Arkadasla 8 senelik evliyim. 8 seneir kayınpeder kaynana görümce elti koca es dost akraba vs her turlu kisinin türlu sacmaliklaina katlandım. Kayinpeder cok tebiyesiz birisi. Gelin olarak beni hic bir seye layik gormedi. Calisiyorum kazandigim parayi nereye harcadigimiza dahi karisir. Laf sokar. Asagilayici konusur. Terbiyesiz adama, bazen cevap veririm bazen de bu ne sacmaliyor der sasirir susarim. aama bu tavirlari hep evinde huzursuzluga, turlu kavga dövüşe nedn olmuştur. Gecen senelerde bisey yokken bizi evden kovdu misafir olarak gittiğimiz evinden, sonra ben tavrimi koydum. Tabii esim durdurmadi ve yine gelip gitmeye basladik. Ama adamin çenesi durmuyor
Cok kirici konuşuyor. Ki ben inanilmz iyi niyetli safin tekiyim karsilikta veremiyorum, sonra icim icimi yiyor. Artik biktim. El kahhar ismi ie beddua edecek noktadayim ama iki ucu keskin bicak diyorlar ne biliyim korkuyorum. Belasini da bulacaksa ben sebep olmayayim diyorum ama ömrümü yediler yaa. Ne önerirsiniz
Cok kirici konuşuyor. Ki ben inanilmz iyi niyetli safin tekiyim karsilikta veremiyorum, sonra icim icimi yiyor. Artik biktim. El kahhar ismi ie beddua edecek noktadayim ama iki ucu keskin bicak diyorlar ne biliyim korkuyorum. Belasini da bulacaksa ben sebep olmayayim diyorum ama ömrümü yediler yaa. Ne önerirsiniz
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer