şimdi yaşadığım olay :D devrik bir cümle yapmışım görüşte türkçe konuşmayı öğren diyor sürekli yaptığım bir şey sanki ki bana gelip laf çarpıyor hadsiz köpek senin ne haddine ne yani :D
@Birbenvarbendenileri Ayarlardan isterseniz sadece takip ettiklerim mesaj atabilir kutusunu işaretleyebilirsiniz. Böylece sadece takip ettikleriniz mesaj yazar. Ya da takip etmediklerim üyelerden mesaj bildirimi adlı kutucuğu da işaretleyebilirsiniz. Böylece diğer msjlar bölümünde takip etmediğiniz ancak size mesaj atan üyeleri görebilirsiniz.
bu şarkının sözleri anlatır sanırım... Unut demek kolay, bunu gel de bana sor Unutamıyorum işte anlamıyor musun Seni özlemekten başka bir şey yapamıyorum Sırf seni yaşamak için yalnızlığı seviyorum Yeter ki dokunma hayallerime Çektiğim acılar benim değil mi söyle Seni seviyorsam içimde yaşıyorsam Bundan sana ne
Evet gezmeyi çok seviyorum. Sırf gezmeye düşkün olduğum için iş yerimden abi dediğim bir hıyar "ozaman sen kendini evlenilecek biri olarak görüyor musun?" Diye bii soru sormuştu. Tam hıyar ya. Üf gene sinir oldum bak.
Sana ne dendiğinde genelde"sen bilirsin ben senin iyiliğini düşünüyorum" derler. İtibar etmeyin. Çünkü o düşünce sizin için değil, iyilik dedikleri düşüncenin altında yatan bencillikleridir.
Üzgünüm ama bu sana ne denilecek bir şey değil bir kadının erkeklere güvenini kırmak ve kullanıldığını hissettimek hoş değil umarım bir gün karşılaşmam seninle
En İyi Cevaplar