Babam kolumu kırdı çok bunaldım?

Merhabalar 18 yaşındayım ve 18 yaşına girelim 7 8 ay oldu, artık ailemle yaşamak istemiyorum 9. Sınıfa giderken babam kolumu kırmıştı. Annemle tartışıyorlardı sonra kavga çıktı bende ayırmaya çalıştım o sırada babam benide dövdü kolumu kırdı alçı çıkana kadarda benimle konuşmadı. 1 yıl önce yine annemle tartışırken bize silah çekmeye çalıştı evden kaçtık annemle 10 dk sonra geri geldik babamı sakinleştirmeye çalıştık. Şu son zamanlar da 1 2 aydır artık her akşam evde tartışma oluyor ve biraz önce de tartışma oldu babam tabağı felan fırlattı ve fındık kabuğunu doldurmayacak şeyler bunlar. Annem de de suç var yok demiyorum. Artık çok psikolojim bozuldu. Her akşam babam eve geldiğinde acaba nasıl sakinlestiririz diye düşünüyoruz ölsün diye dua eder olduk. Zaten babam kolumu kırdığından beri hiç sevemedim onu. Ailemle yaşamak istemiyorum hakkında arama kararı cikartabilirlermi böyle bir hakları var mı ben artık annem ve ablamlar hariç hiç biriyle görüşmek istemiyorum anlamlarla babam çok iyi annemle de biraz biraz iyi yani annem büyüka giderse iyiler yalandan. Kısacası evden ayrılmak istiyorum ve beni aramamalari için karakola dilekçe vermem gerekirmi?
Babam kolumu kırdı çok bunaldım?