Genel Evler Fuhuş sektörünün bir uzantısı olarak görülüyor Türkiye de bir çok yer de ise resmi olarak denetlenen genel evlerde var hatta Avrupa da bile bilhas da Hollanda da genel evler resmi ama bir çok aktivist ve aydın tarafından kadın istismarı olarak görüldüğü için kapatılması gerekildiğini düşünüyorlar Türkiye de bile böyle sesler çıkmıyor değil Sizce Türkiye de tamamen Genel evler Kapatılmalı mıdır?
Devlet iki yönden kapatmak istemez: 1- Eşek yüküyle vergi ödüyor bu kurumlar 2- Demirel'in bir sözü var: "Kerhaneleri kapatalım da millet bizi mi s@ksin?" diye. Gerçekten de çok haklı. Zaten hayvana, damacanaya, savunmasız çocuklara ve yaşlılara taciz tecavüz artmışken genelevleri kapatmak bu suçları kat be kat arttırır. Bari parası olanlardan kurtuluyoruz şimdi. Genelevler kapanırsa parası olanlar da bu işlere başlar maazallah
bir ara gündemdeydi bir akp li kadın bakan kapatılması için el birliği vermişdi ama meclisden geçmedi ama hala daha o bakan kapatılması için girişimler de bulunuyor yakında kapanma ihtimali haberleri çıkarsa hiç şaşırma
Genel evler kapatilmali mi bilmiorm hic gitmedim. Para vererek yapilan seks seks değil alisverisden oteye git. ez zannimca. Onmli olan sehvetle yapilan sekstir. Iki taraf da hissetmeli ve istemeli. Islanmalı kadin dedigin.
vallahi ben aslında karşı değilim ama oraya giden birisi de değilim hayatım da da gitmedim gitmem de lakin gidene de karşı değilim ne kadar olumsuz olsa da Genel evler devletin en büyük gelir kapısı kapatamazlar ayrıca Tayland, Çin, Hollanda gibi ülkeler de Turizme katkı sağlıyor Lakin en önemlisi orda çalışan kadınların zorla değil isteğe bağlı çalışmaları
Saglik kontrolunden gecirilmeliler. Temizlik sartlari ne durumda. Ucuza mi calistiriliyorlar ya da kan testi vs ne icip yiyiyorlar. Devlet denetlemesi lazim dogru. Ama ideal olani bu degil. Yani boyle yerlerin boq cukurlarinin olmasi toplum ve medeniyet olarak ne denli acinacak halde oldugumuzun bir gostergesi. Ama seviye o ki olmazsa daha da boqa sarar o yuzden... madem var olanildigince denetlensin ve kontrol edilsin.
yahu önemli olan bunların çetelerin güdümünden almak kadınların zorla çalıştırılmaması dır bana kalsa bu sistemin yerine fuhuşun bir kadın istismarı olduğunu düşünüyorum keşke hiç olmasa
E oyle zaten. Kim hamgi kadin gonullu olarak boyle bir is yapmak ister? Zorlayan birileri olmasa bile sevdiginden yapmiyordur yapan emin ol. Cok insan var. Ucu bucagi bulunmaz. Hele hele nufusu yuksek toplumlarda daha da zor bu.
Bu ülkede cahil bilinçsiz insanlar olduğu sürece ne genelevler kapatılır. Ne taciz tecavüzler azalır. Genelevler başlıbaşına saçmalık bir kadının vücudu nasıl sermaye olabilr ki. Kimin aklı vicdanı kabullenebilir bunu
lakin bana kalsa keşke olmasa hiç fuhuş cinsel iç güdülerin suistimal edilerek erkeklerden para kazanmak isteyen kadınların ticareti fakat genel evden ziyade zorla fuhuş yaptırılan kızlarda var dünya da en çok Tayland da var fuhuşun ana merkezi
En İyi Cevaplar