Yaklaşık 3 4 yıldır anime izliyorum. Animeler sayesinde kendi hayalimi de buldum. Anime izlemeye alıştığımdan beri normal film dizi izleyemiyorum. Var mı benim gibi olan tanışalım. ❤️
Ben geçen sene 6 saat uyku full anime yapmıştım 1 hafta ama sonra yürüyeöedim ayaklarım tutulmuş 😂 kolayını buldum güncel takip etmek günde 1 bölüm hergün 1 anime felan ama 1 hafta beklemek öldürüyor
Mangaka olmak istiyorum desem hatta olacagım desem 😂 manga okumayı çok seviyorum ya şua ara Dr stone okuyorum ama animesi geldikten sonra devam edeceğim
Bir tane derebeyi var toprakları kötü halde 12 iblsle anlaşma yapıyor yeni doğan oğlu karşılıgında oğlanın derisi gözü hiçbir uzvu yok ve iblis öldürerek geri kazanmaya çalışıyor
Normal dizilerde filmlerde olmayan orjinallik hayata farklı gözle bakmanı saglayacak anektotlar akıcı ve güzel bir dil mesela Bn ing sevmiyorum çok soguk bir dil geliyor dinlemesi VS ama Japonca kulağıma çok güzel geliyor sonra bana hayalimi de bulurdu
Birbirine benzeyenleri var tabiki tarz olarak mesela shonen se hep olaylar birbirine benziyor ama bn one piece bleach naruto gibi hep aynı şeyleri anlatanları izlemiyorum daha orijinal şeyler var the promised neverland gibi ama isekai gibi bir türde bir anime ise elbetteki başlangıç noktaları güzergahları hep aynı bu Mangadan kaynaklanıyor. Sektörde kalmak için bazı kalıplardan çıkamıyorlar çıkanlar da efsaneleşiyor zaten
Ama benm için daha degerli seriler var death note yi 4 5 kere izlemem mesela ben bir serinin ne kadar iyi oldugunu kaç kere izleyebilirim sıkılmadan öyle anlıyorum
Eskiden cünkü ana karakter kalkan yüzünden kontrolden cıkıyordu güzel dövüş sahneleri görüyodk. Simdi kalkanı kontrol edebildigi icin pekde dövüs sahneleri cekici gelmiyor
En İyi Cevaplar