Magazin konusunda 3,9b cevap paylaştı. kız eveeet yanı gelıp burda mıllete seslenmesen olmıcak demı kız tamam bı sefer soyledın seslendın sayende gunlerce kanunı şşşey yaptı her yanım acıdı kız neden yapıyoon yaaaa pargalı ıle bı kere aldatmadım ben aslında pargalı bana yanastı bı kac sefer benı elımden tuttu gel yavrum hurrem sana evımde hayvan postu koleksıyonumu gosterıcem dedı bende yaaa olmaz korrkarım ben koca hayvanlardan yaaa şşeyy yaparsa bırde hortlayıp korkma yavrum ben varım yanında pargalın var dedı bende ama ben evlıyım pargalı hurrem evlı ve cocuklu olman bı sey deyıstırmez dedı bende nasıl dedım o da bız bebk yapmıcaz hurrem salakmısın dedı guldu bende cok sakacısın pargalı ama bı duyulursa rezıl olurum kanunı benı keser senınde pıpnle bırlıkte tavana asar dedım pargaı ohaaaa olsun denemeye deyer dedı ben ama sarayda yuruyeen ayaklı gazetecı var selımın eşı nurbanu bılıyom hurrem nurbanuyu ben ıkna ederım o vısnelı dondurma ve yaprak sarmasına bayılıyo sarayın en ıyı ascıları ona hazırlar ben ıkram ederım o arada bızde mercımegı fırına verırız hurrem dedı bende yemek mı yapıcaz pargalı dedım o da yok kız şşşey yapıcaz dedı yuzum kızardı dometes gıbı oldum bırden soldum ellerım terledı şapır şapır terler geldı sonra bı kac sefer evde postları ınceledık ustune yatıp rahatmı dedık kız olay boyle oldu sakın bana deme hurrem ınanmıyom sana sen pargalı ıle yattın deme bak senı sacından tutup saclarını örerım bak kız dogru deyıl ışte kanunı ıyıkı yok bunları gormeden yazdıklarımı kaboluyum narbanu sagol knunı uyuyo sabah boyle so olurmu kız bu soruları hahıhohcanımacımcom narbanuuu nanıııııık bööööögggg guuuulkkkk yaa valıde narbanuma napıyon oyle selım bana sey yazmıs sen saka yapıyonmu hurrem bende bunları yapıyom dıye uygulamalı gosterdımde yaaa narbanum bayılıyo şakaya zaten
0102 Yorumla- +1 yıl
Evet sen kanuniyi aldattın puh sana
- +1 yıl
Niye yemek yemedin mi
- +1 yıl
Nasıl öyle değil acıktım diyorsun ama
- +1 yıl
Nereye ölsek
- +1 yıl
Olarak
- +1 yıl
Neeeyy
- +1 yıl
Hayır anlamadım neymiş
- +1 yıl
Ne of
- +1 yıl
Ne pip ne
- +1 yıl
Bak sen düzgün anlatamaz sanki der kanuniye sorarım
- +1 yıl
Olur
- +1 yıl
Çabuk çık şuradan Selim
- +1 yıl
Ahaha ooohhh
- +1 yıl
Bitli bitli hahaha
- +1 yıl
Nedenmiş görsün gerçekleri
- +1 yıl
Dur şu soruyu daha da belirgin yapayım
- +1 yıl
Dur Hatta güncelleyeyim Kanuni Daha iyi görürsün
- +1 yıl
Görecek işte
- +1 yıl
Hiçbir şey yapamazsın Yavuz
- +1 yıl
Hiçbir şey yapamazsın
- +1 yıl
Dur daha neleri açığa çıkaracağım
- +1 yıl
Sırtında çıkan çıbana kadar soracağım
- +1 yıl
Ahaha Yavuz Sultan Selim bir de tahta kendine çıktı diyorlar karın Hafsa Sultan babasının desteğiyle çıktığın söyleyeyim de gör
- +1 yıl
Evet Yavuz gerçeklerle yüzleşmeye hazır ol
- +1 yıl
Evet güzel bir başlık atarım büyük harflerle Yavuz tahta kendi çabasıyla çıkmadı diye
- +1 yıl
Gerçekler çok mu acı
- +1 yıl
Dur sen dur Yavuz erken boşalıyor diyeyim ne
- +1 yıl
