"Hastalıkta ve sağlıkta, iyi günde ve kötü günde..." diye başlayan evlilik yeminleri artık masallarda mı kaldı? Siz "kötü günde" eşinizin yanında olur muydunuz?
Nikah törenlerinin vazgeçilmez cümlesi "iyi günde, kötü günde" artık masallarda mı kaldı?
Bence de kesinlikle masallarda kaldığın düşünüyorum çünkü artık insanlar sadece menfaat üzerine evlilik yapıyor eğer arası varsa eğer güzel bir geleceği varsa kendini geç indirebilecek istediği şeyi istediği kıyafetleri alabilecek istediği hayatı yaşayabilecek bir kişi varsa iyi gününde kötü gününde de ağızdan çıkıyor ama kötü günde de terk eden taraf oluyorlar kadın için de öyle erkek için de öyle ama herkes öyle diyemez karakter sahibi insanlar da var bu dünyada ama netice olarak insanlar istediği olmadığı zaman başka bir gerçek güzel görünüyorlar maskelerini atıyorlar O yüzden iyi günde ve kötü günde sözü kesinlikle artık masallarda kalmıştır günümüze göre
Evlilik yemini anlamsız boş bir laf artık. İnsanların kaç tane ilişkisi oluyor. Zaten yapabilsen ilkiyle devam ederdin. Dolayısıyla bu kadar ayrılığın, aldatmanın, tahammülsüzlüğün hakim olduğu bir zamanda çocuk gibi şöyle böyle mutlu olacaz hiç ayrılmayacaz diye söz vermenin ne ağırlığı var artık? Gelecekte ne olacağını nereden biliyoruz da kesin konuşuyoruz. Tüm boşananlar hatta eşini öldürenler de aynı cümleleri kurmuştu. Artık bazı şeyleri rafa kaldırmak gerek..
Aaa bak bu meseleyi tek düşünen ben değilmişim güzel konu en ufak bir tartişmada boşanma davsı açti bende beni istemeyeni hiç istemem dedim severek boşandım şimdi köpek oldu gelmek için ama iş işten geçti.
En İyi Cevaplar