Selamlar.. Lütfen sizden ricam empati yaparak yaklaşın. Gerçekten zor durumdayız yaklaşık 45 yıllık bir büyü var ailede ve çözüm için gittiğimiz iki kişi dolandırıcı çıktı.. Allah rızası için kendi ailenizi düşünerek yardımcı olabilir misiniz var mı bildiğiniz düzgün bir hoca vs
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1) Muğla Yerkesik Havva hoca (büyüleri önünüze getiriyor ve gittiğim bir hoca yüzyüze görüşebilirsiniz ancak)
2) Abdurrauf Bin halima (Dünyaca ünlü, İnternette bolca videosu var.)
3) Halit çöğürcü (Gerçek general)
4) Medyum kağan var ama buda tedavi etmekten korkuyor sanırım. Ama yasal çalışıyor.
Tayanc Karaduman bana pek samimi gelmiyor. Önceleri Abdurraufu takip ederken şimdide onun yöntemine caiz değil diyor.121 Yorumla
Soran+1 yılTayanç ı araştıramadım tam videolara baktım başka şeylere de bakıyorum Rukye ile ilgili dediğinize de bakıcam
Muğla daki kişiye ulaşmak istesek nasıl ulaşılır bilindik bir kişi mi..
Halit çöğürcü peki İstanbul mu yeri bu kişinin referansı nedir havascı mı kendisi
Soran+1 yılMedyum kağan a çok baktım sanırım Antalya dakini diyorsunuz teline ulaşamadık onun
Cevap sahibi+1 yılMuğladakine bizzat gidiyorsunuz. Çünkü sıra çok. Uzak tabiki ama pişman olmazsınız diye düşünüyorum. Ben gideli baya oldu. Benim karakterimi hızlıca okumuştu. Onu hatırlıyorum. Birde gelen büyüleri. Bu kişi cinleri çalıştırıyor yani. Çok paragöz biriside değildi. Hatta o köyün masraflarını karşılıyormuş kazandığıyla.
Halit Çöğürcü İstanbuldaymış. FB veya instagramdan ulaşabilirsiniz.
Ben sadece dürüst gördüklerimi ve takip ettiklerimi yazdım size referans veremem.
Çoğu yalancıdır hocaların.
ALLAH yardımcınız olsun
Cevap sahibi+1 yılHalit çöğürcü havasçıdır.
Soran+1 yılÇok sağolun Allah razı olsun
Cevap sahibi+1 yılMedyum kağanın sitesi vardı. Antalyada. Ama ulaşılamıyor. Taksiciler yine bilir eğer ordaysa hala.
Birde psikolog enerji uzmanı Emre Dinç diye birisi var gitmedim ama belki bir faydası olur.
Cevap sahibi+1 yılAyrıca büyü başkasına miras kalmaz islama göre. Herkes kendi yaptıklarından sorumludur. Etkisi vardır belki. Ama doğrusunu Allah bilir.
Soran+1 yılPsikolog olayını da yapmaya çalıştık olmadı..
