👉Önce kendim, canım kendim💜"Kimseyle ilgilenmiyorum, kimseyi merak etmiyorum ve hiçbir şeye şaşırmıyorum.! Hayatımda eriştiğim en güzel kafadayım..." 😎💪 Bu yaşı boşuna almadık, tecrübe tecrübe... 😉 📷 Görsel alıntıdır.!
Benimki de çok benzer... Önce kendin olmalısın hayatta! Kendin dışında ki verdiğin yaptığın uğraştığın, kısaca yatırım yaptığın herşey bir gün elinden uçup gidebiliyor. Ve en önemsediğin insanlar yapıyor bunu genelde... Onun için, herkesi ama ailen de dahil buna, kendinden sonra sıralamaya alıcaksın. Ve herkesi doğru yerine oturtmalısın koymalısın hayatta, bir de bunu öğrendim.. aynı Satranç gibi. Doğru taşla doğru hamle yapınca ancak oyunu kazanıyorsun.. Not : satranç oynamayı bilmiyorum. Taşların isimleri dışında. Burda benzetme için kullandım.
Bu yaşa kadar edindiğim en büyük tecrübe, sanırım bildiğini sananlara laf anlatmaya, yol göstermeye çalışmanın beyhude bir uğraş olduğudur. Hayatta en güzel şey seyirci olmakmış. Yaşanmışlıklardan ders almayan ve her şeyi kendisi tecrübe etmeye çalışan aptalların seyrine doyum olmuyor. Belki de bu nedenle hiç televizyon izlemiyorum. Çünkü sahne her zaman dolu ve sürekli bir seyirlik var etrafta.
Bu kadar iyi ve verici olma; kendini düşün, kendin için mutlu ol, kendini sev, hiçbir kimseyi kendin gibi olmasını bekleme. En yakınımdaki insanların yaptıkları tahribat çok oldu zamanında.
En İyi Cevaplar