Arkadaşlar askere gideceğim için bugün askerlik muayenesine geldim sağlık ocağına ordan hastane kayıtları olduğu için hastaneye sevk edildim ( Göğüs hastalıkları, kardiyoloji ve ruh sağlığı psikoloji doktorlarına hepsinden sağlam aldım ama psikiyatri doktoru yazdığı yazıda ASKERLİĞE ELVERİŞLİ AMA KOMANDA OLAMAZ YAZMIŞ benim derdim askere gitmek değil askere gidip askerde uzman çavuş olarak kalmak. Ailem 4 5 yasında beni hiperaktif biri olduğum için doktora çıkartmış ve doktorda dikkat bozukluğu tanısı yazmış bu yüzdenn sen uzman çavuş olamazsın diyor ben yapmam lazım arkadaşlar başka hastaneye sevk aldırsam muayeneyi orda yaptırsam orda kayıtlarda çıkar mı? Bilgisi olanlar lütfen yazsın bende bu vatana hizmet etmek istiyorum ve hayalimdeki tek meslek bu ama adam olamazsın diyor şu an hiç bir sıkıntım yok 4 5 yasında yapılan bir tanı yüzüne hayallerim yanıyor ne yapıcam ben?
kardeş ben dr yim seni sevk eden hastaneye git eğer tam donanımlı bir hastaneyse heyete girmeni süyle değilse bir üst hastaneye seni sevk etsin orda ileri tetkik ve muayene değerlendirmesi yapılsın eğer bir sıkıntı çıkmasa zaten gidersin.
En İyi Cevaplar