Muğlada ki kadın birebir çözüyor yani o biraz daha kafama yattı birebir gittiğiniz için
Soran+1 yılMiras kalma durumu yok aslında.. Ben yanlış anlatmış olabilirim.. Büyü şu amaçla yapılmış bu kişiden doğan çocuklardan hayır görülmesin, tüm aile birbirine düşman olsun soyları kurusun yani böyle
Soran+1 yıl@tezer85 nasıl sordunuz aradınız mı numarası var mı
Soran+1 yıl@tezer85 gerek yok yani diyorsun
Balık+1 yılTayanç Karaduman ehli sünnet yaşayan bir Mümindir ve asla şirk iceren işlem yapmaz Kuran Ayetlerini helal mürekkeple baski yaptirip matbaa da gönderir ayetli su 10 ila 12 gün içerisinde etkisi gösterecegini söyler her zaman videolarini acin izleyin yaptigi ayet ile tarifini verir ve yurdisindan arayan yazan kac yillik büyüleri hatta bir aileye yapilmiş Almanyada yuo tube de temizlenen kadinin ya yazisini ya ses kaydini izlettirdi açin bakin izleyin ilk kendinizi teshiş edin videosunu gönderecek size iletisim numarasindan whatsapp dan yazi durumunuzu anlattiginizda kendinizi teşhis edin videosunu gonderiyor sonrasinda talep ederseniz Kuran ayetlerini posta iel gonderiyor tarif ediyor 19 lt damacanaya koyup hergün fisfis yapip okumalarla 10 ila 12 gün arasinda temizlenme başliyor
Balık+1 yılEhli sünnnet hoca olarak Tayanc Karaduman acin bakin internette sitesine zaten ne demek istedigimi anlarsiniz Medyum Kağan ve bir çok havascilar anne ismi dogum tarihi alarak cinlerle istşahare ederek calisiyorlar senin bilgilerini cinleriyle aliyor yani sana metafizim saldiri için kapi araliyor ve rahatsizliklar başliyor çok günahlardan cinde musallat oluyor büyü cinsiz çalismaz cin görevlendirildiginde büyü işler Tabiki Allahu Rahman Rabbimiz buna izin verirse imtihan sebebiyle verebilir bizler bunu bilemeyiz ama havvas ile uğraşan anne adi doğum tarihi alip bakim yaptirirsaniz şirke düsersiniz Ne diyir Allahu Teâlâ şirkle gelirseniz affetmeyecegini söylüyor ayetler apaçik ortada tevbe edin nasuh tevbesiyle şirkten riyadan ucub dan zanda bulunmaktan ve birçok günahinizdan tam bir şekilde tevbe edip bir daha o günaha dönmezseniz Allah bu samimiyetinizi gördüğünde Afediyor hatta günahlarinizi sevaba çeviren öldükden sonra sonsuzluğu vââd eden Yüce Rabbimize tevbe edin
Akrep4 ay@tezer85 kardeşim gerçekten bu kadın işinin ehli mi? Cok ihtiyacım var lütfen bana da yardımcı olur musunuz?
En İyi Cevaplar
6 yıl önce soğutma ve ayırma,12 yıl önce bağlama, birde annenden aldığın doğuştan soysal.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİstanbul'da yaşıyorsan bildiğim bir hoca var öyle büyücü falan değil cidden inançlı bir hoca milyarlar falanda almıyor yani gidince sen içinden ne koparsa bırakıyorsun gitmeden önce arayıp da konuşabilirsin bir
827 Yorumla
Soran+1 yılAnladım.. Kimdir bu kişi siz mi gittiniz yoksa tavsiye mi ettiler etraftan mı duydunuz
Kusura bakmayın artık tam nedir ne değildir soruyorum herkese bu şekilde çünkü cidden yalancı hocadan dilimiz yandı zaten çözüm istiyoruz insanlar farklı çıkınca üzücü oluyor ondan..
Cevap sahibi+1 yılBenim çok tanıdıklarım gitti ahmet hoca diye bir hoca cidden dolandırıcı falan değil parayla bir işi yok diye duydum
Cevap sahibi+1 yılBende aramıştım kardeşim için çok sinirli onu falan sormuştum anne adını ve ismini söyleyünce bakıyor hiçbişeyi olmadığını söyledi öyle dolandırıcı olsa çağırırdı saçma sapan şeyler yapıp para alırdı birsürü ama doğruya doğru söyledi yani
Soran+1 yılPeki nereden ulaşıp irtibat kurabiliyoruz
Akrep+1 yılHoca kim iletişim bilgisi verir misiniz hocayla görüşmem lazım
Boğa+1 yılMerhaba iletişim verir misiniz
İkizler+1 yıl@Kamilclebi siz alabildiniz mi?
İkizler+1 yıl@Aassfgjkk sizle paylasildiysa verebilir misiniz?
Kova4 ayBana da yazar mısın intihar noktasına geldim artık yaşamak çok ağır geliyor
Akrep4 ayİstanbul'daki hoca konusunda bana da yardımcı olur musunuz Allah rızası için?
