4 KİTABİN MÂNASI NE DEMEKTİR?

Alemlerin Rabbi olan Biricik eşi ve benzeri olmayan Allah'ımız Kainati yaratmadan önce "Ben bilinmek ve sevilmek istendim" dedi ve Bizleri yarattı. Kuranın ilk harfi elif Allah lafzının ilk harfı Elif Üveysin ilk harfide elif Sevgi demektir. Bir cok surenin başinda gecen elif lam mim Sevgi aşk Keder demektir. GERCEK ANLAMDA RABBIMIZI SEVIYORMUYUZ. Seviyoruz diyoruz ama sevgi ispat ister. Sabah ve akşam yapıcak oldugunuz kısacık zikirle Allahimizi ve Resulumuzu sav Gercek anlamda sevmeye baslayinca seviyoruz dememizin sadece dilde kaldığını yasayark goruceksiniz. Gun gelicek bizim yasadığimiz sizinde Ogreniceginiz Allahim Bu Kadar az ibadete bu kadar çok lütuf olurmu diye gözyaşi değil gönül yaşı dokeceksiniz. Içinizi oyle bir huzur kaplıyacakki hayret üstune hayret yaşicaksinız. Üveys Veysel Karane Zikri sabah ve akşam yapılır Yapılan zikirlerin en kolayı ve doğrusudur. Zikrin bu kadar onemli olmasının sebebi nefsi yenmede en etkili mücadele silahı olmasındandır. Söyleyeceğiniz her tevhidinize kalbinize bir nur iner. Kalp zikrinizi baslamasına bir adım daha atarsiniz. Rabbimiz herkesin Gonul Gözünu acsin insallah. Veyselkarane sitesinde Dunyada Bir ilk olarak Zikirde neler Yaşanır Diye Öğrenilirsiniz.
4 KİTABİN MÂNASI NE DEMEKTİR?