Keza bugün Akasya Durağında da öyle idi. Kadın Allah, kitap diyor ama dolandırıcı veya sapık. Güldür Güldür, eski yeşilçam filmeri falan hepsinde böyle! Algı operasyonu mu? Ya da amaç nedir bilen var mı?
Dizilerde, filmlerde falan hocalar neden üçkağıtçı ve düzenbaz olarak gösteriliyor?
Hemde çok büyük bir operasyon çok büyük bir kurgu var. Şu an diyaneti yöneten insanların (Hepsi için geçerli olmamakla beraber) dinle alakası yok. Birçok hoca bunu dile getiriyor. Cahil ve dinden habersiz insanlarsa diyanetin verdiği saçma sapan fetvalara bakıp "Yahu din çocukla evlenin diyo islam bunu diyor şunu diyor islam yanlıştır gibi düşüncelere kapılıyor. Oysa diyanetin islamla alakası kalmamıştır araştırıp kendiniz bulun doğru hocaları.
Kişiler inançlı ve inançlara saygılı değillerse bunu yaparlar. Filmlerde din görevlilerinin her türlü sapkınlık ve yanlışları yapıyor olması bir algı operasyonudur. Dinin ve din görevlisinin hangi dine mensup olduğu önem arzetmeksizin buna kesin bir çizgi getirilmeli. Kimse, bor diğerinin inanç ve kutsallarına dil uzatamamalı.
Filmlerde hep bu mesaj var farkina varmanizda güzel istersen isimlere bakin bunlardada ince birsey var recep şaban ramazan bunlarlada dalga geciliyor kimisi kızacak ama orasi öyle bayram filmlerin dizilerin bir cogundada nimetin üstünden atliyorlar bunuda yapiyorlar ben televizyon izlemiyorum artik sogudum bunlari görünce
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
evet özellikle kemal sunal filmlerinde. hiçbir müslüman olmayan ülkedeki filmlerde asla böyle birşey yoktur tam aksine övgüler methiyeler dizilir
evet öyle. mesela sarışınların oldugu ülkelere bak tvde cadıları hep esmer çirkin gösteririler veya tam tersi toplumun çoğu sarışın olmayan ülkelerde, sarışın kadınlar hep kötüdür. yuva dağıtır. senin söylediğin ve benim söylediğim sadece basit birer örnek. çok daha fazlası var
Onlara göre ''şarlatanlara inanmamaları için yapıyoruz'' oluyor. Ama aslında dinle dalga geçen, aşağılayan yapımlarla dolu etraf. Yaşadığı ülkenin halkının çoğunun inancı olan şu İslamiyet'ten insanlar ne kadar da tiksiniyor. Hayret edersin...
Gırgır olarak hepsi öyle diyorum😄açıklama olarak ise hocalar bazı şeyleri haram diye kendilerine tabu koyuyorlar, fakat birçoğu bedensel ihtiyaç olduğu için er ya da geç dayanamayıp yapıyorlar. Hemde aşırı olarak
Osmanlı’yı ve İslamı kötülemek için ellerinden geleni yapıyorlar bunların Batı’ya hizmet ettiği çok açık zaten Abdülhamid’in devirenlerin Avrupa’da Abdülhamit’e Kızıl Sultan diyenler ile hiçbir farkı yok ikiside müttefikler amaçları aynı
program başına 600bin tl alan hoca gibi ekranlara sunulan hatta ve hatta insanlara palavra anlatan hoca kılıklı kişiyi görünce kurunun yanında yaşta yanıyor
@paramatik partileri sevmem. Partiler aracılığıyla nasıl sömürgeciliğini "dinci, milliyetçi, sağcı, solcu...," seçebilirsin anca. Bütün dinler de bu böyledir. Önyargı ve sığırlık arıyorsan yazdığını yeniden oku.
En İyi Cevaplar