Akrep9 güBilgilerini paylaşabilir misiniz. Çok acil güvenilir Birine ulaşmamız gerekiyor.
Arkadaşımda büyü olduğunu düşünüyoruz günden güne kötüye gidiyor çok endişeliyiZ
Gizli Üye(36-45)+1 yılsoruyu beğeniyorum. bu konuda benzer sorunlar yaşadım çok şükür destek aldım ve şu an iyiyim.
14 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bir düzelme oldu kimden destek aldınız
Cevap sahibi+1 yılözelden yazarsanız sevinirim buradan özelimi paylaşmak istemiyorum
Boğa+1 yılMerhaba nasıl destek aldınız kimden aldınız yardımcı olur musunuz
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
10Cevap
En iyisi malledeki diyanet camisine gitmek oburleri hep dolandırıcı cikar yapanda Allah rızası için yapar para isteyen zaten dolandırıcıdir
30 Yorumla
4 ayKardeşim tanıdığım gerçek hoca var bir TL bile almıyor medrese alimi eğer istiyorsan irtibata geçirtirim benide çok sever numaranızı atın direk iletişiminizi sağlayayım Bir de namazla ibadetle Allah'a yakın olun Allah'tan uzak bir yaşantınız olmasın
05 Yorumla
Akrep4 ayMerhaba kardeşim rica etsem bu konuda bana da yardımcı olur musunuz? Manevi olarak kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Allah rızası için lütfen bana da yardımcı olur musunuz? Lütfen heyecanla ve büyük bir umutla sizden haber bekliyorum. Lütfen yardımcı olun
Akrep3 ayMerhaba bana da yardımcı olur musunuz nolur
Koç2 ayBanada yardımcı olun Allah rızası için boşanmak istemiyorum 😭
+1 yılHerşeyin bir bedeli var.. adam yıllarını vermiş ilim tahsil etmiş neden hak ettiği ücreti istiyince dolandırcı oluyor? doktora gidince ücret ödemiyormusunuz? buda manevi bir hastalık bununda doktoru var ve masrafı var emek var vakit ayırma var.. şifa istiyen cebine parayı koyar iyi bir hoca bulur tedavi olur. bedava yapan ya da gönlünden ne koparsa ver diyen hocalar emin olunki çok tecrübeli değiller.. istediğiniz kadar dolaşın... boşa zaman kaybı...
110 YorumlaKesinlikle Abdurrauf Bin Halima'yı tavsiye ederim. Bana çok yardım etmişti, dürüst biri olduğuna eminim. Kendisiyle bir çok kere yazıştım, kendisini tanıyorum.
Yalnız Türkçe bilmiyor, derdinizi Fransızca, İngilizce veya Arapça yazmanız gerekiyor.
Bir de sizde bir şey varsa, sadece kaç kere ve kaç kişi tarafından yapılmış, onu söyler.
Kim yapmış gibi bilgileri hiçbir zaman söylemez, ama eğer sizde bir şey varsa ve temizlerse faydasını kesinlikle görürsünüz.12 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBöyle şeylere inanmayın, ben zamanında gitmediğim hoca kalmadı, anca paramı aldılar hiçbişey yapamadılar
27 Yorumla
Soran+1 yılİnanmayın diyorsunuz ama şöyle bir şey var bir aile nasıl oluyorda birbirinden nefret ediyor anne babaya özelikle.. Annem babam evlendiği ilk zamanlar yapılmış oradan çocuklara sirayet etmiş.. Çocuklardan hayır görmesin diye
Cevap sahibi+1 yılAma çogu hoca dolandırıcı dikkat edin. beni çok dolandırdılar, buna benzer şeyler ailecek yaşadık şimdi çok şükür iyi, kendiliğinden düzeldi
Soran+1 yılSizde de büyü mü vardı :(
Cevap sahibi+1 yılWalla hocalar öyle dedi varmış, bakara suresini oku, bilmiyorsan YouTube aç dinle. Yer gök dua üzerine kurulu
Soran+1 yılMesele şu ki eğer sıkıntılarınız geçti ise bu şekilde olmanız güzel sizin adınıza sevindim.. Ama bizim ailede durum öyle değil daha da sıkıcı hal alıyor.. Ben okuyayım tamam ama abim öyle değil o ne okur ne okutur :( diğeri deseniz oda öyle.. Daha anlatamayavağım çok şey var :(
Cevap sahibi+1 yılNe diyim Allah yardımcınız olsun
Soran+1 yılSağolun
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnkarada iseniz ucretsiz bakarim. Büyü oldugunu kim soyledi?
