Arkadaşlar benim abi olarak gördüğüm bir insan var .Manevi abim kendisi:) hediye almak istiyorum ama erkeklere hediye alma konusunda çok başarısızım sizce ne alabilirim ?
Cevabın nedir?
+1 yılSaat al her zaman seni hatırlar onun gözündeki değerinde artar hem...
Hani başka bişiy alsan ya süsü olarak kaldırı bir köşeye kullanabileceği elbise falan alsan yırtılır küçük gelir kalıcı ve değerli olabailecek bir saat al saat takmayı seviyorsa ama...00 Yorumla
seni tebrik etmek istiyorum ..genelde sevgilisine hediye almak isteyenler buradan fikir alırlardı abin için uğraşman çok güzel.soruna gelince taraftarı olduğu taımın formasını veya taraftar aksesuarı alabilirsin
17 Yorumla- +1 yıl
çok teşekkür ederim :) bu arada abim takım tutmuyor
- +1 yıl
milli takımı hangimiz desteklemiyoruz ? elbetteki destekliyor ama ben daha yaratıcı bir hediye almak istiyorum ona
- +1 yıl
Merhaba hediye alacağım kişi beşiktaşlı ne alabilirim çekiliş yaptık fiyat sinirimiz 20 lira
- +1 yıl
Benim hediye alacağım kişi Beşiktaşlı ama çok sıkı Bi taraftar değil yinede neler alabilirim acaba kendisi müzikle uğraşıyor yeni Bi eve taşındı yani hediye olarak her şeyi önerebilir misiniz
Biliyor musun senin ile aynı durumdayım benim de manevi açıdan abim gibi gördüğüm biri var ve bende ona ne hediye alıcağımı bilmiyorum lütfen bir fikrin olursa benim ile de paylaş.
00 Yorumla
Güzel bır kravat alabılırsın :) ya da gömlek de olabılır , bıraz daha masraflı olur ama saat de alabılrısın :)
01 Yorumla- +1 yıl
kravat , gömlek falan onun pek tarzı değil kendisi rap müzikle ilgileniyor haliyle kıyafetlerinin geneli bol :))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
10Cevap
Takım tutmuyorsa yakın olduğu bir takım olsa bile forma alma, bir kenara atacaktır. :) İnternette ilginç hediyeler satan siteler var, onlara bakabilirsin.
01 Yorumla- +1 yıl
sanırım sitelere bakmakta yarar var :) teşekkür ederim
Kimse yazmamış, eğer rap müzik seviyor ve ilgileniyorsa kulak üstü kulaklık almanı öneririm. Keza saate vereceğin 700 800 TL’yi, ortalamanın biraz üstünde olan Beats Studio’lara ya da benzeri bir markaya verebilirsin. Veya Bose, JBL marka hoparlör alabilirsin. JBL’in 200 300TL’lik ses bombaları mevcut. Sırf bunu yazmak için üye oldum ben iflah olmaz bir salağım 😂
40 YorumlaHangi takımlı bir formasını al bence. :) yani parfüm gibi tükencek birşey olmasın sürekli saklayabilsin ;)
04 Yorumla- +1 yıl
takım tutmuyor ki :(
- +1 yıl
tavsiyen için teşekkürler :)
hobileri neler? onlardan yola çkarak bşey alabilirsn mesela...
04 Yorumla- +1 yıl
onun varı yoğu müzik :)
- +1 yıl
aa evet bunu aklımda bulunduracağım çok teşekkürler :)
+1 yılAbinin rapla ilgilendiğini söyledin ben de çok ilgilenirim ve rapçilerin klasik olarak sevdiği şeylerden sprey boya veya en sevdiği rapçinin albümünü alabilirsin (rap severler genelde duvarlara grafiti yapmayı severiz=
00 Yorumlaforma yada saat olabilir. fanatik değilse forma alma ama.
00 Yorumla
+1 yılBen de ağabeyime bir hediye almak istiyorum acaba ne alabilirim diye düşünürken aklıma parfüm veya resimli bardak ya da isimli bir bardak geldi. Ben de bu üçü arasında kararsız kaldım.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=7XRon6V_fjYBelki bu tarz hoşuna gider...
00 YorumlaBen de abime hediye almak istiyorum hersey doymus ne alcam bilmiyorum
00 Yorumla
+1 yılTavla takimi , forma, cakmak vb.
01 Yorumla- +1 yıl
ah ah herkesin aklına forma geliyor ama takım tutmuyor , sigara içmiyor :D
+1 yılGüzel bir deri cüzdan alabilirsin.
10 Yorumla
+1 yılSaat al bence klasik erkek hediyesi
00 Yorumla
+1 yılalma hediye sen yap kalıcı birşey olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılpahalı bir tesbih al ona
00 Yorumlazippo çakmak
00 Yorumlasaat
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen ne alsam
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında