Herkes hayatında küçük ya da büyük kazalar atlatıyor ama ben trafik kazası rekortmeni olabilirim. Sanırım en büyük hasarlı kazam sonuncuydu passat aldık kimin gözü kaldiysa araba hurdaya döndü Allahtan kasko var. Araba pert, bacak kırık keşke bacağımında kaskosu olsaydı. 😜🤣 Emniyet kemerini takmasam şuanda yaşamiyormuşum ayda yılda bir taktım hayatımı kurtardı çok şükür.
Geçmiş olsun abla arabayı boşver tamir edilir insanın yeri doldurulmaz ben hiç trafik kazası geçirmedim ama adamın biri ayağımın üstüne çıktı ticari ile😅
Saol kardeşim aynen arabayi kasko karşılıyor zaten sakat kalmadim iyiki buna da şükür bacak kirigida kotu evden cikamamak bunaltti artik. Ticarilerin alayi dikkatsiz zaten en cok kazayi da onlar yapiyor.
Mücadeleyi benim ayak kazandı hiç yara almadım.😌 En fazla bir ay öyle durursun sonra gezmeye başlarsın ben ağzımdan ameliyat oldum şimdi ısırma gücümün çoğunu kaybettim haha
Cok gecmis olsun ne icin agizdan ameliyat yaptilar yemek flan yerken cok sorun olur hep corbayla beslenmek allah yardimcin olsun. Bir ay bile cok uzun sure evde hic bisey yapmadan yatarken.
Yemek yiyememek çok kötü zaten yürüyememek daha kötü babamla kalıyorum herkes kendi işini görüyor of sıkıntı benim çene kemiğimde 6yaş dişi içlere kadar gömülmüş o kist yaratmış derinlerde birkaş defa daha ameliyat olacağım çene kemiği kırılma ihtimali çok yüksek 😅
Kırılma ihtimali cok mu yuksek nasil goze aliyorsun iyi bir cerrah arastirda bari elinizden geleni önlemi alin kemik kirigi cok kötü bide çene kemigi daha kötü
Osman Gazi Tıp Fakültesi Ağız ve Çene Cerrahisi Bölümünde uzman bir doktor ilgileniyor o gömülü dişi birkaç operasyon ile parçalama yöntemi ile zarar vermeden alacaklar birkaç ay sürecek 😅
Yine de şükret moralini yuksek tut gectigi günleri hayal et yemek borusu midesi olmayan hic yemek yiyemeyen insanlar var onlari düşün. Ben mesela bacagi kopan insanlari düşünüyorum sukrediyorum iyiki sadece kırılmış.
Aynen abla şu an bile doktorun unuttuğu dikişler var up uzun çeneme kadar geliyor ya da burnuma çıkıyor ama çok şükür ilk operayon geçeli 22gün oldu şu an ne ağrı var ne sızı var nede yemek yememi engelleyen bir şey geçmiş olsun abla düzenli olarak kalsiyum ve protein alırsan kemikler hızlı kaynar 😊
Sana da cok gecmis olsun kardesim ameliyatlarin hepsi basarili agrisiz sancisiz gecer insallah. Zaten cok fazla protein, kalsiyum d vitamini aliyorum bir an once iyilesiyim diye istahim yok ama zorluyorum istaha biraksam hic yiyemicem.
dümdüz yolda o araba ile o ağacı nasıl isabet aldın sen resmen kamikaze yapmışsın mk 😂😂 kaç bastında girdin oraya seni kazma 😂😂 arabanın anasını bellemişsin
O araba 200 le gidiyodu kafalarda piril pirildi normalde saglikli kafayla olacak sey degil zaten kazayi ben yapmadim esim yapti bana vermeyerek hata yapti. Gecen yilda ben yapmistim kaza ama bu denli büyük olmasa da alkolden dolayi ehliyeti kaptirtcak kadar kötüydü iyiki bu kez alkol cikmadi her sene yapiyoruz biz bunlari bir akillanmadik. 😂😂😂
ya bizim bir adamin vardi yani portakal bahcesi ada oraya salla geciyorduk bindim tam babam binecekdi arilar uzeri pezla kapali olan pezi delip cikdilar babam salı brakip kacti arilarin hepsi uzerime cullandi atladim saldan teller vardi iki yerde tellere takildim orda isimi bitirdiler 🤣
Dsg şanzımani süper ya en cok sevdigim özelliğiydi hem tasarruflu hem pratik başlarda korkarak bindim alirkende millet sakin alma bozuluyor diyordu hic bir sikinti da yasamadik sen ışıklarda beklerken N ye aliyor muydun? Bence sanzimani N ve D gecislerini her duruşta yapmak bozuyor. Uzun beklemedigim surece N ye almiyorum.
Hani dağ şanzımanda star stop var d de frene basınca. itomatik. istop eder.. d ye n ye almana gerek kalmaz.. Ben şimdi golf 7 aldim manüel ama 150 beygir biraz. perfomans seviyorum
Yok ya onlar. cok. sikinti. is daha dun bir tane geldi bize anlattı adam araba kiralamış cuma akşamı satış icin notere gitmiş adamdan. kapora alıp kaçmış :)) türkiye yee film gibi ulke
Ahahah nasil bir sey rent a cardan kiraliyor baskasina satmak icin kapora alip tütüyor ee rent a carcida kapora veren adamda mahveder onu olur mu ya bide notere mi gitmis 😂😂
Ya çok var ben siyasi bir kurumda çalışıyorum bası sıkışan geliyor kiralama adamin ailesini bulmuş ama bakalım parayı alabilecek mi.. Ya bin türlü fırıldak var mesai bitimine yakın anlaşıyor mesai yok sen kapora ver yarin satış yapalim. diyor sonra vin :)
Adamlar salak ama sen olsan kapora verir misin ben noterde arabayi uzerime almadan vermem bir kuruş bile :D bir de rent a carciya bir sey olmaz parayi veren adama olmus yazik ama o picte bulunur eminim ki.
Teşekkürler. Milletin genelde yaptigi bir davranis birbirinin kazanciyla, maliyla, mülküyle, yaşamiyla, statüsüyle kendini kıyaslamak. Ayrıca bir tek passat yok bmw 7.40 yeni kasa var Allah nazardan korusun. Övünmek icin falan yazmadim göz değiyor diye zaten çok hizli nazar alan biriyim.
Var olduğunu söylemek övünmek mi yani allah allah tofaş olsa tofaş var derim cok ilginc bir bakış açısı bu yani 😂😂 Tek mal ve mülk konusunda değmez ki nazar bacağım kırıldı mesela belki de bacağıma, fizigime nazar ettiler. 😂😂
Allah razi olsun şoktan birsey hatirlamiyorum psikolojim cok kötü eve yataga bagli kalmak cok zor hemen de iyilesen bir sey degil tatil, tasinma ve yeni is planlarim vardi hepsi yatti bende evde yatiyorum amacsizca
Maşallah insallah yakinda dūzelirsin kele paca tamam dana işkembesi kereviz her yemekte olsun yapragini salataya dograya bilirsin balik tūket cabuk ksynasin bilik zordur ksynarsada topslkarsin bir süre
Kelle paca iskembe kemik corbasi vs tum sakat atlari yedirip iciriyorlar imdaaattt 😂🤣 doktorla konustum kalsiyum d ve c vitamini protein agirlikli beslen onlarin bilimsel kanitlanmis iyilestirme ozelligi yok diyor. O deilde baska bir ilac dsha kullanmak zorundayım o ilac kolestrol trigliserid arttiriyor bir de bu sakat atlar arttiriyor nolcam bakalim :D
En İyi Cevaplar