Haydi bana ne yaptiginizi ve ne halde oldugunuzu anlatın 😉

Yatakta pineklemekten uykunun gelmesini beklemekten daha guzel ne yapilabilir kii 😊😊😊 ııı sey yapilabilir ses cikarmadan mutfaga gidilebilir birseyler yemeye hele yaz mevsimiyse balkona kacmanin tadi baskadir 😊
Harikasin 😍 evet evet hatta nutella surup ekmege ama iki dilim balkonda yedikten sonra dur birazda kavanozdan kasiklayip diyip yataga geri gelmek😍 pineklemek dönüp durmak film izlemek wuwwwwww 😍😍😍
Neden iki dilim diye sormycam cunku tek dilim az geliyor😊😋☺ evet ya misss miss vallahi super aktivite su rahatligi hicbirseye degismem
Bir dilim olunca yataktan 3 kere kalmak zorunda kaliyorsun 😍 iki dilimde 2 :) hem tam yetiyor o an ki istege hemde tadi damaginda kaliyor kasığa geciyorsun 😍😍 sende Şu an ben gibi sereserpe pinekleme modundasin super 😍😍😍
Ekmek hakkinda cok dogru tespit 😊😊
😍😍😍 analizci ve sistematik biriyimdir 😍 selam berkay ben 😉🤣😍
Bu derin analizciligi bir yerden taniyorum cok tanidik 😂😂 berkay guzel isim
Hehehe nasil yani ben gizemli cirkin bir erkegim 😍🤣 taniyamazsin beni cikolatam 😍🤣
Hey Allahim yaa😂😂😂
🤣🤣🤣🤣🤣 ee ben sana cikolatam mı dicem 🤣🤣 utanirim ya 🤣
Ayy hayirr deme bende utanirim o ne oyleee tanimadigin birine aaa 😊😊😊
Yaaa iste bundan bahsediyorum. Duusunsene sabah sana mesaj atiyorum
Cikolatammmm gunaydin bugun guzel bir gun ve kendine iyi bak erime tamam mi :) sulanirsan tadın bozulur 🤣🤣🤣🤣
Yolculuk
Aaa nereye boyle bensiz 😉😉
12-2 nöbet tutuyorum götüm dondu Van/özalp kurudere üs bölgesi
Kardesim allah kolaylik versin dualarimiz sizinle
Cevap
2Cevap
Yarın ki sınavı düşünüyorum
Oooo ne sınavı? Zor mu gececek sence
Pozitif olurmusun :/ kizarim ama sen bole yaparsan simdiden kaybettin say ☹ kendini topla guzelce motive ol ve sabah sinavi ver ❤❤ olumsuz dusunmek yok
Sende ole olmalisin guzelim. Hadi iyice dinlen ve yarin sinavi ver sonrada bana haber ver 😍😍😍 iyi haberler ver bana ❤
Yatakta uzaniyom öyle
Aynen bir yandanda ne izlesem diye bakınıyorum var mı onerin?
Ne tarz bişey istiyissn kuii
Hic farketmez guzelim 😍😍
Mesaj atsana bana
Uyumak üzereyim
Iyi geceler ozman sana 🙏🙏🙏
İyi geceler
Çalışıyorm
Bu saatte ne is moruk?
Ameles
Yatıyorum
Film iyi olabilir 🙏😍
sigara içiyorum