+1 yılErkekler sanıldığından çok daha savurgandırlar.
Kadınlar genellikle erkekleri "cimri" olarak tanımlamaktadır. Halbuki bu tanımlama kesinlikle yanlıştır.
Erkeklerin devamlı para kazanma ve para biriktirme telaşına düştükleri doğrudur. Fakat aynı erkekler birçok durumda bütün servetlerini birkaç günde tüketebilirler.
Erkekler çok heyecanlandıklarında, tutkuları onları yönlendirdiğinde ve ciddi öfke nöbetlerine girdiklerinde harcadıkları paranın miktarına ve ne uğurda harcandığına bakmazlar.
Evliliklerde de ev bütçesini düzenleyenler tam da bu nedenle kadınlar olmaktadır. İş erkeğe kalırsa aile bütçesi asla düzelmeyecektir. Aynı durum flört eden çiftlerde de geçerlidir.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 809 cevap paylaştı. Konu bence yanlış açılmış, erkekler değil bayanlar üzerine olmalıydı, bizler bayanlara göre çok daha düz mantıkla yaşarız, yemek alışkanlıkları, efelikleri, vurdum duymazlık ları vs vs hep düz mantıktır..
22 Yorumla
+1 yılPisuvarda yalnız işeyen bir erkeği gören hiçbir erkek, asla onun yanına durmaz. En az bir pisuvar boşluk kalacak şekilde pozisyon alır. Bu yazısız bir tuvalet kuralıdır.
137 Yorumla- +1 yıl
Yakın arkadaş olmak bile bu kuralı geçersiz kılmaz.
Hem karşıdakinde "acaba çüküme mi bakacak" tedirginliği doğurmaz, hem de kendisi "acaba çüküne bakacağımı mı düşündü" endişesi yaşamaz. - +1 yıl
Ne çükmüş arkadaş 😂
- +1 yıl
@Derinyilmaz00 çük önemli
- +1 yıl
Tesbit gibi tesbit yemin ederim
+1 yıltüm erkeklerin bildiği ve istemsizce uyguladığı ve global olan yazılı hiç bir yerde bulunmayan broculuk kurallarımız vardır
34 Yorumla- +1 yıl
sen bir bro olmadğından sana söyleme yetkim yok 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
86Cevap
Kadınlar Koşun: Erkeklerin Eşlerinden Sakladığı Sırlar Perdesini Aralıyorum! ↗
Bu bencemde bahsetmiştim. Merak edenler okuyabilir. 😂10 Yorumla
+1 yılBütün erkekler için genelleme yapılacaksa cok az şeyler söylenir.
Mesela , namuslarina cok düşkündür. Elalemin namusuna bakmaz.
Kendini bilir , sevdigi zaman canından çok sever, sadakat sahibi, fedakârdır.
Gözlerinden belli eder herşeyi.27 Yorumla- +1 yıl
Abi belki sen böylesindir ama bu kesinlikle erkeklerin sahip oldugu bir ortak özellik degil
- +1 yıl
Ben , erkek gibi erkek olanlardan bahsettim.
Şimdikilerin çoğunun ne olduğu belli degil...
Adam gibi adamın genel özellikleri bunlardir.
Çoğu kızda , bu tip erkekleri bilmez. - +1 yıl
Kaldı ki söylüyorum. Bilmesem ve görmesem söylemem.
- +1 yıl
Dalga mi geçiyorsunuz hanimefendi?
Erkeklerde duygularını fazlasıyla derin yaşıyorlar. Her ne kadar erkekler odun falan dense de çoğu erkek öyle değil.
113 Yorumla- +1 yıl
güzel yorum
+1 yılÇiş yaparken su yüzeyini baloncuklarla kaplamaya çalışırız 😂😂😂
Sonra
Okulu, iş yerini , toplu taşımayı teröristler bastığını ve hepsini öldürüp kahraman olduğunuzu hayal ederiz 😂😂😂😂😂13 Yorumla- +1 yıl
İstisnasız her erkeğin belli yaslarinda bulunduğu harakrttir çok var ya böyle şeyler
Mesela banyoda ellerimizi göğsümüzü götürüp su biriktiririz. Sonra onu bırakıp yeter çarpmasını izleriz 😅 - +1 yıl
😂😂 sanırım biz deliyiz
Erkekler ağlamaz diyorlar ya külliyen yalan sadece bunun bizi küçük düşüreceğine inandığımız için tek kaldığımızda ağlıyoruz...
910 Yorumla- +1 yıl
Bunu biliyoruz ki
- +1 yıl
Ya en merak ettiğim atıyorum mesela ben bir haber görünce ağlayabiliyorum sozde öyle ağlayabiliyo musunuz?
- +1 yıl
@Derinyilmaz00 ben bazen bir belgesel seyrederken veya bir haberde bile ağlayabilirim yanlızsam o konularda biraz abartılı duygusalım
Gerçekten aşık olup olmadığımızı bilmiyorlar. Bu yeterince ilginç. Bildiğini zannediyor ama bilmiyor.
12 YorumlaErkekler basittir basit düşünür ama kadınlar anlayamıyor çünkü kendileri karışık buyüzden de erkekleri de öyle sanıyorlar çözmeye çalışıyorlar.