yaaaa kız sakın deme boyle dersen dedem yıkılır kız hm erken boşalmıyo saatınde boşalıyom dedı bansa bı seferınde ınan bana dede yaaa sendemı erkenden boşalıyon dedımde selım sadece 5 dakıka vey 19 dakıka erken oluyo dedı yaaaaa kııız ne var peder bey selım benım ıcın demıyo demı narbanu yooooo ohhhh be demekkı bılmıyo erken boşaldıgımı yırtttım hayııııı ne var barbaros banamı dıyo narbanu yoksda yoooo offfff kutuldum duymamış demkkı ayaklı gazete selııııım neeee narbanu bnamı seslendı erken boşalıyo dıye yoooo 2 abdulhamıt ahhhh bır an koktıum a bılmıyo yasasın selıııım yaaa neeee narbanu banamı dedı erkenden boşalıyo yooooo 3 selım ohaaa kurtuldum benı bılmıyo demek selııım yaaaa neee neee narbanu banamı dedı yoksa yoooo neysekı duymamış be rustem yooo ışte ohhh selıııım offf yaaa neeee narbanu banamı dedı delı sana demedı ıbrahııım ahgggyayyaaa duymamısss bugun bayaaam vaaar selııım yaaa neee neeeee yaaaa neee narbanu banamı seslendı hhhayııııır yaaa hazanfeeer amaaan duymamıs neysekı yaaa bıktım yaa narbanu basım actıgın belaya bak mılletın erken boşalmasına ben cevap verıyom kız mutlumuusuuuun
- +1 yıl
Hepimiz için tek tek sorar
- +1 yıl
Öyle bir sorarım ki aklın şaşırır
- +1 yıl
Evet çok mutluyum
- +1 yıl
Atlasın canım Benimle ne ilgisi var
- +1 yıl
Bana ne ben Kedileri sevmiyorum zaten her gördüğüm yerde eziyorum onları
- +1 yıl
Dur bak bahçeye kedi gelmiş tepesinden bir bardak soğuk su dökeyim de görsün
- +1 yıl
Bak yine ortada bir tane kaplumbağa var Dur gidip onu da bir tekme atayım
- +1 yıl
Bak bahçeye Bizim bir tane köpek yatmış Bir tane ona sopa vurup geliyorum
- +1 yıl
Hiçbir şey yapamazsın Dur bakayım bizim bahçenin dalına bir kuş konmuş şuna bir taş atayım
- +1 yıl
3 tane Kuşum Vardı Cankuş biciko cingöz ama bici koyu çok seviyordum kuşlardan nefret ediyorum
- +1 yıl
Oyakalarsam kafasını edeceğim bicikonun
- +1 yıl
Kaçmak neymiş soracağım ona Ona bir güzel ağda yapacağım
- +1 yıl
Beni bırakıp kaçtı bana ihanet etti
- +1 yıl
Neymis
- +1 yıl
Olur Not alıyorum bir ara bakarım
- +1 yıl
Anlat
- +1 yıl
neyse ucak kıralıyolar bunlar toplam 4 kışı pılot arkadasları bıde gerı kalan 3 kışı arkadas ormanların ustundeyken ucaga martılar kuş surusu carpıyo pılot cam kırıldıgı ıcın orda oluyo ucagıda zor bela bır ırmak kenarına ındırıyolar 3 kışı kurtuluyo ama ormanda vahsı ayılar dolanıyo kız narbanum bı tane ayı ışte sonra saldırıyo bunların elınde sılahta yok mırak yapıyolar zencı olanı ayı oldurup yıyıyo bıu ıkı arkadas kacıyo ama ayı peslerınde hala antonıy hopkıns zengun olan ışte kız narbanum benım adamın kolundakı saatı goruyo degerlı sat bu saatı megerse esı adama almıs cunku esının dolabında bu saatı onceden gordugunu hatırlıyo kız narbanum benım sonra adam tabı şok şok oluyo bı anda ama bozuntuya vermmıyo anlıyo yanı karısının ıhanet ettıgını cunku adam yaslı narbanum dıger genc yakısıklı yanı olay sonra kız boyle oluyo ayı bunlara gene saldırıyo kacıyolar ormanda bos bır eve sıgınıyolar kız narbanum sonra kız
- +1 yıl
Evet eee sonra
- +1 yıl
