Arkadaşlar arasında eğlence senden mi sorulur? Yoksa filozof sen misin? Ya da şu ülkeyi masada kurtaranlardan mısın? Sahi sen arkadaş ortamının nesisin?
Sorumluluk alanı olmasaydık iyiydi... :( :)

- Arkadaşlarım arasında eğlence benden sorulmaz.
- Arkadaş ortamımda filozof da değilim.
- Arkadaş ortamımda ülkeyi masada kurtaran da ben değilim; bir apolitik olarak hiç değilim.
- "Arkadaş ortamının prensesi" olabilirim: Bir dediğimi iki etmezler ve bana karşı korumacı bir tavırları var, sağ olsunlar. :)
Neyseki sorumluluk kısmı hepimizin ilgi alanına giriyor ama ben daha rahatım o konuda. Sorumluluk alınca baktılar ciddileşiyorum ortam da sohbetlerde konu aralarında espiri patlatan olmuyor grubun ruhu çöküyor dediler sen böyle iysin hiç bulaşma o konulara😂😂
En makara kukara sen şakrak adamiyim brom.. cok dert dinlemeye gelemem sıkıcı insana tahammulum yok.. Gırgır şamata hoş sohbeti severim.. Yarın cikicak garantim yokken öyle otuu booku kafaya takip kendime o günü zehir edemem kısaca kanks
hangi arkadaş ortamı?
Cevap
134Cevap
Çok yiyeni gadası
Valla ben ortamın beyniyim aga iki tane gerizekali arkadaşım var uçan sinege tav oluyorlar. Bazen sorguluyorum neden bunlarla takılıyorum diye ama nabim bende olmasam kerhaneye düşmeleri an meselesi arkadaş işte atsan atılmaz satsan satılmaz 🤷♀️
Başın düşerse dara gardaşın nistelroyu ara. : ) Ben her zaman en ihtiyaç duyulduğunda aranan kişiyim. : )
Cesaretlendiren , kahkahadan yerlere yatıran , lider ve bir kereliğine de güzellik kraliçesi ( 8. sinif balosu ) Daha üniversite var :-D
Herşeyiyim. filozofu , eğlence makinası , durumu kurtaran kişi , dert ortağı , iyi bir dinleyici. Ne ararsan..
Akıl tanesi, güldüreni, yeri geldiğinde ağlayanı, yeri geldiğinde karı kız ayarlatıcısı, yeri geldiğinde ağır abisi
Mantık dolusuyum..
Benden fikir alırlar her önemli konuya benide katarlar. Fikirlerime saygı duyulur sözüm geçiyor. :)
Yakın hissettiğim arkadaşlarımlayken eğlence benden sorulur ama yakın hissetmediklerime karşı çok soğuk duruyorum.
Kimine göre zekiyim kimine göre şakacı arada kalıyorum çoğu zaman ama şakacı yanım daha baskıcı kalıyor
Şebeklik yapan ben olmam. Ben genelde ortama ciddi katılanlardanım ama ayak da uydururum. Geriden herkesi gözlemlemek daha çok hoşuma gider.
Vazgeçilmeziyim, bensiz çarşıya çıkmayan kız arkadaşlarım var çünkü kıyafet alışverişine katlanabilen tek kişi benmişim herhalde 😂😂😂😂
Ayy benim arkadaş grubum hep deli o yüzden ne yapsak yeri diyoruz 😜😜😜
Arkadaş ortamın var mı diye sorsaydın keşke. Bu soruya o zaman cevap verebilirdim :)
Çok konuşmam.. dinleyeni ve hesap ödeyen ben olurum genelikle.
