Filipinler'de bulunan bir alışveriş merkezinde, kadınlar tuvaletine girmeye çalışan trans birey, erkek cinsel organına sahip olduğu gerekçesiyle, temizlik görevlileri tarafından içeri alınmadı. Trans bireyi fark eden temizlik görevlileri, Diez'in cinsel organı olduğu için kadınlar tuvaletine giremeyeceğini söyleyerek ona engel olmaya çalıştılar.
Olay yerine çağrılan polis, bu durumu kabullenmeyen trans bireyi, tuvaletten yaka paça çıkararak arkadan kelepçeledi ve alışveriş merkezinin bodrum katına götürdü. Polisin Diez'e suçlu muamelesi yapması, alışveriş merkezinde bulunan halkın tepkisini çekerken, alışveriş merkezinin sahipleri trans bireye dava açtı fakat dava düştü.
Trans birey kadınlar tuvaletine alınmadı. Sizce trans bireyler hangi tuvaleti kullanmalı?
Transgender bireyin en cok bulundugu 2 ulke.. tayland ve filipinler.. tayland da siradanlasmis ve kabul gormus olan bu durum filipinlerde tam tersi , bu insanlara gunluk hayatta iskence edilmesi seklinde. Mesele tuvaletten cikarilmasi degil.. " muamele " . Birine mi saldirmis da arkadan kelepcelemek nedir? Tamam cikarirsin tuvaletten ve karga tulumba disari atarsin onu bile anlarim , ama bu sekilde muamele , mahkeme vs bunlar iskencedir. Bu eleman erkekler tuvaletine girse de orada asıl sorun yasar , bir de tacize ugrar misal.. karmasik bir mesele..
Penisi varken kadınlar tuvaletine girmesi saçma. Gerçi erkekler tuvaletine girmesi de biraz saçma.
Ben küçükken avm tuvaletine girdim tak tak topuklu ayakkabı sesi duyuyorum tuvallette tekim. Dedim ne oluyor sonra birden kapı açıldı 2 metre kadın kıyafetleri içinde bir erkek. 15 cm topuklu ayakkabılarla bana bakıyor. Afallamıştım :D
Bende bir kere erkekler tuvaletine girmiştim boş diye. 😊 Bidaha girmeyim. Pipisi varsa erkekler tuvaletine girsin. Kesişince kadinlarinkine. Hem kesik olup olmadığını nasıl bilmişler ki. 🙄🙄 Çok karışık bu işler hepimiz s. cip çıkıyoruz hiç ayirmayalim en iyisi
İnsanın transı olmaz, cips mi lan bu trans yağ içersin.. Çükü varsa, kadınlar tuvaletine girmesi etik olmaz. Oldu anasını satayım, eli çükünde her herif ''yav ben transım aslında'' diye dalsın karıların arasına..
Erkek tuwaletine gidiversin ne varki. Kadinlarinkine alinmamasi dogal
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bu gerçekten çok büyük bir geri*zekalılık adı üstüne trans bir birey pipisi olup olmaması ne fark eder ki asıl bu trans hanıma bunları yapanlar ceza çekmeli
En İyi Cevaplar