biraz olumlu yaklas suyuna git ve açığa çıkarmaya calis
- +1 yıl
Hesabımı kapattım 1 hafta önce dedim bir sahte hesap açıp bakayim neler oluyor o bana yazan fake hesap erkek fotosu vardı feyk onu çekmiş bir kız koymuş isminide değiştirmiş kız ismi yazmış ve sevdamsın yazmış sonuna bilgilerinide kız olarak değiştirmiş ve ömrüm falan diye yazılı foto koymuş noluyor bisey anlamadım?
- +1 yıl
Güzelim aradan yıl geçmiş ne bileyim ne yapiyo kimdir nedir takma bu kadar :) sende fake resim kullaniyorsun bak
- +1 yıl
Hm anladim da şu an kar yağıyor işteyim yoldsyim yorgunum akşam musayit olursam cevap veririm
- +1 yıl
Mesaj atamıyorum sana sen bana at
+1 yılKıskandığına göre eski sevgili terörü
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 631 cevap paylaştı. Sana ne de uraşanlara
14 Yorumla
+1 yılevde kalmışın neyin tantanası bu
01 Yorumla
+1 yılSende ozaman onun geçmişini dikkk olsun bitsin
01 Yorumla
+1 yılÇok saçma yaa
011 Yorumla- +1 yıl
Elbette saçma, konuşmak isteyen seni taniyan biri diycem mamalligindan geri kalmamis ki
- +1 yıl
- +1 yıl
Kim olduğunu soylemesine gerek yokki evlenip ayrildigini senmi soyledin ona
- +1 yıl
Seni ilk bozan kişiyi niye bu kadar sorsun ki derdi sensen, çıkar söyler normal biri
- +1 yıl
Cvp vermediginde problem ne oluyo peki
- +1 yıl
Detaylı konusmak istersen yazabilirsin
Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. muhatap olma engelle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı. Anladım
00 Yorumla
+1 yılMalın teki
06 Yorumla- +1 yıl
Kendini kandırıyor yaptığı bişe yok
- +1 yıl
Fake hesaptan yazan yıkıktır