Örnek vereyim 2*2 =4 tür erkek için bitmiştir ama kadın acaba başka sonuç olabilir mi diye düşünür.10 YorumlaSanıldığının aksine onlar da dedikodu yapabiliyorlar ve sır tutma konusunda o kadar da iyi değiller.
53 Yorumla- +1 yıl
erkeğin canısı diyoruz biz kendi aramızda 😂😂
- +1 yıl
erkeğin orospusuuuuu diyoruz biz kendi aramızda 😂😂
+1 yılErkekler basit canlılar bence bilmediğiniz ilginç yönümüz yoktur
53 Yorumla- +1 yıl
+1 yılBirakin kadının vücudunu görmeyi, giydigimiz elbisenin renginden bile etkileniyorlar.
31 Yorumla
+1 yılApış arası kaşıntısını külodun araya kaçmasını asla bilemeyeceğim.
31 Yorumla- +1 yıl
önemli bir detay değil zaten bilmesinde olur 😏
+1 yılHer erkekte az ya da çok reddedilme korkusu vardır. ve bu yüzden çoğu açılamaz. öğrenilmiş çaresizliktir.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Cok basit dusundugumuz.. cozulmemiz fazla kolay. Ama pek cok kadin bunun farkinda degil.. cunku kendileri cok karmasik dusundukleri icin.. :)))
10 Yorumla
+1 yılerkekler bir sesin yönünü tayin etme konusunda kadınlardan çok daha üstündür
20 YorumlaArtık ne erkek, erkek nede kadın, kadın karektersizlik almış basını gidiyor. "Allah hayr etsin!"
20 Yorumla
+1 yılhakkımızda birşey bilmenize gerek yok takılın kafanıza göre
20 YorumlaÇıkarken erkeklerin ne kadar cimri olduğunu bilemezler. Güzel cafelere gitmeler çiçekler, sürpriz hediyeler, güzel mekânlarda gezmeler, özenle seçilen güzel sözler. Bir erkeği evlenmeden tanıyamazsın 😀
00 Yorumla
+1 yılKadınların bilmedikleri bir şey olduğunu sanmıyorum. Daha doğrusu her şeyi bildiklerini sanıyorlar ama realite çok farklı
10 Yorumla
+1 yılAslında göründükleri gibi değiller sevdiklerine çok değer verirler
10 Yorumla
+1 yılSizi gibi mauel her şeyi ince ayarla çalışan makinenim otomatik hali
10 YorumlaKaşar bile olsa arkadaşının çıktığı kızla gidip sevgili olmaz
10 Yorumla
+1 yılSiz ne kadar dunya guzeli olursaniz olun bizim kafamizda sizle kol kola gezerken bile hep bir gevezelik olur ve bugun boyle bir kalca gorurmuyum derdi var hep oooo mehtap mi o diye sundure sundure doneriz dicegimiz bizde doyum sizde sunum eksik olmuyor beeh
00 YorumlaOooo dövüş kulübü he.
Erkek 3 aşamadan geçer ;
1 - Zayıflık, yem olmak.
2 - Hovardalık, her türlü yaramazlık.
3 - Yaparım, ama yapmam.02 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Elektronik aletlerin olduğu kutumuz var ve nedense altın saklar gibi değer verip saklıyoruz
31 YorumlaAslında alışveriş yapmayı bizde severiz, ama bunu siz öğrenirseniz aleyhimizde çok rahat kullanabileceğiniz için sizin yanınızda hep sıkılıyormuş gibi yaparız :)
00 Yorumla
+1 yılHerseyi bildiklerini sanmaları, fakat aslnda erkekler hakknda hic bir sey bilmedikleri.
10 Yorumla
+1 yılEğer ps4 oynarken cevap yazıyorsa aşık olduğunu bilmezler jsjsjsjsj
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 652 cevap paylaştı. Kadınların erkekler hakkında bilmedikleri birşey yok ama yinede şüphede kalıyorlar "acaba ne bilmiyor olabilirim?" diye. 😁
10 YorumlaBütün erkekler kötüdür yalan böyle birşey yok, bu sadece batıl inanç :)
12 Yorumlaçok başıma geldiği için yazıyorum pisuvarda çiş yaparken yandakinin pip+ne bakması
10 Yorumla
+1 yılErkekler birbirini kıskanır ve bunu çoğu kadın bilmez
08 Yorumla- +1 yıl
Daha neler var bir bilsen
- +1 yıl
Örnek vereyim erken evlenenleri kıskanıyorum ne saçma gelse de kuşağa
- +1 yıl
Ama sonuçta insanız imreniyoruz insanları ama onlara benzemek mi zorundayız ki zaten
- +1 yıl
@Qjupiter Bu çok iyiydi cidden bak bunu hiç düşünmedim😂😂
- +1 yıl
Şeyi de kıskanıyo musunuz mesela arkadaşınızın sevgilisi var ama çok güzel bunu kıskanır mısınız? Çok merak ettim 😂
- +1 yıl
@Derinyilmaz00 hem de nasıl çocukta tip yok yolda görsen bakmazsın ama sevgilisi var
Kişilik & Karakter konusunda 496 cevap paylaştı. Bızı bızden ıyı tanıyorsunuz bılmedıgınız ne kaldı kı 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBelirli zamanlarda çok duygusal ve seksten soğuyabiliyorlar hatta bunun sebebi çevresel etkenler olabilir.1-2 sene sürer bu duygular. Ve şiddetli boşanmaların sebebi bu olabiliyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMast yaparken etrafimizdaki fiziği güzel kizlari düşünürüz
10 Yorumla
+1 yılKızla yakınlastigimizda daha doğrusu duygusal yakinlasmada penisimiz kalkıyor hic birşey belli etmeden indirmeye çalışıyoruz ve bu an hayatin en kötü anlarından biri 😏 malesef
10 YorumlaBaktıkları her kızı birkaç saniyeliğine yatakta hayal ederler
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 17,9b cevap paylaştı. Sevip sevmediklerini.