adamın dogum gununde almıs kız bıde bu saatı ona kadın neyse eve sıgınıyolar evde saglam degıl evden kacarken baska kulube goruyolar ama adam derın bır cukurra dusuyo kız kadının sevgılısı yanı yaralanıyo fena halde neyse adamın yaslı kocası antonıy hopkıns bılıyo karısın sevgılısı oldugunu genede adama acıyo kurtarıyo kız yarasını sarıyo adam kulubede bır an ayaga kalkıp sılahta kalan sadece tek mermı var adama sılahı dogrultuyo yanı adamada ıhanet edıyo konusuyolar ışte ne zaman ılışkınız basladı soruyo oda anlatıyo genc adam dıykı ben karını sadece arac olarak kullandım o ıse benı cok sevdı ama benım derdım asıl para senden gelecek olan yuklu nafaka parası dıyo adam tabı bunlara gerek yoktu gelıp bana desedın sana ıstedıgın kadar para verırdım karımdan ne ıstedın dedı adam gulerek narbanum hahaha dıye napayım guzel kadınmıs ıyı sevısıyo karın dedı adam delırdı tabı ustune atlıyo kavga edıyolar gene yaralı adamın elındkı sılah patlıyo bırden kız narbanum benım sonra kız
- +1 yıl
Eee eee kim oluyo ne oluyor sonra
- +1 yıl
kız sonra adam gene acıyo onu alıp kızakla cekıp buyuk bbır kayanın ustune koyuyo o arada adam assagı ırmaga su almaya gıtrtıgınde ayı gene gelıp kovalıyo en son ayı tam adamın ustune atlıcakken narbanum benım elındekı mızragı ayıya saplıyo ayı oluyo ayının postunu yuzup yaralı adama sogukta usumesın dıye ortuyo ama adam oluyo tabı sıonra narbanum benım helıokpter gorunuyo ışaret fısegı atıyo havaya farkelıp kurtarıloyo adam eve donunce karısı sevgılısını goremeyınce gene şok şok şok oluyo narbanum aglıyo adamda olayı anlatıyo karısından boşanıyo olen adamın saatını karısına verıyo bu saatı hıc unutma dıyo kız ben kısa yazdım kız narbanum korkma dıye cunku korkunc sahneler var gece gece ruyana gelnesın dıye kıyamam sana boyle kısa yazdım kız beyendınmı
- +1 yıl
Evet çok beğendim ihanet demiştin değil mi
- +1 yıl
Ben de geçen gün barakayi seyrettim güzel film de biraz karışık
- +1 yıl
Yok yabancı Türkçe dublaj
- +1 yıl
Tamam
- +1 yıl
Yav he he
- +1 yıl
Kız narbanum biliyom bana çok şiddetli kiziyon gece haber vermedim diye kız uyumuşum şu an bilmiyon geldik ama gece geç saatte donucez çünkü kalacak yer yok ondan mutluyum kız oh olsun kalanadik arabaylan birakicaklar bizi gelince yazicam kız sana mevlüt okunacak birazdan kız haberin olsun kız Selim giller herkes evde kız Hürrem sana siykeniyodu gece kız neyse kendine iyi bak 👩🏭👫👬🌹🌹🌹🌹🌹🌹😰😨😖😖♥️♥️
- +1 yıl
selım mıkrofonu acmaaa sakınn actım bıle neden narbanuma kısa şiir yazdım onu okuyp kapatıcam cabuk ol madem pekı bayram bayram gezerım kız narbanu bana kızdın sankı sezerım bende bu pıre torbasını uzerım hasııırt husurttt narbanu kız uzulme senı burdan suzerııım tamam selım kapat okudun yaaa pekı caaat
En İyi Cevaplar
+1 yılEger dogruysa bu Hatice ve Pargali ya olan öfkesini de açıklar .
00 Yorumla
+1 yılTek kadın yetmemiştir koskoca padişah sonuçta adam 😅
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
+1 yılBilmem geçmiş gitmiş konu
00 Yorumlaİnanmam hep amerikanın oyunu bunlar bence
00 Yorumla
+1 yılPargali ve Kanuni seni tost yapsın emi😉😉😉
00 Yorumlakim kimi belli olmaz sarayda
00 YorumlaDeğil