Ya herkese merhaba ben çok fazla evdeyim ailem arkadaşlarım hatta sevgilim de benim bu durumumdan rahatsız tamamen bu durumdan kurtulmam lazım ama nasıl bana yardımcı olabilir misiniz acaba yani ben uyanıp yatakta yatmaya devam edip acıkınca tuvaletim gelince falan odamdan çıkıyorum o kadar çünkü hayatım çok boş gidiyor ve iş arıyorum yok işsizim okuldan bir tane alttan dersim var onun derslerine bile girmeden sınavına gidiyorum ve bu sadece boş bir yaşam devamlı YouTubedan video izleyerek instagram da gezerek nereye kadar gider ki bu hayat off daha da saçması odamı seviyorum dışarı çıkmak istemiyorum ama bir yandan da aktif olmak ve odam dışında bir yerlerde olarak zaman geçirmek istiyorum ama bunu yapmam için yardımcı birşeyler bulabilir miyiz Hala yatıyorum... HELP
Evden hatta odamdan dışarıya çıkmıyorum ve çok boş yaşıyorum bu hayatı ne yapmalıyım?
Genel anlamda cogu insan boyle bence Şu an . Ve nedeninin depresyon oldugunu dusunuyorum. Kardesim de boyle. Surekli odasinda hic bir amaci yok uyur yer icer yine yatar vs. Aktivite sart. bir mecburiyet olmali. Spor veya dansa yazil. Zor geliyo biliyorum ama baska caresi yok. O döngüden cikmak lazim. Yoksa devam edersin boyle. En onemlisi kafani bosalt, kendini olumlu dusunmeye yonelt. Tek cozum yolu kendinde. Sana senden baskasi yardim edemez.
İşe girmekse amacın, kendini geliştir.. hayata karşı hic ilgin, merakın veya hırsın yok mu? "Beni nasıl işe almazlar,"öyle geliştireceğim ki kendimi!".. bu sorunla karşılaşmayacağım? "diyebilirsin.
Ne yapmayı seçtiğin bir tercih. Önüne yemek getirenin varsa, o wifi faturasını ödeyecek biri varsa, tek meşgalen iş bulmaksa;hâlâ ayaklarının üzerinde duramıyorsun demektir.
hayatı boş yaşamak değil aslinda. beyin ve vücut olarak alışkanlık haline getirmissin bazi şeyleri. ve disari cikmak, gezmek, aktif olmak sadece dilinde ve hayali. bunun geçici bir durum oldugunu ve iş bulunca geçeceğini düşünüyorum. şu an için ise boş boş gezmek dışarı çıkmak değil. bir amaç lâzım sana.
Evet işte bende iş bulunca düzene giriyor biliyorum geçen yazda öyleydi işte çalıştım falan sonra kovuldum derken yine bir yıldır işsizim ve asla kimse iş vermiyor be çok işsizim offf bulamıyom iş yokkk😢😢😢😫
Evde bos bos elinde telefon aksama kadar vakit gecirme al bir kitap oku ne bilim bu puzzle yap hobin olsun biraz iyi hissettirir birak au sosyal medyadaki milletin ne yaptigini
psikolojin iyice bozulmadan ayaklan bence atıl hayata çok şey kaçırıyorsun. gençliğinin sağlığının tadını çıkar sonra bu zamanlarını boşa harcadın diye kızacaksın kendine. çalışmak yorulmak bile boş boş oturup bir işe yaramamaktan güzel inan bana.
Hiç tanımadığın ve görmediğin birisiyle konuşmak ve dertlerini tasalarını anlatmak gibisi yok. bir ara vardı öyle bir arkadaşım. Skypdan 1 seneye yakın konuştuk. Sonra iş durumları vb oldu koptuk gittik.
En İyi Cevaplar