3 tarife kullanıyorduk sözde geceleri ucuz idi şimdi geceleri 35 kuruş olmuş. Aslında ben şuna bağlıyorum
Bir ton kalem ekliyorlar faturaya kullandığımız dışında geçirdikleri kalemler çok özel şirket olunca hepsi halk uyanıyor a sınıfının +++ larını alıyor tasarruflu en alt ampulleri alıyorlar. Yetmiyor imkanı olan panel takıyor evinin çatısına
Böylece ne oluyor elektrik az öz kullanılınca fatura az geliyor şirketlerde ne düşünüyor ulen gelen paralara bak çok az madem az elektrik kullanıyorlar ozaman zam yapalım da az kullansalar da çok para ödesinler diye zararlarını karlarını artırıyor. Yani biz ne kadar bilinçlenirsek şirketler zarar edecek etmemek için az kullansak dahi zam koyup duracaklar keşke her hane tamamen kendi üretebilse elektriği de şirketlere ihtiyaç kalmasa
Kabardı tabi ki. İki ay üst üste 120'şer TL artış oldu işyerinde. Ben de yazın sıcağına dem vuruyordum. Desene öküz öldü ortaklık bitti. Seçimler bitince zammı dayıyorlar her zaman ki gibi.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bu artik milletin beyni ile testis geçmek bile değil...
Klima yok. şu an devamli calisan seyler sadece buzdolabi ve kedinin su şelalesi.
Onun disinda evde iki kisiyiz zaten camasir bulasik makinasi cok calismiyor, haftada 2-3 ancadir toplasan. Faturayi bulsam atardim :D gercekten 70-80 arasi geliyor. Kışın 90-100 civarlarina geliyordu arada.
En İyi Cevaplar