03 Yorumla
Akrep3 ayBen ankaradayım bakar mısınız
havas okulu diye bir sayfa var oraya üye olun size yardımcı olurlar soru sorun gören hocalar
00 Yorumlamerhaba ... İyileştiren hoca buldunuz mu acaba? Aynı sorunları biz de yaşıyoruz da. Yardımcı olursanız sevinirim
01 Yorumla
Balık+1 yılHavas hocalari çoğu para alip cinlerle calisiyor arkadaşlar yapmayin etmeyin anne adi dogum tarihini verdiginizde cinleriyle bilgilerinizi aliyor ve sizi şirke sokuyor Ne diyor Allahu Âlem şirkle gelmeyin affetmeyeceğim. diyor ancak nasuh tevbesi ederseniz o ayri tabiki tevbe edip anne adi doğum tarihi verip bakim yaptiran büyü yaptiranlar tevbe edin Nasuh tevbesi şirktir kesinlikle cinlerle çalişmak caiz değildir Ehli sünnet rukye okuma ayetleri yapan Ramazan Adiloğlu vardir anne ismi dogum tarihi alip sizi şirke sokmaz para aliyor sıkınti orada ücret miktar koymasi caiz degil yani kisi okuma Rukye ile tedavi yaptiginda gönlünden ne koparsa onu vermesi lazim belli bir ücret tutari konulmamasi lazim
+1 yılFikret hoca var. havas ilmiyle çalısan cok nadir hocalardan birisi mümkun degil gorüsemezsin. unlülerin bile gittigi bir hoca.
10 YorumlaArkadaşlar bilen varsa bana da lütfen yazsin
00 Yorumla
+1 yılBen de arıyorum sağlam biri varsa tavsiye alabilirim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHavas bir ilimdir. Gerçek bir havas hocası, zaten bu işi para için yapmaz.
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@burcu-98 Kuran ve sünnette teferruatlar yer almaz.
+1 yılnasıl bir büyü yaptılar size
017 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum.. Annem babam yeni evliyken yapılmış bu
Aslan+1 yılyardımcı olabilcek çok kişi olur sana belki ama kolayca yardım edebilen bulmak zor herkes işi paraya dökmüş
Soran+1 yılSağolsunlar yazanlar bir kaç tavsiye de bulunanlar oldu işte onları da bu sayede öğrenmiş oldum araştırıp bakacağım
Para işi şöyle keşke çözülse hakkı ile yapsa bu işten geçim sağlıyorsa çoluk çocuğuna helal olsun ama hakkı ile yardımcı olsa yani
Aslan+1 yılbende çok kişiden yardım aldım burdan kimin para için kimin yardım için ettiğini az çok biliyorum
Soran+1 yılHmmm anladım
Soran+1 yılBen ilk kez yazıyorum buraya
Aslan+1 yılo yüzden dikkat etmelisin
Soran+1 yılEn azından verilen isimleri araştırma yaparım
Aslan+1 yılhangi isimler var genelde
Soran+1 yılYorumlarda yazılan isimler dışında isim yok
Aslan+1 yılzor kişiler yani
Soran+1 yılNasıl zor anlamadım
Aslan+1 yılyani genelde boş kişiler oluyo yorumlarda
Soran+1 yılSiz nasıl çözdünüz peki
Aslan+1 yılGorustugum bir kisi beni azeri bir hocayla gorusturdu
tayanç karaduman ulaş
312 Yorumla
Soran+1 yılSiz gittiniz mi bu kişiye güvenilir midir.. ya da biri mi tavsiye etti
Soran+1 yılRukyeciye gittik daha önce.. Gerçi kişiden kişiye de fark var.. Okuma mı yaptı sadece
Soran+1 yılAynen baktım şimdi Internetden tam araştırıcam bu kişiyi iyi birine benziyor... Fatih de birine gitmiştik 3 yıl önce Facebook dan bulmuştuk
Soran+1 yılSağolasın.. Allah razı olsun.. Bu kişi ehli sünnet birine benziyor yattı kafama gece fulll videolarına bakıcam tam
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖyle bir hoca malesef yok
05 Yorumla
Soran+1 yılKatılmıyorum bence var ama nettekiler değilde.. Halk arasında mahalle arasında var bizde o kişileri bulamıyoruz işte.. Çünkü bu nettekiler ilgili de güvenilir değil diyor çoğu kişi gerçi bizde gördük değilmiş :(
Yengeç+1 yılDüzce de gölyaka nın bir köyünde Ali hoca var soyadını unuttum yaşlı bir adam ben epilepsi hastasıydım nöbetler geciriyordum ilaclar fayda etmiuordu 10yil epilepsi cektim bu Ali hoca benim gece nobetlerimi bitirdi ve uyku uyumaya basladim ilk haftada sadece 1kere gittim bundan5yil once ve ozaman 150lira vermistim 150liraya bakiyordu ama soyadini bilmiyorum unttum.
Balık+1 yılVar niye yok Tayanç Karaduman sadece ilem için yani kendi cebinden verip helal mürekkeple yaptigi parayi aliyor ee onu da alsin bir zahmet kendi cebinden mi verecek şifayi veren Allahdir onu vesile kilar o ayri bu helal murekkep pahali Arabistandan geliyor bulmak zor ve bu mürekkeple yapilmasi doğru olan normal kalemle olmaz ya da matbaanin kartusundaki boyayla olmaz
Balık+1 yıl@Yapraakkk34 Ali Hoca bitirmedi Allah bitirdi şifa verdi Ali hocayi dan bildiginizdw Allahin hiç sevmedigi bir durum kuldan bilmek şirke düştunuz tevbe edin kuldan bilmeyin Allah dan bilin hastaligi veren Allah yarattigi kulmu iyilestiriyor Hastaliği veren de Allah imtihan sebeiyle verir günahlarinizdan arindirmak temizlemek için verir isyan edecek mi sabredecek mi diye dener ne diyor Allah sabredenlere müjdele Ey Resulum (S. A. V) diyor degil mi vesile kilmistir Ali hocayi
Akrep4 ay@Yapraakkk34 Kardeşim bu konuda bana yardımcı olur musunuz? Çok ama çok ihtiyacım var. Lütfen Gölyaka'nın hangi k9yü? Soyadını bilmediğinizi söylüyorsunuz en azından hangi köy onu hatırlıyor musunuz? Lütfen kardeşim yardımcı olun. Cevabınızı bekliyor olacağım. Allah rızası için...
+1 yılSağlam hoca bupmaknzor
00 Yorumla
+1 yılolayınız nedir
010 Yorumla
Soran+1 yılAnneye yapılan büyü çocuklarına geçti ki en çok çocuklar kötü olsun hayır göremesin diye yapılmış
Yengeç+1 yılkim tarafından yapıldığı belli mi peki
Soran+1 yılYok onu bilmiyoruz zaten gerçek bir hoca onu söyleyip vebal almamızmış
Yengeç+1 yıldetaylı konuşalım bir yardımım dokunursa size
Soran+1 yılTabii çok isterim
Yengeç+1 yılgizli sormuşsun soruyu ulaşamadım sana
Soran+1 yılİlk kez buraya geldim yani nasıl kullanılır tam bilmiyorum o yüzden oldu
Yengeç+1 yılismimin üzerine tıklayıp takip edebilirseniz beni
Soran+1 yılTakip ettim lakin mjs atmam için 2expr uyarısı verdi
bilmiyorum
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 983 cevap paylaştı. bilmem pek
10 Yorumla
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!