Sesli Yorum : https://vocaroo.com/i/s1kMjyarf87E
Kızlarda erkek kardeşlerinin filan varsa ilginç anısı onu anlatabilir.

Bana göre yaşı geçkin (ortaokul çağı) birinin sünnetine gitmiştik. Evleri iki katlı, köy düğünüydü. Yukarı kattan aşağı inerken birden ışıklar kesilince o hengamede ayaklarım yere değmeden iniverdim 🤭
Aklımda kalan tek sünnet düğünü olarak hafızama kazınmış oldu.
İki kardeşimin sünnetinde annem babam kardeşlerim o alevlerin arasından tüm ailecek salona giriş yapmış ve beni unutmuşlardı. Bütün gece surat astım ve şu an hatırladım yine sinirlendim affetmiyorum affetmiycem fkflg
Ben sünnet olucağım saat arkadaşlarla top oynuyordum annem babam bu çocuk nerede diye arıyorlardı.
Ben 6 yaşında oldum sünneti o zamanlar küçücük pipim vardı hepsini kestiler sanıp ağladıydım
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Olmadı
Benim kardesim sunnetini evde oldu babamin arkadasi yapmisti cok uzulmustm hatta dayanamayip aglamstim normalde sunnetten sonra kipirdamamasi gerekir bizimki kalkti top oynadi hatta bizimle disari cikti ustunde de kiz kardesimin pembe elbisesi vardi onunu tutarak yuruyor falan millet kiz zannederdi ee adamin kirpikler falan uzun kiz guzeli gibi😂😂😂
kız ben 1 gün ağladım sırf ya çocuğua helal olsun
ayrıca o tutma hareketi efsanedir 😂
Abi o sıralar 3 yaşındaydım kuzenim (abim) 5 yaşlarında idi. Abimin yanına oturttular beni, sünnetçi amca gelince yavrum senin burada ne işin var diye kızmıştı:)) Hatta anı anımsayacak bir hatıra fotoğrafımız bile var.
polikinlikde oldum amcamın oğlu abim bağırınca açın kapıyı 0ç doktor bırakın diye bağırdım babamı amcamı ıssırdım amcamın oğlu 1 ayda iyileşti ben 1 hafta onu boşverde sen hayırdır acılarımızı depreştiriyon
Sünnetlere dair tek hatırladığım şey abimin sünnettinde beğenmediğim leblebileri dans eden kalabalığa atıyor oluşumdu.
toplu sünnet görmüştüm. kazık kadar birinin sünnet olduğunu sonra sünnetçinin üstüne atlayanı
çok küçüktüm hala gözümün önünde o sahneler :)
Bunu açıktan yazmayım amcam sürekli "baltalık" diye dalga geçtiğinden baltayla kesecek sanıp sünnetçinin balta falan getirmediğini görünce sevinmiştim sonrası işte biraz kötü 😂
Bitikti benimkisi iki hafta hatta yirmi gun iyilesmemisti ve resmen buyuk bir izdirabdi
4 yaşındaydık erenin pipisi şişti sanmıştın😂
Yok enteresan bir olay yaşamadım 😂
Ben bebekken yapmışlar 😃
Kendi sünnet düğünümde pilavüstü yiyememiştim. 😂
Ben hastanede olmuştum düğünüm filan yapılmadı
Hayır nasıl olmali başka
Hayir yok
Ben kaçmıştım 😂😂😂
En İyi Kız Görüşleri