Ben görüyorum hep evlenemeyenleri içim karardı.
Bende zaten 40 gibi evlenmeyi düşünüyorum hayat düzeni oturduğu zaman
Bende zaten 40 gibi evlenmeyi düşünüyorum hayat düzeni oturduğu zaman
Herkesin nasibi var elbet. Ancak her konuda nasibi var mıdır muallak. Onun dışında biraz geç evlenmen neyse de sanki 40 da çok geç gibi. Ben şimdiden söylüyorum ki 40tan önce evleneceğine aşırı eminim. 18 yaşında bunu düşünmen normal yani.
Bu konuda bu kadar endişeli olmadığın sürece eminim ki nasip olacaktır. Kendine sıkmamalısın bu kadar.
Niye o zaman 40 gibi evlenmeyi istiyorsun ki? Sen 40 yaşındayken evleneceğin insanın 20 veya 30 larında olacağını düşünme seninle yaşıt olmuş olsa çocuğunuzun olma ihtimali % 20 den az. Çelişkili bir karar yani 40 da evlenmek. Yine de sen bilirsin tabi.
40 da evlen okey de 20 lik kız istemeye hakkın yok biliyorsun dimi 35 inde çocuğu olurmu olmaz mı yani gene işin çok
18 misin cidden 😂
Yani 30 diyorsan bile 12 senen var bence seneye evlenirsin
Hahahhahahahah asır be koskoca bir asır şazlkakakwkz
Bence yok hayatta mutlu evlilik rovasata gol kadar az ve guzel, diğerleri vasata razı olup kendi yarı sahanda top cevirmekten ibaret bende bu gidişle o vasat gruba dahil olacak galiba hissediom
Elbette ki var kimse nasibini yaşamadan hakkını yemeden ölmez
Cevap
3Cevap
Demek ki evlenemeyenlerin kaderlerinde evlenmek yokmuş
Evlen kanka ya evlilik güzel bişey
Valla benim de yok kanka. Takma kafana bende kasıyordum ama nasip bu işler. Güzel bir söz var. Nasipse gelir hintten yemenden nasip değilse ne gelir elden
18 yazıyor yaşın. Dur bakam hele bir ak
Elbette var
Herkesin yok maalesef.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar