Yabancı ülkelerde kadınlar her türlü iş sahasında yer alırken Türkiye'de neden kadınlar ülkeye katma değer sağlamazlar. Rusya'da, Abd'de özellikle kadınlar taşın altına elini koymuşlar. Bir de Türkiye'yi beğenmezler , sanki anaları, babaları, eşleri sabah 5 de kaldırıp inşaatta çalıştırıyorlar. bu tezat nedir?
İnşaat sektöründe erkek üstünlüğü fazla olduğu için. Kadın isterse taş taşısın, isterse gök delen diksin beğenmezler. Algı yanlış olduğu için barınamıyoruz o sektörde.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Zaten Türk erkeği ve aile yapısı çalıştırmaz o işlerde ben eleştirmek için yazdım. yoksa gerek yok zaten ama elin kızı hevesle çalışıyor.
Ukrayna da inşaat da t Çalışan #kadınlar görse bizimkiler ağızları açık kalır.. Cidden beni büyülüyorlar.. helal olsun ekmeğini taştan çıkaranlara
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yapı ve teknoloji kanallarına bakıyorum gül gibi kızlar , severek çalışıyor. bizimkilerin bir eli yağda bir eli balda hala begenmiyorlar. bir katma değerleri de yok , sözde ise feministler ve hayatin her noktasinda degillermiş. aman söyleme linç yersin bir de çok uyanıklar , başına çıkarlar inmemek içinse ortaligi ayağa kaldırır orada kalmaya çalışırlar baska numara yok.
çünkü kadınlar erkekler kadar güçlü değiller ağır işler altına giremezler çabuk yorulurlar ve tükenirler
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Geleneklerle alakalı bence , el bebek gül bebek oluyorlar. yabancılar zeyna gibi hem yetenekli hem mücadeleciler bizimkiler sade aşk pesinde , gerçeklerimiz.
En İyi Cevaplar