Siz bunların nedenini ne olarak görüyorsunuz? Çevrenizden örnekler verir misniz? İnsanların karakterleri ve davranışlarıyla alakalı?

Değer veren insan zor bulunuyor gerçekten. Aynı ortamdan tanıştığımda oldu, internetten tanıstığımda oldu. Netten tanıştığım daha samimi içten ve dürüsttü. Yani kim ne zaman karşına çıkar bilemezsin. Fakat doğru insanı bulduğuna da emin olman lazım. Önce Eğitim.
Kesinlikle öyle. Kadına değer vereceksin ki değer göresin. Bencillik ve baskıyla olmaz. Ve sonucu da böyle oluyor maalesef.
Bence herkesin psikolojisi bozuk. Doğru yetiştirilmiyoruz. Doğru eğitim almıyoruz. Hukuk diye birşey uydurmuşlar. Resmen başka bir dil yapmışlar anlamayalım diye. Okullarda insan olmayı öğretmeliler ilk önce. Türkçe matematik sonra gelmeli.
Aynen öyle temele inilmesi gerek
Ama bizim insanımız akıllanmaz. Plastik kullanmamak için poşeti parayla satıyoruz. 😂 Ne bekliyoruz ki. Ondan bile ceplerine gidecek parayı düşünüyorlar.
Örnek bir ceza verilmediği sürece bu böyle devam eder gider. Allah insanlara merhamet vicdan versin. Yani suçsuz günahsız bir insanı öldürme hakkını bulan itlere insanlık yapmak insanlığa bir hakarettir.
Bunlara para gittiği sürece bişey olmaz
Bunu anlayan sayısı anlamayandan daha az olduğu için böyle devam ediyor işte.
Cevap
6Cevap
Kadına şiddet medyaya yansımayan kısmı var kadın cinayetleri çok daha fazla tacize uğramamış bir kadın yoktur bu ülkede...
Cerenimiz melek o kalbimizde 🖤
Allah belalarını versin ben ne diyim ki cidden birini sevdiğimi söylemeye çekiniyoruz
Hergun beni sasirtio su ulke
3 gün sonra başka bir haber gelip bu da unutulacak cinsten bir ülkeyiz artık
caydırıcı cezalar şart ama nerdeee
Yazık varya sözün bittiği yer
Eğitim şart
Bunu yapan caniler, en ağır cezaları hak ediyor.
Dinin hakim olduğu yerde ahlaksızlık artar
Durduruyom şimdi
Komik olduğunuzu mu sanıyorsunuz birader ya?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar