Dünya tarihinde bu kadar rezil, kepaze bir insanlık olmuş mudur acaba?
Şu kızlardan anne, erkeklerden baba olur mu sizce? Yaaaa ama herkes böyle diiihiyll khiiiii yhaaaa diyenlere de başka bir organımla gülüyorum 👍
İki tik tokçu bir araya gelip evlenip güçlerini birleştirebilirler, bir de çocuk yaparlarsa derdi de bize düşer artık :)
Kural 1 tiktok kullanıyor musun evetse kapı orda hayırsa hadi tanışalım
Tiktok yok ama tinder falan kullanıyorsa? Oradan birilene tav olup evine gidiyorsa? 😬😬
O direkt aldatmacaya girer
İyi de senle henüz irtibatı yok kızın. Bunun ilericilik ve çağdaş yaşam olduğunu savunuyor kız 😬😬
Benle tanışan evlenmek ya da sevgili olmak isteyen bir kızın benle nasıl irtibatı olmuyor bunu anlamadım. Hadi tik tok kullanması cahiliyetinin göstergesi ama tinder vs tamamiyle aldatmaya girer.
Kardeş sen anlamadın olayı sanırım. Şimdi sen bir kızı gördün, beğendin diyelim. Ama kız daha önceden tinder falan takılıyor. Gidiyor ona buna veriyor. Yani başka hesapları olmuş kızın ayıktın mı kirve?
Geçmişi temiz değil yani. Anladım. Öyle kızla olmaz asla
Geçmişi temiz kaç kız vardır sence dünyada 😃
0000000.1 kadar
Ben o ihtimali de vermiyorum. Elinde telefon olup temiz kalan kız sıkıntı 😃
Desene bekar ölecez
Evlensen de bekar gibisin. Adamlar karısına tecavüz etti diye yargılanıyor 🤣🤣
Kadının istediği kadar kocasın çünkü 👍
Soğudum evlilikten de sevgili olmaktan da yok 1 tane helal süt emmiş birisi
Helal , haramdan anlayan kız yok bence. Bizim ülkede Müslümanlık tamamen lafta. 👍
Düşünsene evleniyosun. Akşam karınla iki elleşmek falan istiyorsun ama karının sevgilisi diğer yandan mesaj atmış, bu akşam kocana sakın verme. Verirsen bir daha yüzümü göremezsin. Kadın da yanaşmıyor sana. Sonra sen zorla bişeyler yapıyosun. Kadın da sabah kalkıp seni karakola şikayet ediyor ve evden 3 ay uzaklaştırma alıyorsun 🤣🤣
Gerçekten çok kötü bir durum.
Bunu bir kıza gidip anlatsan sana geri zekalıymışsın gibi muamele yapar. Kendi üstün zekalı ya 😁
Zaten kızlara göre erkekler koca bir hiç ya parası ya malı mülkü ön planda
Hala evlilik hayali kuruyordum baltalamaz misin lütfen tiktoku olan biri ile olmayız bizde
Tiktok olmayan mal da çok 😬
Şimdi biz bu toplumu baskı ile büyültürsek onların yapacağı da bu olur haksız mıyım beyefendi tamamen aile yapısından ve çevreden görme ile alakalı çok görmüyorum böyle yapanları kınamamak lazım bir yerde psikolojilerini anlamak lazım ki ona gore toplumun iq sunu yükseltmek lazım gerçi bizim toplum son zamanlarda çok fazla bu tarz şeylerle uğraşır oldu
Bence bu ülke için yapacak bir şey yok artık 😬
Bence hiçbir şeyi umursamadan kendi kafamıza göre yaşamak en iyisi 🤗
Benim de aynı 🤗
hayatımda tiktok kadar saçma bir uygulama daha görmedim
Uygulamada sorun yok ki. Bizim insanların zihniyetinde sorun var
hak veriyorum, tiktok uygulaması en verimli şekliyle nasıl kullanılabilirdi?
Mesela bazı videolar var. Adam topraktan ev falan yapıyor, hızlandırılmış şekilde. Başka biri var adam koluna resim çiziyor sanki kolu kesik gibi hayret verici. Mesela birisi kağıttan messi'yi çizmişti. Top sürüşü falan birebir. İsteyen insanların ufkunu genişletecek şeyler yapıyor .
kaliteli insanlar farkını ortaya koyuyor yani anladım teşekkürler
Tabi. Millet yeteneğini sergiliyor bizimkiler orasını burasını sergiliyor ö
Cevap
14Cevap
Youteberlar neyse de şu Tiktokçulardan nefret ediyorum ya.
O da aynı. Millet olarak beyinsizleşti ülke. Evlenen insanlar bana zerre samimi gelmiyor.
Tiktokcularin topu canı cehenneme hayatta görüp görülebilecek en aptal ve gereksiz varlıklar bu şahıslardır
İyi de çoğu insan böyle şu an 😃
Tiktok kullansa da kullanmasa da.
