Selamlar. Cuma günü geri geri çıkarken arkadaki arabayaufaktan çarptım. Bizim arabada ufak boya çatlağı diğer arbada resimdeki gibi bir hasar var büyük değil. İndim şoförü bulamadım araçta numarada yoktu gittim ben de. Sonuçları ne olur? (Adam bizi bulursa hasarını öderiz sıkıntı yok ama olay anında bulamadığım ve adamın beni bulup bulamayacağı endişelendiriyor)
Ya bırak korkmuş panikle çekip gitmişsin. Bunun yerine yapman gereken camına iletişim bilgilerini yazan bir numarayla not bırakabilirdin. Birisi aynısını sana yapsa Ankarayı ayağa kaldırırsın. Kimsenin ahı kimsede kalmaz. Elinde plaka varsa git bul adamı kadını her kimse artık helalleş.
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Panik yaptım yalan yok ama aklıma gelmedi plakasını falan almak numarası olsa o an alacaktım o beni bulursa başıl üstüne
Ne yapalım ders olsun sana seni linç edecek halim yok. Ama trafikte çok akıllı ve bilgili olmak lazım gelir. Allah korusun yarın öbür gün ciddi bir kaza geçirsen seni yolda bırakıp kaçsalar ve engelli olsan ne düşünürsün? Bu yüzden artık şu kurallara uymayı öğrenin, öğrenelim yoksa hayvanlar gibi yaşarız. Lan bırak toplumsal mesaj vermeyi demeyin benimde yaptığım çok hatalar oldu ama gerçek bu...
Çok haklısınız dediklerinizde bir yanlış yok zaten çok dikkat ediyorum kullanırken falan azami dikkati gösteriyorum ama işte olunca da oluyor. Dediklerinizde haklısınız çarpıp kaçmış olsam zaten soruyu sormazdım bile. Teşekkür ederim
Rica ederim. Hasta - ilaç almış - Çok üzgün ya da düşünceli - Alkollü ya da uykusuz trafiğe çıkmayın. Ehliyetinizi mutlaka takın sürüş yeteneklerinize güvenmiyorsanız çeşitli kurslara katılın ya da pratik yapın. Aracınızın bakımlarını eksiklerini mutlaka zamanın ve düzgün giderin. Ne siz üzülün nede sevdikleriniz. Kazasız belasız huzurlu bir ömür dilerim.
En İyi Cevaplar