Sanırım herkesle kanka oluyorum, bu durumu değiştirebilirim?

En son 3 sene önce hayatımda biri vardı ve ayrıldıktan sonra çok uzun zaman üzerimden etkisini atamadım ve ondan sonra şunu fark ettim ki ben artık etrafımdaki tüm erkeklerle kanka oluyorum.

Hepsinin sırdaşı oluyorum. Megolomanlık olmasın ama normal standartların üstünde güzellikteyim, çok konuşkanım, sevecenin, bulunduğum ortam bir bakmışsınız etkim altında, beni dinliyor.

Bunu da daha yeni geçen gün arkadaşım söylediğinde fark ettim. Benimle tanışmak isteyen biri varmış, arkadaşlarıma haber vermişler, bizim fakültenin önünde sanki karşılaşmışız gibi yaptılar ve benimle tanıştırdılar.( tabii ben bunları daha sonra öğreniyorum.)

Neyse bizde arkadaşlarla takılacaktık, ayıp olmasın diyerek onları da çağırdık, onlar da geldiler. Tamam herşey güzel, gün bittiğinde ben çocukla kanka olmuştum. Eve dönerken ev arkadaşım o kadar çok kızdı ki. Hiçbir naz, endam, süzülme yok, dandan muhabbet, geyik, kültürel, tiyatro, sinemadan, futboldaki son transferlere kadar :)

Biliyorum biraz garip ama 3 senedir yalnız olduğunu fark edince bana da bi DANNNNNN ben ne yapıorum oldu! Ama elimde değil, düzeltmeye çalıştım ama olmuyor.

Sizce nasıl bu durumu değiştirebilirim ya da böyle bir kız hakkında dışardan bir göz ne düşünür?..
Sanırım herkesle kanka oluyorum, bu durumu değiştirebilirim?