Görseldeki hareketi bir erkek bir kadına yapsa haberlerde "Konserde şok taciz!" diye görürdük ama bir kadın bir erkeğe yapınca komik fotoğraf yapılıyor ve insanlar gülüyor. Çok ilginç değil mi?
Elletmiyordur ama mâni de olmuyordur. Yemekhane sırasında kızın biri iyice yoklamış poposunu sustum bişey demedim diyo ama anlatırken mutluydu o yüzden bişey diyemiyorum
O zaman şimdiye kadar kaç kişiyle neler yapmıştır o 😂 bırak gençliğinin ve bekarlığın tadını çıkarsın. Bu yaşları bir daha gelmeyecek, bu fırsatları daha sonra bulamayacak 😄
Kadınlar kendinden iğreniyor ağlıyor genellemiyorum ama erkekler eğer taciz eden kişi çok uç bir kişi değilse fırsat olarak görüyor ben çok denk geldim gerçi bizim mahalle abaza dolu 😂doğru bir değerlendirme olmaz ama ben çok iğrendiklerini düşünmüyorum yinede taciz tacizdir. Mahkemede kadınla eşit cezayı alması gerekir gerçi pek ceza daha verilmiyor
Tabiki zaten genellemiyorum özellikle yakışıklı erkekler çok tacize uğruyordur bence kadınlardan da yapan çok var sadece erkekler pek tepki göstermediği için pek umursanmıyor
Şaka bir yana, benim gibi prensipleri olan erkekler bu konuda istisna. Kendi kırmızı çizgilerim var, çizgilerin dışında kalan kadınları hayatımda tutmuyorum
Eğer 50cm biseps 150 cm omuz olunca taciz kaçınılmaz son, hatta bir hikayemi yazmıştım paylaşmadan çıkınca onca satırım silinmiş bende kısadan geçeyim dedim, ama birde erkekler minyon tip kızlar ise daha yapılı erkeklerden hoşlanıyor sanırım, başlarda hoşuna gitsede sonradan dozu arttıkça tadı kaçıyor, kızlardan kaçar oldum gençken böyle birşey deseler gülerdim, türküde dediği gibi... güzel kızlar polis olmuş hemen teslim olalım... diyor bağzılarının hoşuna gidebilir nediyelim
0
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Bir acilen acile gittim doktor baktı durum ciddi, neyse müşaade odasına aldılar serum bağlayacaklar ama hemşire geldi serum iğesini koluma takacak ama 50cm lik damarlı bisepsimi okşamaya başladı, sanırım orgazm oldu elindeki iğne sismograf gibi titriyor damarlar ortada ama bir kaç deneme yaptı başarısız, diğer hemşireyi çağırdı o taktı artık, eşim yanımda kıskançlık krizine girip ortalık karışmasından korktum. İşte böyle koyun can kasap et derdinde.
Bence bu hoşnutsuzluğunun altında psikolojik bir sebeb var... Çunku dediğin şey erkek tabiatına aykırı bunu aşağılamak için asla söylemiyorum... Yani sizin yaradılışınzda var ve normal birşey...
En İyi Cevaplar