51 Yorumla
+1 yılErkekler duygusuz zannederdim ama duygulari varmiş ve birde affetmeyi bilmezler bunlari biliyorum
111 Yorumla- +1 yıl
Valla bn pek görmedim kusura bakma bir kalemde siliyorlar yani
- +1 yıl
ben öyle değilim sabrımı sonuna kadar kullanırım. sabrım bitince ömür boyu adını bile anmam
- +1 yıl
Sen ne dedigimi anlamadin yani barissalarda bisey deyismiyor yani bitiyor kankam neler cekti bir bilsen sen kiza acirdi
- +1 yıl
dinlemek istiyorum
- +1 yıl
Neyi
- +1 yıl
kankanın neler çektiğini anlatırmısın özelden
- +1 yıl
Malesef sirlar tutmak içindir zaten herkeze anlatirsam nesi kakir zaten o olay yuzunden ben de mesafe koydum kusura bakma
- +1 yıl
isim söylemeden sadece olayları anlatmanı istiyorum.. zaten birbirimizi tanımıyoruz ki... özelden
- +1 yıl
Xpermi ney yeterli değil
- +1 yıl
Nerelisin sen
- +1 yıl
Diyarbakir
+1 yılKaç yasinda olursa olsunlar erkekler hep çocuktur...
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Her erkek kadınların nasıl isediklerini merak eder eğilip bakmak ister
😀😀😂😂😅😅😅00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiz de ağlarız ama siz bilmeyin bunu 😜
Bu arada profil foton neresi?
Yurtdışı belli de hangi ülke acep?02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTahmin etmiştim İtalya olduğunu ama Venedik mi acep demiştim. Ayrıca çok zarif; giyimin ve vücudun...
- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılHer erkek istisnasız evdekilere yalan söyleyip en az bir kere deplasmana gitmistir
10 Yorumla
+1 yılGizemli takılıp bir kaç afilli kelime kullanıp kız tavlamak için biraz bilgi edinmeye çalişirlar 😕
33 Yorumla- +1 yıl
herkesi aynı kefeye koymamak lazım
- +1 yıl
Öyle olmadığını mı söyleyeceksin yoksa?
- +1 yıl
hiç bu kafalara girmedim gizem yapmak karşıyı etkilemezki
Erkekler bal bulsa kaymak ister ateş bulsa çakmak ister
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 582 cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin çişini yaparken aynı andada kovaya suyu doldurduğunu.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşahsen ben en yakın arkadaslarimdan birine aşığım ama efsane taklit yapıorum
11 YorumlaErkeklerde cok duygusaldır vede bazen cok cabuk cocuklarçsırlar bırazda saftıelar
10 YorumlaArtık çoğu şey biliniyor da
cinsel şeylerdir bilmezse de00 YorumlaSanki siz herşeyinizi erkekle paylaşıyormusunuz ki herşeyi bilmek istiyorsunuz. Anlaşılmaz olmayı marifet sanıyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılDuyguları olduğu
Cok duygusuz geliyolar20 Yorumla
+1 yılHiçbişey erkek kadında aynı insan ırkı sadece cinsiyet farkı
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler daima kadınlardan daha güçsüzdür.
10 Yorumla
+1 yılbilnmedik birsey yok herseyleri ortada 😂
10 Yorumla
+1 yılcabuk sıkılır yol alıp gıderız bromm
10 Yorumla
+1 yılBen biliyorum çoğu şeyi.
34 Yorumla- +1 yıl
Polat alemdar görünümlerinin altında aslında ponçik bir yürek var bazılarında.
- +1 yıl
Çoksel dedikodu yapıyorlar dhdh aklıma gelmedi başka şu an.
Misal 31rakamını kullanmak istemeyiz 🙈
10 Yorumla
+1 yılOnu öğrenmek için geldim 😂
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir erkek aynı anda 40 kadına aşık olup 40 'ını birden kıskana bilir düşüne bilir ve önem verebilir :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok kadın her erkeğin kendine oral yapabildiğini sanır.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 579 cevap paylaştı.
+1 yılBiz, sizden daha çok dedikodu yapıyoruz😂
10 Yorumla - Devamını Gör (44)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne