Ya ev arkadaşlarımla uğraşmak istiyorum ama çok da eşek şakası olmasın. Evde yapılabilecek basit şakalar neler sizce? Ne yapabilirim hadi birkaç örnek verin. :)evde yapılabilecek şakalar
Ayyy en sevdiğim eşek şakaları. Ev ortamında düşük bütçeli, yüksek eğlenceli sinir bozucu şakalar kalp ben. Evde basit şakalar deyince akla ilk zararsız şakalar gelmeli tabi ki.
Evde yapılabilecek basit şakalar
- Saçma sapan sitelere/bültenlere eposta adresini üye edin her gün sinir bozucu emailler alsın. :) - Odaya sakladım bul deyin telefonunu. Arasın dursun ama başka yere koyun. - Aile fotoğraflarının olduğu çerçevelere, komik ünlü isimlerin fotoğraflarını yerleştir. - Ona istediği bir şeye seçildiğini söyleyen sahte bir mail gönderin. - Tuzluğun kapağını gevşetin ve yemeğe dökmesini isteyin. Bırakın hepsi tabağına aksın. :) - Odasına birsürü kağıt kırpıntısı at. - Arkadaşının telefonundaki bütün isimleri aynı isim olarak değiştir askdf Mesela bütün isimleri mahmut tuncer olarak değiştir. - Buzdolabına yılan koy.
Ben çaydanlık dökmüştüm soğuk su ile doluydu ama cidden yandığını sandı cocuk yaa bide kiyafeti de yok yaz günüydü Allahtan ama bir daha etmem intikam alıyollaaa sonra
En İyi Cevaplar