İnsanlıktan nasibini almamış onlar
Her kör satıcının bir alıcıaı vardır nelerle evli olanlar var 🤦♂️
Böyle gülüyorum
https://www.youtube.com/embed/GVmB5tRQI10Dozunu kaçırdılar , gövde gösterisine dönüştü bence
bizim turk kizlari sirf fav olmak icin g.. tlerini bile satarlar allahin k.. şar kezbanlari paranin kopekleri!!
Kral sabah sabah bunu düşüncek ne yaşattılar sana allahını seversen ya 😂
Broooo memleketim güzel memleketimi ne hale getirdi bizim insanlar görmüyorsun musun 🥺 baş örtülü de açık kızı da aynı 👍
Her koyun kendi bacağından asılır abi ,
Biz koyun değiliz broo , asılmamak için uğraşmıyoruz. Ne de olsa asılacaz deyip her haltı yiyorlar 👍
Asırlık atasözüne verdiğin cevap buysa bişey söylememe gerek yok...
Mantaliten ve düşünce dârcığını fevkalade sergiledin tebrikler abicik 👍👏👏
Asırlık deyimi bize atasözü diye yutturmaya çalıştın ya seni de unutmadık gian franco Zola 🤣🤣
https://hizliresim.com/YdGbQ6
Offf daha fazla uzatma araştır 😒
Sorularıma anonim olarak verdiğin boş yanıtların için teşekkür ederim , dar görüşlülüğünü belli ettin sayın aktroll
Niye evlenemediğin belli , yobazlıkdan kendini kurutmuşsun
La mal başlatma aktrolüne de geri kalana da. Her zıt yorum yapan aynı aptal aptal yaftalamalar yapmayı bırakın. Sokarım sana da aktrollere de şimdi
Hönkürme lan özgüvensiz yıkık
Sushhşh 🤣🤣
Adam olsaydın o görüşlere anonim atmazdın , cahil koyun
Olm soru gizli sorulmuş nasıl açıktan yazim 😁😁
Benim sorumu diyorum beyin özürlü
Ne sorusu la? Olm ne yaşıyorsunuz buraya gelip yorum yapıyorsunuz? Soru moru yorum yapmadım ben. Kendini zeki sanarak mı kendince ben olduğum kanısına vardın herhalde. Bu kafayla çok yaşamazsın brother sen 👍
Lan sanki farketmedim , sataşdığım anda soruma gelip aklınca laf attın saf herif
Yemin mi edek arkadaş şimdi böyle malca bir şey için? Yapmış olsam söylemeyecek ne var? Kimden korkacam yav? Çok boş konuşuyosun.
Güven vermediğinden dayıcım
Gardaş sorunu göster yorum yapim anlarsın 😁
İnandım gibi , neyse gereksiz bir insansın zaten
Ahahgşj olm kalbimi kırıyosun vallaha 🥺
30 35 yaşında adamsın random atıyosun
Bu da ayrı bir keyif broo ,
Sen de atıyorsun ama 😁
Valla hacım ruh hastası zekasız ayakları yere basan insanlar değiller ve içler acısı.
Siz erkekler onla bunla zikisirken baba olma hakkını kendinizde görüyorken bu kizlar yapınca mı anne hakkı elinden alınıyor sizin zihniyetinizin mk
Allah esirgesin reis doğru diyon.
İşte bu ağzına sağlık hocam 😉
Ikinci Cikan kiz evli bu arada 😂
Şaşırdık mı? Tabiki hayır 🤣
Çok güzel demişsin ahmak insanların mekanı olmuş
kendini pazarlamanın başka bir yolu
Lütfen yasaklansın
Yasaklansa ne olacak? Ülkedeki gençlerin karakteri mi düzelecek 😃
Ülke komple batık durumda. Bitti artık 👍
Allah akıl fikir versin
Bu tipler evliliği düşünmüyodur belkide
Ne düşünüyordur peki?
Tahminimce gelecek planları yoktur
Sen ne düşünüyorsun peki?
Açıkcası arafdayım ben , yorumlarda pek konuşamıcam kusura bakmayın lütfen
Mutlu sabahlar
Özelden konuşalım o halde madam 🤗
Olabilir takip atabilirsin
Sonu 20 olanmı?
Yok dur yeni gördüm mesajı 😃
Offf adam çakal çıktı senmiş gibi konuşuyodu rezil oldum yaaa 😂😂
Zhahfşh vay üç kağıtçı 😁
Kötü hissetim de neyse 😅
Ben seni iyi ederim 🤗
Uzaklarda yazan senmisin?
Aynen 😃
Olur zamanı gelince her sey olur
şükürler olsun ki ülkenin tamamı böyle değil
Evlenmek mi kaldı
Tamamen g@vatlıkla yoğrulmuş ilişkiler yaşanıyor. Bu ülke gençlerinden bir cacık olmaz.
Aynen öyle maalesef bazen denk geliyor sorularda eşim şöyle eşim böyle
Ben de kalkıp kendimi parçalayacam, çalışacam ki gençlerimiz gelecekte daha da beyinsiz olsun, böyle boş boş işlerle daha rahat uğraşsın 😃
Hayır sanmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar