Her tesettürlü kızı sevmiyorum tabii ki.. Özellikle çarşaf giyen genç kızlara gıpta ediyorum. Onlara çok büyük saygım var. Çarşaflı bir eşim olması dünyada ki en büyük hayalim. Tesettürlü olup sade giyinen kızları da keza aynı hassasiyetle seviyorum. Bu dünya böyle imanlı Allah yolunda olan insanların hürmetine dönüyor.
Tesettürlü veya çarşaflı giyinen kızları daha çok seviyorum. Bazı insanlar bu düşüncemi neden yadırgıyor?
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Helal olsun kardeşim. Böyle açık açık yazman beni çok şaşırttı doğrusu
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkür ederim böyle düşünmenize sevindim. Yani bazen yolda tesettürlü bir kız görünce daha temkinli daha dikkatli yürüyorum ki yanlış anlamasınlar diye. O kadar hassas düşünüyorum 🙄
Bu nasip beni neden bulmuyor 🙄 ki öyle odun biri değilim, dış görünüş olarak özenli ve karizmatik giyinen biriyim , ses tonum diksiyonum hitabım vesaire çok iyi ama yinede nasip olmuyor 😔
İnsanlar her şeyi yadırgadıkları için çok da umursamamalısınız bence. Kendi bildiğiniz doğrular olması çok güzel bir şey. Ve bu kadar ince düşünebilmeniz..
İnce düşünmek bu değil. Aslında olması gereken bu. Toplum algısı bize böyle empoze etmiş. İnce düşünen biriyim esasında. Keza odun biri değilim. Böylesi konularda daha özenli daha hassasım 🍃
O kadar doğru söylediniz ki. Olması gereken bu evet. Ama toplum kendi uydurduğu fikirlere öylesine bağlanmış ki, malesef. Umarım gönlünüzdeki gibi birisi karşınıza çıkar🙂
En İyi Cevaplar