Arkadaş ortamında toplanma merkeziyim. Örnek sosyal medyadan piknik resmi paylaşırım o bölgeye toplarım herkezi 😀
"Deli deli zırdeli, kulakları küpeli" olanındanım :D
Şimdi bu mekanda 50 masa olsa her birine 2 kişi otursa kişi başı 100 tl hesap bıraksa ohooooo işte o benim 😄
Bazen eğlenceli bazen de sessiz kalan taraftarıyım ruh halime göre değişiyor
Ağır başlı ciddiyeti koruyan bilgi alışverişinde bulunan filazof olabilir kisaca
Güzel muhabet ortamını severim yerine göre dinleyici yerine göre konuşmacı
Yeri geldiğinde bir espri patlatıp güldüren yeri geldiğinde bilgiler veren
Etrafta gezen sinekleriyim. Öyle alakam yok arkadaş ortamlarıyla ✩
Her ortamın en gerçekçisi benim. Gerçekleri görmek isteyenler bencelerimi okuyabilir. 😊
Cücüklü soğan halkasına terfi edecem hayırlısı ile yani şu an sadece keko
Dinleyici olurum genelde. Anlatır, anlatır, anlatırlar.
sanırım eğlenceli kişi benim :) sürekli güldürürüm arkadaşlarımı modum yüksekse tabi :)
Her ortamda konuya alakasız her şeye limon sıkan biri vardır işte onlardan biriyim dnxc
@terapistinterapisi ben neyim, ne halta yatıyorum arkadaşlık da
Ülkeyi masada kurtaranlardan (y)
En sempatiğiyim çünkü konuşma şeklim çok hoşlarına gidiyor
Bazen filozofu bazen eğlencesiyim çünkü tüm güzel fikirler benden çıkar. 😁
Genelde mentor olarak kadrolandırırlar beni maalesef
Hem ülkeyi kurtaran, hem de filozof olan bir komünistim.
Ben arkadas ortaminin En espirilisiyim 😂 Insanlari güldürmeyi cok severim 😁
Psikologları, pratik zekalilariyim, birde bazen Deli oluyorum
Arkadaş çevresinde olmayanı 😏😂
Genelde tek takılırım
Arkadaş ortamının Kankasıyım her konuda yardımlar benden bekleniypr ne yazıkki 😊
Akıl danışmani
Dert babası
Bol kahkaha atani ve attirani
eğlenceliyimdir ben. yeri geldi mi yönlendirenimdir
Bazen eğlencelisi bazen de arkadaşlarına akıl vereni :D
Arkadaş ortamımın anaç yapılı, dertlere çare üreten üyesiyim :D
Neşesi :D Düşünmeden konuşurum ortamı samimiyete kavuştururum :)
Diğerlerinden pek farkim yok , lakin biraz fazla demagoji yapmayı severim..
Davranış bilimcisi. Çünkü davranışları öngören bir özelliğim var.
Genelde en yakışıklısi oluyorum 😅😂
Ama genelde sessiz sakin herkes ayak uydurabilen...
Sevilen aranilan.. akilda danisilan yaninda eglenilen
Rakı masasında, belli bir aşamadan sonra, dini soruların yönetildiği deliyim 🤗
İtinayla dert dinleyip akıl veren ve tezlerinde asla yanılmayan
Delisiyim🙊
Hepsinden az az var bende ama genellikle eğlendiren
#patates
Genelde ortami gülüp gecirendenim cok gamsizim o yüzden galiba
Arkadaş ortamımız olsun da ortamin neyi oluyosak olalim krds
Genel en küçük üyesiyimdir benim olduğum yerde mutsuz insan olmaz.
tayfanın başını bo. k a sokan kişi o benim sanırım :)
Arkadaş ortamların da yokum bile
Arkadaş ortamım yok
Komşularım var bide çoluk çocuk işte
arkadaş ortamında hem ciddi hem eğlenceli kısmına dahilim
Ağırbaşlısı sebeb ise karşı cinsle sohbet etmeyi beceremiyorum
Komiği ve vazgeçilmeziyim en iyi 4 arkadaşımın ortak noktası benim çünkü herkesle ben tanıştırdım herkesi :D
Patatesiyim çünkü haşlamam güzel oluyor tuzluyorlar beni...
Bütün arkadaşlarımdan uzak. Hayallerime yakın bir hayat kurdum kendime.
Bensiz bir hiçler 😂 bütün gün oturup somurturlar ben olmasam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar